Slusanje muzike preko bluetooth slusalice na K750i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Slusanje muzike preko bluetooth slusalice na K750i
Da li je neko probao da slusa mp3 muziku na bluetooth slusalici sa k750i, ta opcija ne postoji nigde na telefonu?[/img]
I ne treba da postoji opcija, jer Bluetooth slusalice uparis sa telefonom kao sto uparis Blue sa kompa...
Licno nisam probao,ali citao sam da su neke stvarno strava,zvuk je fantastican kao sa normalnih,boljih sluski.Firma Jabra ima dobre,ali malo su komplikovane za koriscenje svih funkcija.
Trenutno su jos uvek skupe takve sluske,jer ih nema dovoljan broj na trzistu...
Licno nisam probao,ali citao sam da su neke stvarno strava,zvuk je fantastican kao sa normalnih,boljih sluski.Firma Jabra ima dobre,ali malo su komplikovane za koriscenje svih funkcija.
Trenutno su jos uvek skupe takve sluske,jer ih nema dovoljan broj na trzistu...

- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Green je u pravu.U poslednih godinu i po dana nastala je prava ekspanzija bluetooth slusalica za telefone sa kvalitetnim zvukom,preko kojih se moze slusati mjuza...ali ja tu ne vidim neku korist jer pritom se baterija isprazni za nekih 4-5 sati...(prvenstveno je namenjena za handsfree tj razgovore..) 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Mozda se nismo u potpunosti razumeli.Kljaja i ja smo mislili na Bluetooth slusalice koje izgledaju isto kao normalne sluske koje koristis samo za slusanje muzike preko mini linije ili kompa.
One male Bluetooth slusalice koje idu direktno u uvce su samo za obavljanje razgovora
,i nisu kompatibilne za mjuzu.Nema bas ni razloga da budu,jer su pravljene samo za razgovor,a za potpun dozivljaj ti ipak trebaju leva i desna slusalica,zar ne? 
One male Bluetooth slusalice koje idu direktno u uvce su samo za obavljanje razgovora

Sigurno bi proradile,ali moras jos jednu bitnu stvar da razmotris pri kupovini,a to je da li tvoj telefon podrzava taj tip slusalica.Uglavnom je sada u igri taj A2DP Bluetooth profil,pa ako telefon podrzava to,onda nema frke...
K750i ne podrzava nazalost...,ali verujem da ima Bluetooth sluski koje mogu u ladno u K750i.

- F e n i k s
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 27. Jul 2006. 11:53