Da li se isplati?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Da li se isplati?

Post od bojke1 »

Cao evo imam jedan mali problem pa posto znam da sam na pravom mestu hteo bih da postavim jedno pitanje?
Trenutno koristim sony ericsson s700i sa karticom od 128 mb i stvarno sam zadovoljan kako telefon radi.I sto se tice kamere ,mp3 plejera,sve je ok.
Dobio sam od drugara dobru ponudu da prodam ovaj telefon pa sam hteo da pitam da li se isplati menjati ovaj telefon za na primer nokiu n70 malo koriscenu?Za novu nokiu n70 nemam dovoljno kinte.Predpostavljam da nisu ista klasa posto je nokia simbian a s700i obican telefon sa ekstra velikim ekranom i rezolucijom 240x320 piksela u odnosu na nokiu ciji je displej 176x208 piksela.Konkretno me interesuje sta se stvarno bolje dobija kad bih kupio ovu nokiu u odnosu na pomenuti soni ili ako ima jos neki bolji model u ceni do 250 eura molio bih za odgovor.
Pozdrav i unapred hvala na odgovorima!!!!!!!!!!!!!!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Teorijski da. :D
Ali ako si ti zadovoljan svojim telefonom i ako on ispunjava tvoje zahteve, zasto bi ga menjao?
Sa n70 ces dobiti bolju kameru i symbian koji je extra koristan, ali ako ne vidis svrhu zamene bolje ostani "svoj na svome". 8)
5130+Koss the plug....

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=722&b=416&c= ja bi se menjao jel n70 ima bolju kameru,symbian, vise podrzanih muzickih formata, bolju memorijsku karticu i ipak je n70 "nova nokijina "n" serija wow" a i sa syimbianom ce ti biti mnogo mnogo zanimljivije jel imas mogucnost za mnogo vise funkcija od fabrickog softvera. pozz

i javi nam sta si uradio!!!
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Isplati se menjati, ali zavisi sta tebi treba. N70 je funkcionalno mnogo napredniji
telefon i jedan od najboljih Nokia. S700 je vec zastareli model, ali spada u telefone sa odlicnom zavrsnom obradom i dosta je kvalitetan, tako da je to jedan od razloga zasto mu sporo pada cena. Ako ti je bitna velicina displaya zadrzi ga, a ako su ti bitne funkcije, bolja kamera, memorija, symbian- N70.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

bojke1, naravno da se isplati mjenjati , meni je n70 mnogo bolji telefon od s700i , jedino zbog cega je s700i bolji je displej , dok sto se tice ostalih funkcija i izgleda je n70 bolji 8) :wink: :D

marke
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 11:33

Post od marke »

u pravu su ljudi.. ali ipak je display ono sto vidis... malo ces se smoriti kada predjes na manji... a symbian i nije neka prednost (meni)...jedino je bolja kamera primamljiva ponuda... i naravno imaces moderniji telefon, "novije generacije" :) ali meni s700 izgleda extra, skroz je nestandardan, i nekako jedinstven dizajn..

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Ja ne bih nikad prodao s700i, čak ni kad bih kupio novi telefon... što reče marke, nestandardan je totalno, ali ne na način Nokijinih ćorsokak modela, već totalno pozitivno jedinstven.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

mene je s700i odusevio kada sam ga video ..... i nije samo stvar u velicini displeja vec i u rezoluciji i kvalitetu...... sa druge strane n70 nudi mnogo vise mogucnosti ..... bojke1, ako telefon koristis za pricu, sms/mms, mp3 i gledanje video klipova i ne trebaju ti neke druge stvari onda nema potrebe da menjas telefon ..... ali ako ti treba zamena za PDA n70 je mnogo bolji.......

p.s. ja verovatno ne bih imao srca da prodam s700i ...

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Ok hvala svima na odgovorima.Jos uvek sam u nedoumici sta da radim?Drugar mi daje 200 eura za s700i sto je stvarno dobra ponuda,ali ja jos uvek nisam pametan sta da radim.Telefon je star nesto malo preko godinu dana i ima nekih 25 sati razgovora sto za njega nije nista.Baterija drzi izmedju 2,5 i 3 dana.Sto se tice prijema signala tu stvarno nemam problema.Jedino me muci kod nokie n70 rezolucija displeja koja je 176x208 u odnosu na sony kod koga je 240x320.Nisam imao prilike da ih uporedim jedan pored drugog da bih znao na cemu sam.
Moracu jos malo da razmislim da se ne bih posle kajao.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!! :blinky:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ti posto volis taj s700i imam resenje za tebe da prodas sad telefon uzmes 200e,sacuvas skupis nesto malo i sacekas da malo padne cena w900i,ima isto veliki ekran,bolju kameru od s700i,isti displej,mislim bolji,iste velicine.Ili nadjes neki polovan w900i
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

za izgled idi u neku manju prodavnicu i reci da ti daju n70 u ruke i uporedi ga sa tvojim

a za kajenje neces pogresiti ako ces poslusati ove sa 4umase i nisam se pokajao. to nije samo moje misljenje nego i svih drugih koji su bili u slicnoj poziciji kao ja.
moj iskren predlog ti je n70. pozz i javi nam sta si uradio i ostani medju nama, (ne ko ostali koji pitaju za misljenje i onda aj zdravo, nekazem da je to lose ali uvek je bolje da nas je vise i da zajednickim snagama pomognemo nekome kao sto si ti).

otpadose mi prsti

pozz
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Ma javicu sigurno sta sam uradio.Za jedno dve nedelje drugar bi trebalo da mi da lovu ako se ja odlucim da ga prodam i onda cu javiti sta sam uradio.
Jos jednom hvala na savetima i sugestijama.
Pozdrav.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

bojke1, kao sto rece gallee, idi do neke radnje i uporedi .... mada mislim da ces se razocarati displejom na n70 (u odnosu na tvoj telefon, naravno...)

poz...

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Evo da javim kao i sto sam se dogovorio sa drugarom dao mi je 100 eura sada i telefon ostaje kod mene da ga koristim,a drugih 100 eura ce mi dati do 10 avgusta.Tako da sada mogu vec polako da pocnem da jurim sebi neki mobilni.Zanima me konkretno kod nokie n70 na sta treba obratiti paznju prilikom kupovine?Koji je softver dobar i da li pravi probleme u radu ako je sa neke mreze skinut ?Na sta jos treba da se obrati paznja posto cu verovatno kupiti malo koriscen telefon ako ne budem uspeo da skupim dovoljno love za nov?
I jos nesto ako neko misli da u tom cenovnom rangu do 250 eura moze da se nadje bolji telefon neka iznese svoje misljenje.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

bojke1, ajde da ne kucam/o ponovo:
viewtopic.php?t=5608

pozdrav...

Odgovori