Drugi tip thema na w550i il drugim "W" modelima

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Drugi tip thema na w550i il drugim "W" modelima

Post od napalm death »

mozel neko da mi objasi koi je vid pravljenja thema tipa sto dodje recimo na w550 teme: "ClubPlus" i "BreakBeat" gdje promjenu kompletan meni gdje se mjenja recimo slijeva na desno il obrnuto ??? ..?[/code]

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Dobro dosao,te teme se zovu Flash teme,te teme podrzavaju w550i,w900,i w810i.Sad sta te konkretno zanima kako se prave,pa sigurno u nekom programu ali sad kao to ne znam. :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Da ozivim ovu temu malo....te flash teme da lii se one mogu primeniti na w300 :D ...mislim da to super izgleda video sam na nekom sajtu gotove za download ali da li ce i kako ih instalirati na w300...kao normalne teme....????
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Jones, pa mislim da w300i onda treba da podrzava flash teme da bi radile,ako ne podrzava onda nista,to ces morati da saznas od nekog ko ima w300i :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Ej a gde da skinem te teme sto menjaju interfejs....jako me zanimaju...ali nigde ih nema za download

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Probaj ovde pa skini neke od ovih: Orbit, Equalizer, Emerge, Break Beat, Club Pulse

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

imas flash teme na zvanicnom sajtu, kod modela w810i, ali samo ove koje je napalm death vec pomenuo
  • _______________
    Izmenio akki, zabranjeno dopunjavanje do 100 karaktera.
A N D R O I D

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

E sad kako da ih ja prilagodim w300 koji pise da podrzava macromedia flash lite a i nov je telefon...da li ici preko themes creator-a ili to nece da funkcionise

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

ovo nisu flash teme ,sad sam ih skinuo i obicne su
flash teme imaju potpuno drugaciji raspored i izgled ikonica
ako neko zna gde takve teme mogu da se skinu
nokia c7

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

llulle,
ovo jesu flash theme i to sam hiljadu puta govorio al ocito niko ne svata, mislim ako kod mene radi, nema razlog da objasnjavam..
Potrazi theme konkretno za w300

i da, llulle, gore pise Slika
koji imas mob, predpostavaljam da znas da sa W550 nemoze na W810 i obrnuto

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

flash tema izgleda ovako,a na tom linku koji si postavio nema takvih tema-skinuo sam 10 i nijedna nije ovakva
idi na google pa ukucaj w810 flash theme
ja sam samo pronasao da wallpaper izgleda kao meni flash teme
  • _______________
    Izmenio akki, nepotreban citat.
nokia c7

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

meni rade Break Beat, Club Pulse dok kod prijatelja na W810 rade Orbit, Equalizer, Emerge.. neznam sta je s tobom, pa jesil ikad imao flash themu i kako se zvala

a da, i nisu sve flash samo su ove...

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Sutra mi stize telefon pa cemo isprobati sa konvertovanjem tema...a i otici cu na develepor.sonyericsson pa da vidim da li ima neki program za pravljenje flash tema

edit:
Ok flash teme se u stvari tako ne zovu...guglao sam pola sata...pominju se u samo 5-6 sajtova kao teme za w810,w710...toliko sam nasao...znaci nista od menjanja interfejsa...takodje ne postoji nikakav program za pravljenje takvih teme
Postoji samo standardan themes creator...pokusacu nekako da load-ujem neki svg ili swf file pa da vidimo sta ce da se desi....a da inace laz je da sony ericcson poseduje flash lite u telefonima
  • _______________________________
    spojio b_udder:: koristi opciju "izmeni"

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ne mozes pravit flash themu, a flash tema je ustvari samo jedan flash fajl .swf koji predstavlja meni a ostalo je sve isto kao obicna thema. svaki w model ima flash fajl u sebi, tacnije, softver w modela ima svoj licni fajl koji otvara flash fajl u themama kao meni. ni u jednom theme creator nemozes ubacit .swf fajl osim : jpg, gif, jpeg, png, svg, svgz

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

A koje su onda to teme koje menjaju interfejs....znas ono da ikonice idu s leva na desno...to kao ima na w710 :blinky: :blinky:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

pa dao sam ti link da skines teme i reko sam ti koje su flash theme .?
Orbit, Equalizer, Emerge, Break Beat, Club Pulse

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

probamo sutra pa javljamo....mada je ipak to razlika u rezoluciji...hm...mnogo muke :disgust: :disgust:

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

Post od dmihalj »

e pazite ljudi ne moze flash tema na svaki telefon znaci prvo proverite koju vas telefon podrzava.Isprobajte one koje ste dobili uz telefon,kod w810i to su obicno Orbit,Equalizer,Club ako vam to ne funkcionise(npr. promeni vam sve i wallpaper, boju texta... a ne promeni se izgled menija) onda nesto nijeuredu sa vasim aparatom(tako se meni desavalo na proslom w810i i sve sam isprobao ali nije islo ono sto sam malocas naveo,sto je zanimljivo u toj prodavnici nijedan nije podrzavao to, verovatno neki bug u softveru koji su posedovali,i tako je bilo dok nisam uzeo drugi w810i u drugoj prodavnici sa drugom verzijom softvera i ovde da kucnem u drvo funkcionise,ali ne bas sve vec samo one koje njemu odgovaraju a naveo sam ih malo pre Orbit,Club...).Istina je da su to flash teme i razlikuju se u tome sto one menjaju i izgled menija.
pozz

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Evo danas sam nabavio w300...telefon je fenomenalan...Da podrzava i flash teme ima ih nekoliko vec na sebi...svidja mi se disco time ili tako nesto...znaci totalno promeni ikone u neke metalik plave sve u crnom...i kad se kreces kroz meni telefon po malo vibrira...
E da rade i ove ostale...jos samo da nadjem one sto menjanju s leva na desno...to ima za w710...sadd cu skinuti sa fun i downloads..poz :D :D

Ja_Mina
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 11:21

Post od Ja_Mina »

Bila sam na tom saitu koji je napalm death preporucio, meni ClubPulse radi kao regularna tema ali sam usput skinula i Blueshiwew koja je super. Ne menja redosled ikonica ali kretanje kroz meni prati linija koja kruzi i puls, plus sto svaki put kad udjes u meni linija promeni boju.

Molba: Hoce li neko da kaze kako se ovo pravi?

P.S. w810i
BlackBerry 8820

Odgovori