LOGO K750i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
mobilare_CarE
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Sep 2006. 11:45

LOGO K750i

Post od mobilare_CarE »

moze li da se skine logo operatera sa k750i ??? /da na ekranu ne stoji telekom srbija [kvari mi pozdinu !!! :lol: /

altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 15:39

Post od altas »

Postoji jedan fajl unutar firmware-a (softwera) telefona. Potrazi na www.se-nse.com forum Far Manager i nadji forum o Layout.xml. Zamenom ovog fajla sa modifikovanim, dobijes telefon bez logoa operatera. Ili se javi na pm pa cu ti poslati i objasniti kako da promenis (jos bolje bi bilo preko nekog messengera)

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 18:53

Post od zorancd »

a ako imas cid49 onda zaboravi na bilo koja menjanja..... :angry: mislim ne na post, vec na proizvodjace....sto bre napravise ovo CID49 sr***e....

s2pido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Nov 2006. 06:01

Post od s2pido »

Kkako da saznam da li imam CID49?Kako da proverim koji ja imam?Treba neka sifra da se kuca ili sta...?Gde da vidim?Telefon je kupljen pre 3 miseca.Zasto nevalja CID49?
By s2pido

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

s2pido, ja mislim da sam ja objasnio u temi o k750i,i o mnogo jedno 10 tema ima to kako da proveris.Ja ne znam da li neko malo pretrazi jer te mrzi da otvoris tih nekoliko tema i vidis
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

s2pido, jasno mi je da si nov, ali kao što ti je rekao milan91, pretraži malo forum ..... za to imaš opciju "Traži" pri dnu strane, unesi ključne reči i pregledaj malo teme koje ispunjavaju kriterijum ...

pozdrav...

Odgovori