K700 baterija - HITNO

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
ivans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 29. Nov 2005. 18:14

K700 baterija - HITNO

Post od ivans »

HITNO mi treba informacija: u nekim radnjama su mi rekli da uskoro treba da dobiju ovaj fon sa baterijom od 750mAh. Da li uopste postoji takva baterija za ovaj fon(ili ovi lupetaju)??? koja je standardna baterija koja se pakuje u SE K700??? koje je jacine i koja je oznaka? i u principu kolika je razlika u trajanju izmedju baterije od 700mAh i baterije(ako postoji) od 750mAh??? molim za hitan odgovor,planiram da sutra kupim fon!!!!!

pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Standardna baterija je,ako se dobro secam,700mAh,a da li moze da stane od T610 ili T630 (koju ti verovatno i nude) nisam probao pa necu da te lazem ali mislim da je predebela,cak sam siguran jer sam imao sva 3 modela!
A sto ce ti 50mAh jaca baterija,to je svega nekoliko sati sto ne znaci nista na nekoliko dana koliko je meni drzala kad sam ga imao!?
Pozdrav 8)

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Lomnica_city, ne može u K700 da stane baterija od T630, lično sam proverio, jer sam skoro kupio K700, a pre njega sam imao T630. Baterija nije ista, nije iste debljine i kontakti nisu na sitom mestu, dakle totalno nekompatibilna. Za te od 750mAh nisam čuo, a negde sam na ovom forumu pročitao da je neki lik tvrdio da je u inostranstvu našao bateriju za K700 od 900-1000 mAh, mada mislim da takva baterija ne postoji.
Ghost

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

SLUZIO me je 9 meseci super,vise ga nemam!Tamo negde posle 7-8 meseci mi je pokisao (ostavio otvoren siber i telefon kod menjaca),otvoren,osusen i proradio a radio je super sve vreme!!
Nevidljivi,ja sam i napisao da sam poprilicno siguran da ne moze,jer se secam da su T610 i T630 imali deblje baterije ali daaaavno sam im ih imao i nisam bas bio 100% siguran!
Pozdrav 8)

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

Ne uspjevam da napunim bateriju iako drzim telefon na punjacu po citav dan,problem mi je jos vise frustrirajuci jer su mi dali prije 5 dana novi telefon u servisu posto me je stari zezao i sada opet problem.Jeli stvar do punjaca,baterije,softwera?Hvala
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

Odgovori