K750 pitanje
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
K750 pitanje
Da li postoji i eventualno kakva razlika postoji izmedju telefona koji je kupljen od ovlascenog prodavca i telefona koji je kupljen u bilo kojoj(neovlascenoj) radnji?
Konkretno,razlika u ceni za k750 kod ovlascenog prodavca(velika firma,alio necu reci ime zbog reklamiranja) i kod ostalih nije zanemarljiva.ovi ovlasceni me ubedjuju da ako ne kupim kod njih mogu da imam problema sa baterijom,gprs-om,internetom,uopste sa softverom itd, a ovi ostali prodavci me ubedjuju u suprotno...
s obzirom da "svaki ciga svoga konja hvali",po vasem misljenju sta je tacno
pozdrav
Konkretno,razlika u ceni za k750 kod ovlascenog prodavca(velika firma,alio necu reci ime zbog reklamiranja) i kod ostalih nije zanemarljiva.ovi ovlasceni me ubedjuju da ako ne kupim kod njih mogu da imam problema sa baterijom,gprs-om,internetom,uopste sa softverom itd, a ovi ostali prodavci me ubedjuju u suprotno...
s obzirom da "svaki ciga svoga konja hvali",po vasem misljenju sta je tacno
pozdrav
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
tacno je i jedno i drugo samo sto u ovlascenim radnjama imas 100% cist projzvod a u ovim ostalima isto imas isto 90% ispravne uredjaje samo sto je garancija ono kako gde ali klimava dosta,skidani sa mreza,flesovani itd. ali to ne mora da znaci da nisu istog kvaliteta kao i kod ovlascenih
ako imas viska kinte sto da ne ali ja ipak preporucujem kod obicnih shopova jer i ja ceo zivot kupujem gde stignem i nikad nisam imao nekih problema sa novim uredjajima a kinta je DOSTA manja u odnosu na druge ...uveri se sam po tabelama radnji i cena za svaki uredjaj na ovom sajtu 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Sto se ispravnosti i kvaliteta tice, i kod jednih i kod drugih mozes da naletis na extra telefon, ali isto tako mozes da naletis i na skart! To ti je kao lutrija
Kao i kod vecine tehnike danas... Ja sam do sada uvek uzimao jeftinije telefone, tj nikad od "ovlascenih" jer do skoro, a mozda i sad ni oni nisu bili ovlasceni nego samo prodavci sa 2x vecom cenom! Zato se dobro raspitaj da li su oni stvarno ovlasceni ili samo privlace ljude tom reklamom i visom cenom!
PozZ

PozZ
Ispod ako zelite svi vi kupci originala, moram ovo da stavim pod navodnike.... skinite nekada maskicu, proverite sta je ispod, uverite se sami... videcete, made in china....OLL INSIDE !!!! Pa zar vi svi ne kupujete Replay, Levis, i ostale marke u Knez Mihajlovoj, a mislite da je original???? Made in N.Pazar baticeeeeeeeeeeee....
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Ako imas novca visestruko ti se isplati da uzmes od ovlacenog uvoznika.Ja sam svoj k750i kupio tj dobio za rodjendan(kupljen u CT-u)...kao prvo garancija duze traje meni na srpskom,kutija original sa celofanom hologramom i raznim dzidza-bidzama.....kako tebi vise odgovara....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Nema razlike, ali osecaces se mnogo sigurnije kad znas da telefon koji si upravo kupio prvi put ti palis i koristis, a ne u drugim manjim radnjama koje pale fon svakom ko udje i pita da pogleda, u pomenutom CT na primer prodavac nece upaliti fon da vidis kako ima lep ekran.... ti prvo plati, tj kupi, pa tek onda u njega stavljaju karticu i pale ga....
Ja ovo jako postujem, ali meni 50 eura vise znaci pa kod ovlascenih prodavaca nikad ne kupujem,
a mozda bi ipak trebalo.
Da znate kako sve telefoni stizu do nas iz inostranstva, najezili bi se....
Najgore sto sam cuo od lika koji radi u servisu je da telefoni prelaze granicu u kutijama sa Arielom(prasak za ves)
pa vi vidite
Ja ovo jako postujem, ali meni 50 eura vise znaci pa kod ovlascenih prodavaca nikad ne kupujem,
a mozda bi ipak trebalo.
Da znate kako sve telefoni stizu do nas iz inostranstva, najezili bi se....
Najgore sto sam cuo od lika koji radi u servisu je da telefoni prelaze granicu u kutijama sa Arielom(prasak za ves)

5130+Koss the plug....
Ovde niko ne lupa...Ali sto se tice dzizda bidza, ok, ali sta ce ti.....???? Mislim, fon je fon, isto shit drugo pakovanje....Samo sto bi bre neke velike kuce recimo kao Vodafone uzimale za sebe neke krsine koje ce da daju svojim kupcima, jer koliko znam, kada uzmete telefon, kao i kod nas recimo Bel pakete u Telekomu, isto se dobija garancija...zar ne??? razmislite o tome...a sto se tice kutije i praska Ariel, uffffff, tu je ovaj lik 100 % u pravu, jer i ti distributeri, mislite da oni ne rade slicno??? Provereno je, verujte mi...
Sto se tice celofana, inace sve stvarcice, posto smo mi jbga, srbi, stize iz madjarske, bugarske i da ne kazem turske...pa onda kako to moze da bude original...e, da znate samo svi vi , kako izgleda original, onda ne bi ste nikada kupili neki ovakav telefon slicno....Inace, za sve informacija.... K750 i original, Svedska, kosta necete verovati, kada se pretvori u evre, izadje oko 350 evra...a sto bi onda kod nas se kao original prodavao po ceni od 295 evra koliko izadje u CT, ili recimo u Romingu koji je kao exsclusive uvoznik....
Ma svi se oni prave u istim fabrikama... jedino bih izbegao madjarsku nokiu, bez razloga, eto tako... sta, hoce neko da mi kaze da 750i koji je kupljen u svedskoj nije napravljen u istoj Malazijskoj fabrici kao i onaj sto je kupljen ovde? VAZZZI. Razlika je jedino sto mu je ovde menjan softver, ali prezivecu. sve ostalo su snovi. Jedino u cemu je problem, je sto kod nas dolazi mnogo refurbished telefona, sto znaci da ako su imali neki broblem KAO NOVI, vraceni su u fabriku, ili flashovani, ili popravljeni i prodati po nizoj ceni. eto tako mozes da dodjes do losheg telefona, a ne kao nije original, pravljen je u turskoj???,,,, ajde bre molim vas. ali opet ako je problem bio u sw, i flashovan je u fabrici, (ili ovlascenom servisu) nista mu ne fali (sem sto je bio kod nekog par dana
e ZATO se kupuje kod Olascenog Distributera. Naravno, nisu svi, ali jedan mali procnat jeste.. pa kome se kako zalomi.

@ivans: Telekom+. Salje post expressom, cene su jako niske a najbolja prica je sto dobijesh original pakovanje (evo ja sam kupio od njih k750 i dobio sam original kutiju upakovanu u foliju... itd...). Inace kada sam ih zvao, pitao sam ih da li je sa VODAFONE-A (jer ceo BG je put takvih telefona, a oni su mi rekli kao "nemamo mi takve telefone, ne bavimo se mi sa tim, mi imamo samo original".
Ja sada ne kontam kako da su tako niske cene a daju original pakovanje (ne znam da li ne neka mucka) ali sta god da je, to je njihov problem. Ja sam dobio telefon za jedan dan od datuma kada je poslato (inace oni nisu odma poslali jer im je onda bila neka frka, ne znam ni ja... rekli su mi "sutra ce da posaljemo" i za dva dana mi je stiglo). Postarina "Beograd-Vrsac" je bila 250din.
Dao sam ti informaciju iz prve ruke..... imas njihov broj na sajtu, ako te zanima zovi ih i to je to.
Inace nemoj da bacash pare i da kupish od ovlascenog prodavca jer isti telefon dobijesh samo za vishe para (ako vec imas pare, mozesh da kupish neki bolji telefon od "neovlascenih prodavaca" i to je to. Inace telefon je telefon, ne postoji NooKia ili nesto slicno pa da prave kopije kao sto postoji Nike i Nikee (made in china) & stuff. Tako da svi su telefoni ORIGINAL, samo je pitanje sta je odredjeni primerak doziveo u svom zivotu dok nije stigao u tvoje ruke.
POZ
Ja sada ne kontam kako da su tako niske cene a daju original pakovanje (ne znam da li ne neka mucka) ali sta god da je, to je njihov problem. Ja sam dobio telefon za jedan dan od datuma kada je poslato (inace oni nisu odma poslali jer im je onda bila neka frka, ne znam ni ja... rekli su mi "sutra ce da posaljemo" i za dva dana mi je stiglo). Postarina "Beograd-Vrsac" je bila 250din.
Dao sam ti informaciju iz prve ruke..... imas njihov broj na sajtu, ako te zanima zovi ih i to je to.
Inace nemoj da bacash pare i da kupish od ovlascenog prodavca jer isti telefon dobijesh samo za vishe para (ako vec imas pare, mozesh da kupish neki bolji telefon od "neovlascenih prodavaca" i to je to. Inace telefon je telefon, ne postoji NooKia ili nesto slicno pa da prave kopije kao sto postoji Nike i Nikee (made in china) & stuff. Tako da svi su telefoni ORIGINAL, samo je pitanje sta je odredjeni primerak doziveo u svom zivotu dok nije stigao u tvoje ruke.

POZ

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.