Izgled menija na W800i/D750i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 24. Sep 2006. 00:02
Izgled menija na W800i/D750i
Imam SE D750i al je u njemu softwer od W800i i sve radi super i neke stvari su uznapredovale u odnosu na stari software, medjutim, mene interesuje pomocu cega mogu da promjenim pregled menija , kao sto to ima na W550i (pregledava ih u crno-beloj varijanti i jos nekim vrstama), neki mi kazu da to dodje sa temom, al ja jos nisam uspio da nadjem jednu takvu temu na netu, pa bih bio zahvalan bilo kome ko je u stanju da mi je posalje ili mi kaze gdje mogu da je skinem. hvala unaprijed..
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
-
- Slučajni prolaznik
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
jasmintule, pa to nije moguce da se promene ikone tako,to mozes da uradis ako imas symbian telefon ovako ne.TO sto si ti video to su flash teme,a mislim da to ne mozes da ubacis u tvoj d750i,mozes ako je tvoj d750i CID36 onda preko FAR managera mozes da ubacis ikonice,ta tema vec postoji na sajtu pronadji je.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Slučajni prolaznik
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
jasmintule, pa da li ti cistas sto smo svi mi pisali ili ti teras svoje,ne postoji takav program gde ti izaberes kakvu hoces ikonicu i gotovo.Kazem ako hoces to uzmi lepo 6630 ili neku symbian i lepo ubacis temu i imas kakve hoces ikonice,mozes i sam da ih pravis ako hoces.Inace tvoj w800i ne podrzava flash teme kao sto je popste, rekao,ti mozes da nadjes tu temu i kad je ubacis u telefon neces nista moci da radis sa njom tj.ne mozes da je instaliras,tako da od toga nema nista.A ja sto sam rekao oko menjanja ikonica moze pomocu FAR managera i ljudi koji su pokusali da naprave takve iste teme sa takvim ikonicama.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Slučajni prolaznik
OK!!!!! Hvala vam sto ste mi rekli da je to nemoguce da se ne zavlacim vise.
za MILANA: vec sam imao nokiu 6630 i zamjenio sam je za ovaj sony ericsson jer mi je ta nokia puno slabija po mnogim stvarima (zvuk, kamera, memorija, izgled...), al mene strašno vuče nesto da uzmem onaj SE W550 u zamjenu za D750 sa softerom od W800, neznam da li se isplati da dajem jos para za taj telefon??? sta vi mislite???
za MILANA: vec sam imao nokiu 6630 i zamjenio sam je za ovaj sony ericsson jer mi je ta nokia puno slabija po mnogim stvarima (zvuk, kamera, memorija, izgled...), al mene strašno vuče nesto da uzmem onaj SE W550 u zamjenu za D750 sa softerom od W800, neznam da li se isplati da dajem jos para za taj telefon??? sta vi mislite???
jasmintule,
jel'te "vuče" samo zbog ikonica ili..., i što bi davao "još para", polovan w550 je 160-170e?
Gubiš kameru 2mp i slot a dobijaš stereo zvučnike, više interne memorije, prijavu kao massstorage, wpaket slušalica i malkice čitljiviji ekran danju. Da, i totalno drugačiji dizajn. Pa ti vidi šta ti odgovara.
pozz
jel'te "vuče" samo zbog ikonica ili..., i što bi davao "još para", polovan w550 je 160-170e?
Gubiš kameru 2mp i slot a dobijaš stereo zvučnike, više interne memorije, prijavu kao massstorage, wpaket slušalica i malkice čitljiviji ekran danju. Da, i totalno drugačiji dizajn. Pa ti vidi šta ti odgovara.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
-
- Slučajni prolaznik
Joooj..... neznam sta da radim.... Gle ovo:W550 mi se vise svidja zbog svog neobicnog izgleda i "kazu" da je zvučnik PUUNoo jači, a zbog ikona i nije baš. al ovaj moj D750 mi je bolji zbog kemere.. Volim da slikam i da imam kvalitetan fotoaparat, al isto tako volim da zabavljam ljude oko sebe sa dobrom muzikom i jakim zvukom. jadnostavno nemogu da odlučim..... Mozda bi mi pomoglo da malo pronosam W550, al nemam s kim da se zamjenim 

Probaj malo vise reci da potrazis o far menadzeru na ovom forumu ili na googleu. S tim programom mozes da pristupis sistemskoj memoriji telefona i ubacis ikonice po zelji. Sa flash ikonicama se pozdravi, ali ljudi su bas iz tog flash menija izvukli ikonice i napravili ih u gif formatu tako da, moze w800 da ima animirani meni. Potrudi se malo vise, procackaj forum, vec sam i ja i milan91 i ostali pisali o tome, a i lepo je rekao covek. A za kraj, baci pogled na ove ikonice koje sam ja licno imao u meniju mog w800.

ma ikone se mogu menjati imas krs sajtowa sa takvim kerefekama tipa promena menua (flash teme) moguce je , zatim skidanje zvuka kamere ili zamena , skidanje ogranicenja snimanja poruka na maximalnu raspolozivu memoriju ....... mnogo toga sve sto ti treba je far manager i jos par gluposti sa neta dobri zivci i puno srece da ti fon ima bilo koji CID osim ogavnog CID49 ali avaj bas su sa tim cidom najcesci na nasem trzistu tako ako taj imas nepokusavaj nista obrisi sve gluposti koje si za to skidao i izbrisi tu ideju iz glave (nije ni ovako toliko gadan ?!
) . Tako sam i ja prosao sa mojim skinuo sam par desetina raznoraznih programa i ostalih gluposti procitao mi je cid 49 popizdeo sam obrisao .