K750 ili D750

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
frostysrb
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 14. Jul 2006. 01:23

K750 ili D750

Post od frostysrb »

Samo me zanima da li su ovo 2 ista telefona ili su razlicita u necemu i da li se moze ubaciti softver od k750 na d750?

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Telefoni su POTPUNO IDENTICNI i moze da se ubaci softver od k750 i od w800 (sto je bolja varijanta). Tj. kada ubacish softver od k750 u d750, dobijesh k750 sa maskom od d750. Razlika je samo maska. Ja ti preporucujem da umzesh d750 jer ima mnooogo kvalitetniji dzoistik (tj. isti je, ali je otvor manji pa se ne kvari tako brzo) i mnooooogo bolji poklopac za kameru (ja ne znam kako bi moglo bolje da se napravi). Na k750 poklopac za kameru je shit.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

Sto se tice softvera od w800 cini mi se da sam negde na netu procitao da je malo bugovit,narocito kod prebacivanja muzike na fon i prijema SMSa.Takodje proveri i da li softver od w800 ima autofokus kamere-zgodna funkcija,mene je to opredelilo za k750.
A poklopac na k750 jeste malo nezgodan-potpuno je uglacan i barem meni je ponekad problem da ga brzo otvorim.U svakom slucaju kupi k750 pa mu zameni masku ako ti se neka druga vise svidja :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Dulentse,kakve veze ima softver sa autofokusom pa te je to odlucilo za K750 umesto za W800 kad I ON ima tu HARDVERSKU komponentu?A sto se softvera tice i pouzdanosti,mislim da je izaslo dovoljno novih verzija da su ti"legendarni"bugovi ispravljeni dosad!
Inace kolegi preporucujem D750,iako ima one ruzne natpise T-Mobile ali... Dario ti je vec dao razlog za dzojstik a i D750 ima poklopac kamere iznutra,kao W800 i ne moze da se osteti,otvara sam... :wink:
Pozdrav 8)

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

frostysrb, bas sam sada na letovanje nosio jedan d750i zbog kamerice (pravi fine slike) i mogu ti reci da sam pravio kao neko poredjenje jer moj kum ima k750i.Telefoni bi trebalo da su isti ali me je vrlo iznenadilo to da se na k750i mnogo jasnije vide boje na ekranu,tacnije na mome d750i su za nijansu-dve bledje boje sto i nije jako primetno dok se ne stave iste teme na oba telefona-onda bas upada u oci :(
MNJIH!

vladakralj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 00:24

Post od vladakralj »

ajde neko molim vas lepo da mi da detaljne instrukcije za povezivanje se k750 na pc .problem je sto nemam instalacioni disk i ako mozete da mi pomognete da negde to skinem sa neta.hvala unapred vlada nis

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Vlado,ne znam da li se slazes ali ja licno mislim da NIKAD nije lose posetiti sajt proizvodjaca telefona i kabla!?Od programa mi se najvise svidjao floAts Mobile Agent dok sam imao SE! :wink:
Pozdrav 8)

Odgovori