zapravo pored ikona igara se nalazi mali kljucic pa me zanima kako se zakljucava posto neki tvrde da je to moguce a prave se pametni pa nece da kazu kako ....hvala!!!!!!!!!

Kao prvo nisam rekao da ukljuci profil silent nego sam mislio da iskljuci sve tonove (drzeci #)!!!milan91 napisao:Gledao sam ispod komentare i ono je blagi uzas ko da ucestvuju u komentarisanju deca od 4godine,zvuk kamere se iskljucuje tako sto odaberes profil silent i onda kad slikas nece se cuti
Veovatno mislis na "Code memo",ta funkcija ti sluzi za bezbedno cuvanje nekih svojih sifara,br. kreditne kartice...araphel napisao:mada imam neku opciju za postavljanje nekih shifri koje nemam pojma zashta sluze,ali nisam ni pokushavao da se mnogo zezam s time
McLaren napisao:milan91,e pa onda ti dugujem izvinjenje,pogresno sam te nesto razumeo,moja greska!![]()
![]()
Veovatno mislis na "Code memo",ta funkcija ti sluzi za bezbedno cuvanje nekih svojih sifara,br. kreditne kartice...
Moze biti dosta korisno,koristis je na sledeci nacin:
1) Kad udjes prvi put,trazi ti se da ukucas neka 4 broja,to ce biti tvoja sifra za ulazak svaki sledeci put,zatim ukucas neku kratku poruku koja ce ti biti kao neka potvrda da si ukucao pravu sifru (kad svaki sledeci put ulazis u "Code memo" i ukucas svoju sifru trebalo bi da ti se pojavi i ta kratka poruka tako da znas da si ukucao pravu sifru,a ako ne ukucas pravu sifru pojavice ti se neka druga rec npr.djklasdja)!
2) Kad si to uradio onda si otvorio svoj "nalog" i onda mozes da ukucavas razne sifre,poruke il sta ti vec treba!
3) E sad jedino mi je potpuno bezveze to sto kad ukucas pogresnu sifru,ipak ce pristupiti tvojim podacima (bezveze) al ce se videti pogresne sifre (to je dobro
),npr. kad ukucas pravu sifru videce se (lupam) "VISA karica"153241421312,a kad ukucas pogresnu,videce se "VISA kartica" 111122221111,znaci pogrena sifra!
![]()
![]()
![]()
Mozda nisam bas najbolje objasnio al ko hoce i kome treba nek malo isproba pa ce ukapirati!
Nadam se da nije bas [off topic]!