Slusanje muzike preko bluetooth slusalice na K750i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
vladanko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Jul 2006. 12:58

Slusanje muzike preko bluetooth slusalice na K750i

Post od vladanko »

Da li je neko probao da slusa mp3 muziku na bluetooth slusalici sa k750i, ta opcija ne postoji nigde na telefonu?[/img]

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

I ne treba da postoji opcija, jer Bluetooth slusalice uparis sa telefonom kao sto uparis Blue sa kompa...
Licno nisam probao,ali citao sam da su neke stvarno strava,zvuk je fantastican kao sa normalnih,boljih sluski.Firma Jabra ima dobre,ali malo su komplikovane za koriscenje svih funkcija.
Trenutno su jos uvek skupe takve sluske,jer ih nema dovoljan broj na trzistu... :)

nexx96
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 08. Jul 2006. 09:51

Post od nexx96 »

moja sestra koristi JABRA BT160 sarena bluetooth slusalica,a moja je sonyericsson HBH-610 moze li isto to da se uradi sa telefonom SonyEricsson W850i?? :roll:
ili da ga menjam!!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Green je u pravu.U poslednih godinu i po dana nastala je prava ekspanzija bluetooth slusalica za telefone sa kvalitetnim zvukom,preko kojih se moze slusati mjuza...ali ja tu ne vidim neku korist jer pritom se baterija isprazni za nekih 4-5 sati...(prvenstveno je namenjena za handsfree tj razgovore..) :|
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

vladanko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vladanko »

Pa probao sam da slusam muziku ali ne ide. Tresti samo na zvucniku ali ne i preko bluetooth slusalice. Ako ne moze da se slusa muzika onda sama bluetooth slusalica gubi smisao i telefon je za 5 klasa losiji...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

"onda sama bluetooth slusalica gubi smisao i telefon je za 5 klasa losiji..." :uhuh:
pa kao shto je kljaja rekao, bluetooth slushalica uglavnom sluzi za handsfree... :wink:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Mozda se nismo u potpunosti razumeli.Kljaja i ja smo mislili na Bluetooth slusalice koje izgledaju isto kao normalne sluske koje koristis samo za slusanje muzike preko mini linije ili kompa.
One male Bluetooth slusalice koje idu direktno u uvce su samo za obavljanje razgovora :wink: :wink:,i nisu kompatibilne za mjuzu.Nema bas ni razloga da budu,jer su pravljene samo za razgovor,a za potpun dozivljaj ti ipak trebaju leva i desna slusalica,zar ne? :wink:

vladanko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od vladanko »

Ok hvala, ovo su ipak handsfree slusalica (jednina). Ne bi bilo lose da moze ali OK. Znaci neke druge prave bluetooth slusalice bi sigurno proradile. 10x.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Sigurno bi proradile,ali moras jos jednu bitnu stvar da razmotris pri kupovini,a to je da li tvoj telefon podrzava taj tip slusalica.Uglavnom je sada u igri taj A2DP Bluetooth profil,pa ako telefon podrzava to,onda nema frke... :wink: K750i ne podrzava nazalost...,ali verujem da ima Bluetooth sluski koje mogu u ladno u K750i.

F e n i k s
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 27. Jul 2006. 11:53

Post od F e n i k s »

evo ih neke sonyericsson bluetooth slusalice:
sonyericsson HBH-610
sonyericsson IV-835
sonyericsson GV-435
Träumen Sie, als Sie ewig leben werden, lebt, als Sie morgen sterben werden.

Odgovori