bitna pitanja k750i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 09:40
bitna pitanja k750i
mozda je neko vec odgovorio ali interesuje me dali postoji bilo kakav nacin da se iskljuci zvuk pri slikanju(softver,firmware i sl.),i VRLO BITNO kako i dali moze da se menja font pri kucanju poruka i uopste
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
nije bug, sto svi za nesto sto ne moze kazu da je bug??? stvarno mi nije jasno....
dakle po milioniti put neki telefoni sa odredjenim sw-om namenjenim odredjenim trzistima i operaterima nemaju mogutjnost da se iskljuci zvuk pri slikanju da se ne bi krsila privatnost osoba koje su slikane i zbog spijunaze
...
[ot]pogledaj u gramatitzi za 5. razred je toliko genijalno da bi islo direkt u potpis da ne moram da drzim ovaj trenutni
[/ot]

dakle po milioniti put neki telefoni sa odredjenim sw-om namenjenim odredjenim trzistima i operaterima nemaju mogutjnost da se iskljuci zvuk pri slikanju da se ne bi krsila privatnost osoba koje su slikane i zbog spijunaze

[ot]pogledaj u gramatitzi za 5. razred je toliko genijalno da bi islo direkt u potpis da ne moram da drzim ovaj trenutni

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
onda sve zavisi odakle ga je kupio jer se malo redje vidja odredjena marka sa tom zastitom
akki a sta ako bi covek odradio flash i (mozda) skinuo zastitu zar onda ne bi mogao da se nazove BUG'om??? tj. sw kvar koji je ranije kocio fon a posle odradjenih radnji je radio kao podmazan! znaci ako se uradi flash i posle ponovo stavi ISTI sw dali bi opet imao tu zastitu ili bi se skinula? 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
sve je kristalno jasno
znaci ocigledno je da ce u ovom slucaju (ako silent opcija ne pomaze) novija verzija sw'a pomoci ili cak i flash ali ne bih isao tako daleko samo zbog tog glupavog zvuka da izbijem sebi 20€ ili koliko vec za odradjen posao 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Pazi ti ovu temu... na sta lici.
1. "da li" i "ne znas" se pisu odvojeno ("ne" se pise spojeno iskljucivo uz prideve, priloge i uz nemoj, necu, nemam i nisam (nesam)
2. i da je napravio lapsus, i da ne zna, nije nase da se tako napadno iscudjavamo, ako mu stvarno zelimo dobro ispravicemo ga na pp. Ne bi ni trebalo obracati paznju na te sitnice
3. on je jos uvek nov, ima prava na "glupa" pitanja
1. "da li" i "ne znas" se pisu odvojeno ("ne" se pise spojeno iskljucivo uz prideve, priloge i uz nemoj, necu, nemam i nisam (nesam)
2. i da je napravio lapsus, i da ne zna, nije nase da se tako napadno iscudjavamo, ako mu stvarno zelimo dobro ispravicemo ga na pp. Ne bi ni trebalo obracati paznju na te sitnice
3. on je jos uvek nov, ima prava na "glupa" pitanja
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
milan91 nije lepo tako napadati i trebas imati razumevanja prema ostalima a za takve greske postoje korektori foruma tj. admin koji ce obrisati i dati opomene clanovima za nepostovanje istog!
MI smo ovde da pomognemo a ne da SUDIMO!
MI smo ovde da pomognemo a ne da SUDIMO!

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Nisam nikog napao,lepo sam mu pozeleo dobro doslicu,ispravio ga,i objasnio mu za problem.A on krenuo da me napada.Stvarno nije lepo,to sto on meni objasnjava gde ima gramatika,i on mene uci.Molim te
i stvarno me je iznervirao,sad bih svasta rekao ali necu.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...