S700i, problem

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

S700i, problem

Post od bojke1 »

Cao evo moj drugar ima prpblem sa gore navedenim telefonom.Naime u poslednje vreme je telefon poceo cudno da se ponasa.
Primer 1- kad zove neki broj iz imenika telefona lepo mu se prikaze ime koga zove.
Kad kasnije udje u pozive i pozove taj isti broj izadje mu ime nekog drugog coveka ali sa istim brojem koga je pozivao,znaci samo promeni ime a broj telefona ostaje isti kao onaj koji je pozivao.
Primer 2-isti slucaj i sa slanjem poruka.Posalje nekom poruku a kasnije kad udje da je pregleda ispisuje mu ime nekog drugog da mu je poslao poruku.Isto je i kada dobije poruku.
Inace telefon je star 1.5 godinu i do sada nikada nije flesovan.
Da li bi mozda ubacivanje novog softvera resilo ovaj problem ili ne?
Da li je neko mozda imao slican problem?
Sto se tice prijema signala tu nema nikakvih problema i sve ostalo radi ok.
Ako bi flesovanje zavrsilo posao da li neko zna gde u beogradu moze da se ubaci softver i koja je poslednja verzija koja dobro radi.
Ako neko zna neki dobar servis neka preporuci.
Drugar je pitao u comtrade-u i tamo su mu trazili 2500 dinara.
Pozdrav i hvala na odgovorima!!!!!!!!!!!!!!

n3mke
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Jun 2006. 15:29

Post od n3mke »

ja mislim da bi fleshovanje resilo problem, desava se da telefon pocne da baguje tako!! Mislim da to kosta oko 15-ak eura u nekom jeftinijem servisu.. mozda da odes u strong & unique ja sam tamo kupio telefon jeftini su...

multy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 23:54

Post od multy »

tako je i meni bilo na k700!
to se deshawa kada se jednom kontaktu doda wishe brojewa!
najcheshtje se deshawa da baguje sa istim kontaktima!
reshenje:fleshka...

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

Ok hvala na odgovorima.Vec sam dobio ponudu od jednog coveka da se ubaci nova verzija softvera i on kaze da onda nece biti problema.
Pozdrav!!!!!!!!!!!

Odgovori