k750 postoje li trikovi ...???

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
blagoje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 24. Sep 2006. 15:54

k750 postoje li trikovi ...???

Post od blagoje »

moguli se zakljuvcati neki fajlovi slike igre .....
zapravo pored ikona igara se nalazi mali kljucic pa me zanima kako se zakljucava posto neki tvrde da je to moguce a prave se pametni pa nece da kazu kako ....hvala!!!!!!!!! :disgust:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Sacekaj malo,nije ovo chat,i nemoj opet istu temu sa istim pitanjem,vec si pitao to pre par minuta u prosloj temi,odgovorice ti tamo neko ko zna!! :wink:
Pozdrav 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Pored ikona igara se nalazi kljuc zato sto su one dosle s telefonom i ne mogu se obrisati, bar je tako na z520i :D
5130+Koss the plug....

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ne mogu se obrisati jer su takvi fajlovi zasticeni,ima i nekih tema i melodija koje se ne mogu ukloniti.To je normalna stvar,nesto kao copyright zastita da se ne bi fajlovi slali svima... :)
Ajd moze na brisanje ova tema,'ladno... :D

blagoje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od blagoje »

ocemu vi piset kad na mom k750 pored svake igre (a imam ih 80-tak) stoji kljuc i pored svake aplikacije! sta genijalci po vasem nemogu obrisati nijednu igru ili aplikaciju varate se itekako moze .
pogledajte komentare ispod specifikacije na ovom sajtu pa ce vam biti jasno o cemu pricam. Tamo se par likova prepucava o mogucnosti zaklucavanja fajlova , zvuka kamere, zumiranja pri visokoj rezoluciji ..... kao moze to sve ali ko zna zna pa bi i ja da znam !

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Fajlovi sa kljucem ne mogu da se kopiraju i sire... eto :) Neke aplikacije koje su vec dosle uz telefon ne mogu ni da se brisu. A sto se tice zakljucavanja (i sprecavanje nezeljenih pristupa) ne moze...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ne mogu da se zakljuvacaju folderi ali fajlovi mogu da se enkriptuju i to lako, tako da ih niko ne moze otvoriti bok se ne"desifruju" preko istog java programa a to moze samo onaj koji zna sifru koju je sam ostavio.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

E da...zaboravio sam da napisem da se taj program zove file_protect i ja ga imam ali ne sjecam se odakle sam ga skinuo...
Pozz
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Gledao sam ispod komentare i ono je blagi uzas ko da ucestvuju u komentarisanju deca od 4godine,zvuk kamere se iskljucuje tako sto odaberes profil silent i onda kad slikas nece se cuti,zumiranje se normalno odvija sta je tu problem.fajlovi se mogu zakljucati ali to je dosadno jer se radi jedan po jedan.Ako hoces da zakljucavas tako fajlove sve odjednom da menjas ikonice u meni-u i ostalo ona kupi symbian telefon i gotovo.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

blagoje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od blagoje »

to sa zumom kod mene pri najvisoj rezoluciji zum nefunkcionise sam telefon mi napise da je to nemoguce pri toj rezoluciji dok neki tvrde da je to moguce ...pa jeli moze

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ja imam k750 chistu verziju,nije skidana sa mrez,neznam zaista koja je verzija softvera,i sasvim normalno mi radi zum pri najvecoj rezoluciji,i to chak ni ne upropashcava mnogo sliku,kako se to obichno od digitalnog zuma moze ochekivati.Shto se tiche zakljuchavanja,zaista neznam ali ni nemam potrebu za time,sve shto je toliko vazno da bih ga zakljuchavao i sakrivao drzim u p910.mada imam neku opciju za postavljanje nekih shifri koje nemam pojma zashta sluze,ali nisam ni pokushavao da se mnogo zezam s time,jer kao shto rekoh,nije mi potrebno

pozdrav :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

MEni na k750i dok sam ga imao sa R1BC002 sw je moglo,ne znam sta ti pricas da nemas mozda najnoviju verziju sw pa tu je mozda neki bug,ali znam da moze.Nisam takav debil a kako ti zumiras uopste :blinky: :wink:

blagoje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od blagoje »

ha ha ha sad sam ja debil pa tasterima za volume + - a softver mi je noviji od tvog tako da mislim da tu lezi zeka R1CA021

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

milan91 napisao:Gledao sam ispod komentare i ono je blagi uzas ko da ucestvuju u komentarisanju deca od 4godine,zvuk kamere se iskljucuje tako sto odaberes profil silent i onda kad slikas nece se cuti
Kao prvo nisam rekao da ukljuci profil silent nego sam mislio da iskljuci sve tonove (drzeci #)!!! :uhuh:
Decko je lepo pitao kako da ugasi zvuk pri slikanju i rekao sam mu kako,i aj mi molim te reci gde sam to pogresio??? :disgust: :x

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

McLaren, ne razumem sta sad hoces ja tebe nisam ni spomenuo u ovoj prici :? i ja sam na to mislio tj. da drzi # nego sam se sad navikao na nokiu pa rekao da uljuci silent profil.Sta me odma napadas nisam tebi nista ni rekao,Boze :| :wink:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

ma milan je ochigledno mislio na one indijance sto stavljaju komentare ispod specifikacija telefona....tamo chovek stvarno svashta moze da vidi

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

milan91,e pa onda ti dugujem izvinjenje,pogresno sam te nesto razumeo,moja greska! :oops: :wink:
araphel napisao:mada imam neku opciju za postavljanje nekih shifri koje nemam pojma zashta sluze,ali nisam ni pokushavao da se mnogo zezam s time
Veovatno mislis na "Code memo",ta funkcija ti sluzi za bezbedno cuvanje nekih svojih sifara,br. kreditne kartice...
Moze biti dosta korisno,koristis je na sledeci nacin:
1) Kad udjes prvi put,trazi ti se da ukucas neka 4 broja,to ce biti tvoja sifra za ulazak svaki sledeci put,zatim ukucas neku kratku poruku koja ce ti biti kao neka potvrda da si ukucao pravu sifru (kad svaki sledeci put ulazis u "Code memo" i ukucas svoju sifru trebalo bi da ti se pojavi i ta kratka poruka tako da znas da si ukucao pravu sifru,a ako ne ukucas pravu sifru pojavice ti se neka druga rec npr.djklasdja)!
2) Kad si to uradio onda si otvorio svoj "nalog" i onda mozes da ukucavas razne sifre,poruke il sta ti vec treba!
3) E sad jedino mi je potpuno bezveze to sto kad ukucas pogresnu sifru,ipak ce pristupiti tvojim podacima (bezveze :dry:) al ce se videti pogresne sifre (to je dobro :D ),npr. kad ukucas pravu sifru videce se (lupam) "VISA karica"153241421312,a kad ukucas pogresnu,videce se "VISA kartica" 111122221111,znaci pogrena sifra! :? :D 8)
Mozda nisam bas najbolje objasnio al ko hoce i kome treba nek malo isproba pa ce ukapirati!
Nadam se da nije bas [off topic]! :lol:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

hej pa to je ustvari bash zgodno!hvala McLaren!imam tako neshto na p910 jer stalno zaboravljam one kodove za automat kad na karticu hocu da dignem kesh!mogao bih to da iskoristim! :wink:

odoh da "radim" da ne ispadne da samo sedim na poslu i gluvarim :D

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Trikovi? Itekako postoje :)

Post od rixxon »

Oooo, pa ovde ima svega i svačega... "Bosanski lonac" :)
...pa evo da i "indijanac" doda koju:
ZOOM: U 1632 x 1224 ukinut od verzije R1CA021 (na R1AA008 i R1BC002 radi).
File Protect: naćićete ga na http://www.ixalon.net
KLJUČIĆ pored JAVA aplikacije znači da je fajl zaštićen i ne možete ga poslati / prebaciti nekom drugom (čak i ako je na memorijskoj kartici, kad karticu prebacite u drugi telefon - telefon neće videti takve fajlove). Dakle, radi se o zaštiti od piraterije. Ali postoji način... :)
Preinstalisane aplikacije (HP Print, WorldClock) su zaštićene i od brisanja. Ali postoji način... :)
Takođe možete pobrisati sve one linkove na SE koji se javljaju u okviru File Managera :)
Da se zvuk kamere isključuje na # to i vrapci valjda znaju. A da se promeni zvuk kamere, ili bilo koji drugi zvuk (reminder, timer, status-report...)... Postoji način... :)
Da se promeni izgled i struktura menija, fontovi i još mnoooogo toga... Postoji način :)
Neću SYMBIAN. Hoću do kraja da iskoristim ono što imam! Postoji način :)

dexa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Apr 2005. 18:38

Post od dexa »

McLaren napisao:milan91,e pa onda ti dugujem izvinjenje,pogresno sam te nesto razumeo,moja greska! :oops: :wink:
Veovatno mislis na "Code memo",ta funkcija ti sluzi za bezbedno cuvanje nekih svojih sifara,br. kreditne kartice...
Moze biti dosta korisno,koristis je na sledeci nacin:
1) Kad udjes prvi put,trazi ti se da ukucas neka 4 broja,to ce biti tvoja sifra za ulazak svaki sledeci put,zatim ukucas neku kratku poruku koja ce ti biti kao neka potvrda da si ukucao pravu sifru (kad svaki sledeci put ulazis u "Code memo" i ukucas svoju sifru trebalo bi da ti se pojavi i ta kratka poruka tako da znas da si ukucao pravu sifru,a ako ne ukucas pravu sifru pojavice ti se neka druga rec npr.djklasdja)!
2) Kad si to uradio onda si otvorio svoj "nalog" i onda mozes da ukucavas razne sifre,poruke il sta ti vec treba!
3) E sad jedino mi je potpuno bezveze to sto kad ukucas pogresnu sifru,ipak ce pristupiti tvojim podacima (bezveze :dry:) al ce se videti pogresne sifre (to je dobro :D ),npr. kad ukucas pravu sifru videce se (lupam) "VISA karica"153241421312,a kad ukucas pogresnu,videce se "VISA kartica" 111122221111,znaci pogrena sifra! :? :D 8)
Mozda nisam bas najbolje objasnio al ko hoce i kome treba nek malo isproba pa ce ukapirati!
Nadam se da nije bas [off topic]! :lol:

Baš dobra stvar, upravo sam je probao.

Odgovori