E super hvala puno.Imam jos jedno pitanjce na brzaka.Imam softver R1N035 da li je to ok(mislim da li nije prastara ) verzija(u sustini ne primecujem nikakve probleme u radu).
Ta verzija je dobra (i jedna od najcescih verzija kod nas) ali kao sto rece milan postoji bug sa bluetooth-om koji cas radi cas ne radi..npr mozes da primas podatke a ne mozes da saljes i sl.
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
ok za sad je nisam otkrijo a koristio sam par puta bluetooth.Interesuje me da li je mnogo komplikovan update software-a i gde se mogu naci uputstva(verovatno je ovo vec pitano ali forum je veliki i nisam uspeo da nadjem odgovor)
Jer moze neko da mi kaze kakve su slike kada se gledaju u telefonu,ono da li su mutne ili tako nesto.Mislim na slike slikane ovim aparatom.Molim vas da mi sto pre odgovorite posto planiram da uzmem ovaj telefon.Hvala
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.