K800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ma jeste ti ga u Holandiji kupis za 200-300evra,i onda ovde nama dajes za 450e :angry: .I sigurno je skidan sa mreze. :uhuh: I ta ponuda ide u male oglase http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi ,a ne na forum .
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

milane91, telefon ovde koshta 450e,shto ga on ne bi prodavao ona za toliko??

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

Roben, zabranjeno je reklamiranje na sajtu i kao sto ti je rekao milan91, " ta ponuda ide u male oglase http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi ,a ne na forum " :uhuh:
Poslednja izmena od Del Boy u Sub, 08. Jul 2006. 09:17, izmenjeno 1 put ukupno.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dexter ja nisam video koliko kosta,nisam video ni da je izasao kod nas u prodaju :wink: A inace u inostranstvu moze da se nadje za toliko,tako da bolje platim put da odem do tamo vidi sta ima i uzmem telefon za manje para,koji on meni ovde daje za 450e.Ali dobro nema veze

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Milane, nije to tako prosto, sendesh na bus, odesh u inostranstvo i uzmesh telefon. Kao prvo ne mozesh da odesh jer ti treba viza & stuff. Kao drugo ti telefoni se ne prodaju na pijaci, nego treba ih uzmesh iz neke radnje, da potpishesh ugovor bla bla bla... da ga skinesh sa mreze & stuff... Da ga dovedesh preko granice ovde i tek onda si gotov. Tako da....
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Tako da znam sta sve treba,tako da znam kako se zaradjuju pare i uzimaju od drugih,bre sad moze tamo da se uzme n80 za 250e,prodje,ne plati porez i onda nama naplati duplo.Znam mnogo njih sto to rade.Znam da se ne prodaju na pijaci

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

E pa Milane mi cemo da ti damo onda jedan veliki spisak i idi ti nama pokupuj sve shto nap treba... 8)

Pazi,ovde u radnjama kod nas na svaki telefon ti uzimaju od 5 pa do 100-200e za sebe kad ti prodaju,moraju i oni da uzmu neki kesh shto su nabavili to itd...

Ako cesh tako,pa najbolje ja da odem u shabazanbiju tamo u fabriku pa tamo da vidim za fon poshto je daleko jeftinije...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dexter, ja sam rekao da je jeftinije,i znam da uzimaju mnogo para,evo svoj primer prodajem sonyericsson k750i i prodajem ga za 175e,a dobijam ponude da mi nudi 145e,da bi posle on zaradio na tom telefonu 180e,tako mi je rekao,kaze meni treba za 145 da bi prodao za 180,e isao bih ja tamo,i mislim da cu odsad kad budem uzimao telefone,narucivacu od rodbine iz inostranstva.Nece tako,nego me nervira dodje na forum i tu daje svoj oglas,sto nije dao tamo gde treba,imam i ja problem evo prodajem ovaj moj k750i vec 2nedelje i niko normalan da se javi,pa sad bi trebalo da ja otvorim 3teme da kazem da prodajem svoj k750i.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

samo treba sacekati par meseca ako ne i vise da spadne na nekih 280€ pa i manje ako je to moguce i onda vec vredi rasprava a ovako nista!
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Dobro milan91, u pravu si i za oglase i za cene, ali tako je kako je............
Meni jedino nece nikada biti jasno zasto ljudi na oglasima prodaju telefone koji su "samo probani" i "radili 1 dan" za iste pare za koje moze fon da se nadje nov nekoriscen u pravoj radnji koja daje godinu dana garancije......to mi stvarno nije jasno.....ako neko zna u cemu je stos.......nek mi objasni....
Ako je nesto polovno i "ispod ruke" trebalo bi da bude povoljnije nego u radnj, zar ne? 8)
5130+Koss the plug....

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Masterokrata, koliko sam video u oglasima takvih oglasa,star jedan dan samo proban,a skuplji od telefon iz prodavnice 20e,ja znam mnogo njih koji prodaju telefone i polovne i nove,i rekli su mi kad prodajem neki telefon moj da pogledam prvo koliko je nov i od toga oduzmem 20e,i za tu cenu da prodam.Evo listam stalno ove male oglase na ovom sajtu i gledam nebuloze,e prodaje neko ovu najnoviji telefon n93,koji tek treba da dodje kod nas,ja sam u nekoj temi napisao koliko kosta u indoneziji,ali evo covek prodaje za 1300e,kaze moze zamena za kola,za skuter,ili za nesto drugo.Izgleda da je taj oglas nestao,mozda mu se neko javio pa uzeo

NeXuS
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 19. Maj 2006. 20:18
Kontakt:

Post od NeXuS »

Jbg ako ova nasa trula drzava dozvoli i dodje neki normalan operator pa pocne da daje povoljne ugovore za nove modele a ovako @milane to za cene sve je stara prica iscedjena na mnogim forumima.

PS: a to za male oglase , sve budala do budale 2 meseca sam kacio oglas za 6630 i kad sam vec gubio nadu okacim oglas i posle pola sta zove me decko i pita kad mozes da mi posaljes i koja cena.Telefon sam prodao , decko zadovoljan :) svi srecni
GameR FoR LifE

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa, obicno u oglasima stave bar 10-20 eura jacu cenu, nego sto je ona za koju bi zaista i dali telefon...tako sebi ostavljaju prostor da ti daju popust...i tebi se tako cini da si super prosao...osim, naravno, ako ne naleti neko neobavesten, pa uspe da uvali telefoni za tu jacu cifru...Ma trgovina je...ko ce koga... :roll: :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

:lol: tu si ninolina u pravu, ali sto da uzmem tel star dva meseca da ustedim 15e?
To je nebuloza......
5130+Koss the plug....

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Moze i ovako da se gleda: Postoje ljudi koji se ne razumeju bas, pa prodavci idu na foru da ce neko pogresiti.Mozda na mobilnisvet.com ima cena nekih najjeftinijih radnji,ali u oglasima neke prodavnice su i 100% skuplje od najjeftinije.Kada neko neupucen vidi nov k750 na sarenoj strani za 350e,a neko prodaje polovan za 220e star dve nedelje, on misli da je ustedeo, a ne zna da postoji nov za 200e.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa ja prva nikad ne bih preporucila, bilo kome, da uzima polovan telefon...to je macka u dzaku... :shock: ...ko zna sta je taj sve preziveo...pa znate i po sebi...ako se nesto na fonu ne vidi...da je preziveo neki pad ili slicno...pa vi to sigurno necete reci nekome kome ga prodajete... :wink:

Ako i hoces neki fon...lepo se malo pristedi, ako je neophodno, i kupi nov u prodavnici...jer za tih nekoliko eura vise, dobijes, ipak, bar pod pretpostavkom, nov telefon koji mozes i da reklamiras ako zeza i da ti ga cak i zamene ako si sposoban da ih ubedis da znas malo vise o telefonima nego neka shusha, a da telefon zaista ima problema...... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hmm,tema je totalno otishla u off... :roll: :uhuh: Mogla bi da se obrishe...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

hehehe... :D nema ovde ni "S" od K800i... 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Pazi ovo :ohmy: Pojavio se pre neki dan K800 kod nas, niko da ostavi ni jedan jedini post. Veoma neocekivano za jedan od glavnih modela SE... Izgleda da smo se malo ohladili od jurnjave za tim MPXelima, pa nam ovaj model nije vise onako poseban... A nekada smo ga bas prizeljkivali :) Ipak je k750 bio revolucionaran, k800 je samo njegov obican naslednik...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

Lobachewsky napisao: k800 je samo njegov obican naslednik...
sa ovim se totalno slazem! telefon je ok ali nije nishta posebno bolji od k750! chak razmishljam da bih pre kupio 750 nego 800 jer ne vredi tih para! za jedan 800 mozes kupiti dva 750!

Odgovori