Super real tennis

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Super real tennis

Post od MilančeBGD »

Da li neko igra ovu igricu na svom telefonu,meni je jako zanimljiva,ali da vas pitam da li moze da se zapamti igra,ja igram tournament i dodjem do 3 igraca i onda mi malo dosadi,i onda izadjem iz igrice.A kad mi se opet igra moram opet sve ispocetka.I da li moze da se promeni ime igraca,da pise milan.Bas me zanima da li je neko presao celu igricu.

Ko ima jos neke zanimljive igrice neka mi posalje na pp,da mu dam mail.Ja za sada imam 35 igrica,pa kome treba neka kaze na pp,da ne punimo forum.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

I ja sam voleo da igram tu igru. Igrao sam je negde u oktobru i presao sam kraj. Krivo mi je sto nisu napravili multiplay. Nisam provalio da mozes da menjas ime igracu, a sto se tice snimanja pozicije, mobilni automatski zapamti kad predjes na novu klasu (tad mozes i da unapredis igraca).
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Slazem se sa lobachewky-m.Igrica ima automatsko snimanje,nisam presao celu igricu.Milane,sto se igrica tice ja sam dobio jedan dvd do pola pun sa igricama.Ima ok 30000 igrica sto java sto za symbian!Igrice su sve nove 2006 godina,neke su 3d verzija,neke koce na k750i a neke perfektno rade!Samo za k750 ima negde oko 1800+ igrica!Ako hoces neke ti mogu poslati na mail,samo reci koju igricu zelis!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 15:39

Post od altas »

Ja igrao i obrnuo ga jos dok sam imao K700. Skinuo sam ranije verziju koju su rusi izmenili (Kremlin ili kubok kup), ali mi je mnogo brze radila na w800 nego na k700.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

kljaja,aj pogledaj pp,posalji mi neke,inace ja sam juce nasao 42 gameloft igrice,koje se narucuju i kostaju 170din,a ja sam nasao besplatno,i to sve najnovije kome treba link neka posalje pp.Sada trenutno imam 74igrice.Inace ovaj tenis provalio sam kad prodjes prvih pet ono se zapamti,ali ja nikako da ih predjem dodjem do 4.

nikao
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Maj 2006. 19:03
Kontakt:

Post od nikao »

turnir ti ima 5 meceva i kad pobijedis tih 5 ides u novi turnir a kad osvojis turnir on ti zapamti to
a kad god osvojis turnir mozes pojacavat karakteristike svog igraca
nemozes mjenjat ime igraca

ja sam sve preso i napunio sam karakteristike do vrha nema vise
steta sto nema multiplayer preko bluetuta

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Evo sada sam upravo presao prvih 5,i mogu reci da sam se uziveo u igricu.Krenuo sam ovaj drugi turnir,ali cu ga sutra nastaviti.

Evo sada sam upravo presao prvih 5,i mogu reci da sam se uziveo u igricu.Krenuo sam ovaj drugi turnir,ali cu ga sutra nastaviti.A da li neko zna neke igrice koje mogu preko blututa da se igraju,ja imam samo crvice 3d,ali oni ne rade na k700i,a kod mene u skoli je poplava k700i.

nikao
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Maj 2006. 19:03
Kontakt:

Post od nikao »

ne znam tesko ja mislim mozda imaju neke glupe ali ove nema sigurno prava steta
dobre bi kacione bile da se moze igrat preko blututa
jebi ga
ako saznas za neku igricu da moze javi

MekBejn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 16. Mar 2006. 12:35

Post od MekBejn »

A jel postoji verzija ove igre za ostale telefone tj. generic java? :?
Treba mi za motorolu...
Up and at them!

Odgovori