POMAGAJTE!!! Tel sam dobila pre par meseci i sada mi se javlja jedan veliki problem.Naime,telefon odbija da slika(kartica je ispravna) odbija da uslika i na memoriju moba i na karticu,znaci u svakom slucaju kamera ne radi.Da li bi reset pomogao ili novi software??? Da li neko zna resenje za ovaj problem,ali da je sto bezbolniji...HVALA!!!
Ako ne pomogne reset,pravac u radnju gde je fon kupljen i reklamiraj(nadam se da imas garanciju)...
Nije stvar do tipke,dovoljno je dosta nezno stisnuti da bi Autofocus prvi "uhvatio" snimak...
anakl1984, da li si naucila slikati sa njim prvo ide polupritisak dok ono malo zeleno sto trepce ne stane i ostane zeleno e onda ide jaci pritisak i sacekas 3sec i gotovo.Mozda si za ovo znala,ako si znala i tako radila onda sigurno nesto nije u redu.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Jedno vreme, na mom telefonu, je radio samo autofokus, a nije hteo da slika... Mislio sam da je problem hardwerski (da je otislo dugme), ali je dugme proradlo samo od sebe...
Uh to se meni desavalo par puta!Npr prilikom nocnog moda i ukljucenog blica sve lepo radi,fokusira zeljeni predmet zelena tackica na ekranu trepce i kad treba da uslika nista!!Updejtovao sam softver preko seusa na noviji i sve je radilo kako treba!!!Eh sad da li je kod tebe problem do kontakta (koji se nalazi ispod dugmeta) ili do bug-a sa softverom?!?!?!Mogla bi da opises malo detaljnije problem!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
buddo napisao:ne mora uvek da bude polupritisak pa pritisak da bi se uslikalo, moze i da se stegne dugme do kraja pa zadrzis je dno 3sec dok ne uslika..
Ne mora uvek da ga focusira , a polupritisak postoji pri svakom pritisku na dugme...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.