bitna pitanja k750i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
deki27
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 09:40

bitna pitanja k750i

Post od deki27 »

mozda je neko vec odgovorio ali interesuje me dali postoji bilo kakav nacin da se iskljuci zvuk pri slikanju(softver,firmware i sl.),i VRLO BITNO kako i dali moze da se menja font pri kucanju poruka i uopste

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

kako si ti nepismen (e owo se pishe spojeno) :lol: uzas...mogao si malo da pregedash teme pre nego shto si postawio pitanje.Za slikanje su ti odgoworili a font ne moze da se menja.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

deki27 ako ti stavljanje u silent rezimu ne pomogne sigurno imas neki bug ili je do verzije sw'a a za font cisto sumnjam :uhuh: i bilo je vec rasprave o tome samo trebas malo bolje koristiti opciju 'trazi' na dnu ;)
pozz
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

nije bug, sto svi za nesto sto ne moze kazu da je bug??? stvarno mi nije jasno.... :roll:
dakle po milioniti put neki telefoni sa odredjenim sw-om namenjenim odredjenim trzistima i operaterima nemaju mogutjnost da se iskljuci zvuk pri slikanju da se ne bi krsila privatnost osoba koje su slikane i zbog spijunaze :D ...

[ot]pogledaj u gramatitzi za 5. razred je toliko genijalno da bi islo direkt u potpis da ne moram da drzim ovaj trenutni :lol: :lol: [/ot]
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

onda sve zavisi odakle ga je kupio jer se malo redje vidja odredjena marka sa tom zastitom :disgust: akki a sta ako bi covek odradio flash i (mozda) skinuo zastitu zar onda ne bi mogao da se nazove BUG'om??? tj. sw kvar koji je ranije kocio fon a posle odradjenih radnji je radio kao podmazan! znaci ako se uradi flash i posle ponovo stavi ISTI sw dali bi opet imao tu zastitu ili bi se skinula? 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

naravno da ne, bug je greska u sf koja nije namerna, ako je nesto namerno odradjeno onda se to ne moze nikako zvati bug bez obzira da li se to moze resiti na neki nacin( a u ovom slucaju moze ;)...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

sve je kristalno jasno :wink: znaci ocigledno je da ce u ovom slucaju (ako silent opcija ne pomaze) novija verzija sw'a pomoci ili cak i flash ali ne bih isao tako daleko samo zbog tog glupavog zvuka da izbijem sebi 20€ ili koliko vec za odradjen posao :uhuh:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

netje pomotji novija verzija fw jer se fw uzima u skladu sa prethodnom verzijom ali tje pomotji flash i ubatzivanje sw koji nema ogranicenu tu mogutjnost ali kao sto si rekao ne vredi tih para ;)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ne zna covek da li da se nasmeje ili da zaplace...je li a kako se pise "gramatici"? odvojeno? boze...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Pazi ti ovu temu... na sta lici.
1. "da li" i "ne znas" se pisu odvojeno ("ne" se pise spojeno iskljucivo uz prideve, priloge i uz nemoj, necu, nemam i nisam (nesam)
2. i da je napravio lapsus, i da ne zna, nije nase da se tako napadno iscudjavamo, ako mu stvarno zelimo dobro ispravicemo ga na pp. Ne bi ni trebalo obracati paznju na te sitnice
3. on je jos uvek nov, ima prava na "glupa" pitanja

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

milan91 nije lepo tako napadati i trebas imati razumevanja prema ostalima a za takve greske postoje korektori foruma tj. admin koji ce obrisati i dati opomene clanovima za nepostovanje istog!

MI smo ovde da pomognemo a ne da SUDIMO! :uhuh:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Nisam nikog napao,lepo sam mu pozeleo dobro doslicu,ispravio ga,i objasnio mu za problem.A on krenuo da me napada.Stvarno nije lepo,to sto on meni objasnjava gde ima gramatika,i on mene uci.Molim te :uhuh: i stvarno me je iznervirao,sad bih svasta rekao ali necu.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Hm hm hm, pa čovek vas zavitlava :lol: (u suprotnom je potrebna hitna hospitalizacija). U Japanu je zabranjeno da dig.fotoaparati nemaju zvuk zbog zaštite privatnosti. A da je iritantno, iritantno je :x .

Odgovori