Font na k750

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
ana2202
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 10. Jan 2005. 19:58

Font na k750

Post od ana2202 »

Ljudi jel zna neko da li je uopste moguce promeniti font na k750. Skinula sam onaj themes creator ali ne vidim nigde opciju za font... a bas mi se ne svidja. :dry:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

ana2202, nije moguce promeniti.Tako da nemoj bez veze da gubis vreme na to,kakav je takav je. :wink: Mozda moze preko FAR managera probaj pa vidi :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Font se ne moze promeniti na vecini telefona sa fabrickim tj fiksnim softverom(moguce je na symbian telefonima...).Inace font na k750 je citljiv i sasvim dobro odradjen...u opcijama far menadzera nisam video da je font moguce promeniti,moze se ubaciti nov jezik ali font ne...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ne znam koliko se secam da je bilo pricano po stranim forumima da moze sad nisam ulazio da li je to istina,inace kao sto si rekao sasvim dobro se vidi kome nije dobar mislim da treba da ode kod ocnog :lol: :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

ana2202
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 10. Jan 2005. 19:58

Post od ana2202 »

Ma nije da mi nije dobar nego ono - dunulo mi. Plavusa! A Boze moj - prezivecu i sa ovim. Hvala na odgovorima. :D

altas
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 15:39

Post od altas »

Ne moze se promeniti font, ali se moze promeniti velicina fonta ili skinuti Bold opcija (jer su sva slova po defaultu boldirana). Ja koristim umanjeni font bez bold opcije i mnogo mi se svidja. Naime, radi se o fajlu layout.xml koji se moze zameniti preko far managera. Evo link:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=4027&st=80

Odgovori