Ubacivanje srpskog jezika bez fleshovanja u K750/W800
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ubacivanje srpskog jezika bez fleshovanja u K750/W800
Eh, konacno mi uspelo! A toliko je jednostavno:
1. Skinite ovde fajl koji sadrzi srpski jezik (sr.lng): http://rapidshare.de/files/28523412/sr.lng.html
2. Preko FAR Menadzera otvorite folder "Fs/tpa/preset/system/language". Videcete sve jezike koji se nalaze u sw vaseg telefona (npr. kod mene su bili hu.lng, ro.lng, ru.lng)
3. Izbrisite jedan *.lng fajl, a zatim fajl sr.lng preimenujte u ime tog fajla kojeg ste izbrisali i kopirajte ga u taj folder.
4. Upalite telefon i u podesavanja izaberite Srpski jezik.
Kod mene radi, osim menija Intenet servisi, gde su na pocetnoj strani ostale rumunske reci.
1. Skinite ovde fajl koji sadrzi srpski jezik (sr.lng): http://rapidshare.de/files/28523412/sr.lng.html
2. Preko FAR Menadzera otvorite folder "Fs/tpa/preset/system/language". Videcete sve jezike koji se nalaze u sw vaseg telefona (npr. kod mene su bili hu.lng, ro.lng, ru.lng)
3. Izbrisite jedan *.lng fajl, a zatim fajl sr.lng preimenujte u ime tog fajla kojeg ste izbrisali i kopirajte ga u taj folder.
4. Upalite telefon i u podesavanja izaberite Srpski jezik.
Kod mene radi, osim menija Intenet servisi, gde su na pocetnoj strani ostale rumunske reci.
Pa valjda pise i ne pada mi napamet da uzalud trosim reci, jer je milion puta bilo objasnjavano kako se koristi Far Manager. Kome nije jasno nek ide na www.se-nse.com pa nek vidi sve od detalja do detalja.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
pa lepo pise da se otvara preko FAR MANAGER-A kako bi drukcije.Off(Ili mozes da otvoris telefon nadjes to i tu ubacis,a kad skines taj fajl sa srpskim njega izvadis iz komp-a spakujes ga u nesto i ubacis tu u telefonu gde pise to)

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
Bila je tema sa FAR MANAGEROM i bilo je sve objasnjeno,ako si lepo pratio dosao bi,ali ako si to sve radio i naisao si na folder koji treba da udjes i kad udjes pise da nema nista znaci da ne mozes,sigurno imas CID 49 telefon
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04
www.topsony.com - registrujes se i sacekas 24 sata od aktivacije. kad udjes u deo za clanove idi u Language files i skini EMEA_2 arhivu.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 24. Sep 2006. 17:43
Re: Ubacivanje srpskog jezika bez fleshovanja u K750/W800
Ljudi pomagajte imam se k750i sa R1CA021 ali ima cid 49 .jel postoji neka mogucnost da se ubaci Srpski?Unapred hvala
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 20:01
Pozz...
Mozes li ko staviti link za Srpski (sr.lng) jer onaj na rapidshare je izbrisan, ili posalji na mail
matic@va.sbb.co.yu
TNX!!
Mozes li ko staviti link za Srpski (sr.lng) jer onaj na rapidshare je izbrisan, ili posalji na mail
matic@va.sbb.co.yu
TNX!!