K750i odbija da slika

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
anakl1984
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Jul 2006. 01:27

K750i odbija da slika

Post od anakl1984 »

POMAGAJTE!!! Tel sam dobila pre par meseci i sada mi se javlja jedan veliki problem.Naime,telefon odbija da slika(kartica je ispravna) odbija da uslika i na memoriju moba i na karticu,znaci u svakom slucaju kamera ne radi.Da li bi reset pomogao ili novi software??? Da li neko zna resenje za ovaj problem,ali da je sto bezbolniji...HVALA!!! :blinky: :blinky: :blinky: :blinky:

C1clajb3k
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 13:20

Post od C1clajb3k »

mozda ti tipka za slikanje ne radi.....i meni se znalo desiti pa sam par puta jebeno jako pritisnuo,i sad radi opet normalno..........

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ako ne pomogne reset,pravac u radnju gde je fon kupljen i reklamiraj(nadam se da imas garanciju)... :)
Nije stvar do tipke,dovoljno je dosta nezno stisnuti da bi Autofocus prvi "uhvatio" snimak...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

anakl1984, da li si naucila slikati sa njim :chytry: prvo ide polupritisak dok ono malo zeleno sto trepce ne stane i ostane zeleno e onda ide jaci pritisak i sacekas 3sec i gotovo.Mozda si za ovo znala,ako si znala i tako radila onda sigurno nesto nije u redu.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Jedno vreme, na mom telefonu, je radio samo autofokus, a nije hteo da slika... Mislio sam da je problem hardwerski (da je otislo dugme), ali je dugme proradlo samo od sebe...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Uh to se meni desavalo par puta!Npr prilikom nocnog moda i ukljucenog blica sve lepo radi,fokusira zeljeni predmet zelena tackica na ekranu trepce i kad treba da uslika nista!!Updejtovao sam softver preko seusa na noviji i sve je radilo kako treba!!!Eh sad da li je kod tebe problem do kontakta (koji se nalazi ispod dugmeta) ili do bug-a sa softverom?!?!?!Mogla bi da opises malo detaljnije problem! :wink:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

buddo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 27. Jul 2006. 11:55

Post od buddo »

ne mora uvek da bude polupritisak pa pritisak da bi se uslikalo, moze i da se stegne dugme do kraja pa zadrzis je dno 3sec dok ne uslika..

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

buddo napisao:ne mora uvek da bude polupritisak pa pritisak da bi se uslikalo, moze i da se stegne dugme do kraja pa zadrzis je dno 3sec dok ne uslika..
Ne mora uvek da ga focusira ;) , a polupritisak postoji pri svakom pritisku na dugme...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Odgovori