w810i - flash teme

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

w810i - flash teme

Post od n3mke@ »

Izvinite sto otvaram jos jedan post posle onih primedbi da smaram sa postovima, jednostavno sam radoznao da saznam sve o mom telefonu! Obecavam da vise necu smarati!

Interesuje me jos ovo, gde mogu da nadjem flash teme za w810i? Provalio sam kako mogu da promenim ikonice u meniju ali ipak flash teme izgledaju lepse!

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 01:19

Post od fifty »

Jesi siguran da moze u fon da se ubace flash teme (ako mislis na Macromedia Flash)? Jel to? :o :o :o :o :o

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

To su teme pravljene u flash-u, i rade na w810i/w900... znaci skroz je promenjen izgled menija, ikonice mogu da budu vertikalno ili horizontalno poredjane, mozes da ih menjas i sve ostalo... ova tema se dobija uz telefon, ovako izgleda meni Slika

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Imash vec temu o tome,potrazi na forumu prichali smo ranije o tome...Mislim da je bilo par linkova tamo gde da ih skinesh... 8)

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 01:19

Post od fifty »

Dexter, mnogo je losh search engine na forumu, jel mozes nekako da mi napises link, ako se ti bolje snalazis?

Nadjoh na nekom sajtu da se uz telefon dobija jedna flash tema, i neko uputstvo kako se ubacuju flash teme u fon. Ne znam ni ja sam! :wacko: :wacko: :wacko: Medjutim, to sve se radi opet valjda preko FAR-a i pluginova.....

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

Na originalnom telefonu postoje 3 flash teme a ne jedna... e to za ubacivanje ne znam ali ja bi rekao da ide isto k`o obicna tema :) Dexter aj pronadji tu temu ja sam ceo forum obishao i nigde :S
5800 XM

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ljudi sta vam je..jeste li culi za cika google'a :P ???sad treba neko da trazi umesto vas??ja sam na fonu dobio 4,5 flash tema i ne treba mi vise jer ove savrseno rade posao 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

Nashao sam na netu gde mogu da skinem flash teme ali kada ih ubacim u mobilni meni ostaje isto kao sa ostalim temama.... koji je problem?
5800 XM

Odgovori