Hahahahaahhhahhaha jao majke ti kad izlazi kakve ima funkcije opisi malo vise,mislim da treba da pozovemo naseg druga i najboljeg clana Green-a da nam on malo objasni.n3mke, da si koristio trazi nasao bi da smo vec komentarisali za ovaj telefon i da je on odavno proglasen za FAKE.Pretrazi malo pa ces naci tu temu pozz,mislim da ce se isto desiti i sa onim n95(n75)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
n3mke ,hehehe,gde iskopa ovo milan91 ,objasnio bih funkcije da je neki novi dizajn u pitanju,hehe ,al ko sto rece neko tamo,ja ovde izgleda uglavnom smaram(necemo imenovati spomenutu personu,uvredice se),tako da...ipak mozda malo kasnije ili pre...
U svakom slucaju,good old W1000
Lobachewsky, ja mislim da bi to green'ovo opisivanje fontela trebalo staviti kao sticky secam se da sam se ubio od smeha kada sam to procitao ubedljivo najjaca provala
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
fain2daniel ,hehehe...da je provala,jeste,ni sam ne znam kako mi je sve to padalo na pamet (mozda gledam puno Sci-Fi filmova).Hvala...
Mogla bi u sticky cisto da se ljudi malo opuste citajuci gluposti tamo napisane
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.