Drugi tip thema na w550i il drugim "W" modelima
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Drugi tip thema na w550i il drugim "W" modelima
mozel neko da mi objasi koi je vid pravljenja thema tipa sto dodje recimo na w550 teme: "ClubPlus" i "BreakBeat" gdje promjenu kompletan meni gdje se mjenja recimo slijeva na desno il obrnuto ??? ..?[/code]
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Da ozivim ovu temu malo....te flash teme da lii se one mogu primeniti na w300
...mislim da to super izgleda video sam na nekom sajtu gotove za download ali da li ce i kako ih instalirati na w300...kao normalne teme....????

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- napalm death
- Mobil manijak
Probaj ovde pa skini neke od ovih: Orbit, Equalizer, Emerge, Break Beat, Club Pulse
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
Sutra mi stize telefon pa cemo isprobati sa konvertovanjem tema...a i otici cu na develepor.sonyericsson pa da vidim da li ima neki program za pravljenje flash tema
edit:
Ok flash teme se u stvari tako ne zovu...guglao sam pola sata...pominju se u samo 5-6 sajtova kao teme za w810,w710...toliko sam nasao...znaci nista od menjanja interfejsa...takodje ne postoji nikakav program za pravljenje takvih teme
Postoji samo standardan themes creator...pokusacu nekako da load-ujem neki svg ili swf file pa da vidimo sta ce da se desi....a da inace laz je da sony ericcson poseduje flash lite u telefonima
edit:
Ok flash teme se u stvari tako ne zovu...guglao sam pola sata...pominju se u samo 5-6 sajtova kao teme za w810,w710...toliko sam nasao...znaci nista od menjanja interfejsa...takodje ne postoji nikakav program za pravljenje takvih teme
Postoji samo standardan themes creator...pokusacu nekako da load-ujem neki svg ili swf file pa da vidimo sta ce da se desi....a da inace laz je da sony ericcson poseduje flash lite u telefonima
- _______________________________
spojio b_udder:: koristi opciju "izmeni"
- napalm death
- Mobil manijak
ne mozes pravit flash themu, a flash tema je ustvari samo jedan flash fajl .swf koji predstavlja meni a ostalo je sve isto kao obicna thema. svaki w model ima flash fajl u sebi, tacnije, softver w modela ima svoj licni fajl koji otvara flash fajl u themama kao meni. ni u jednom theme creator nemozes ubacit .swf fajl osim : jpg, gif, jpeg, png, svg, svgz
- napalm death
- Mobil manijak
e pazite ljudi ne moze flash tema na svaki telefon znaci prvo proverite koju vas telefon podrzava.Isprobajte one koje ste dobili uz telefon,kod w810i to su obicno Orbit,Equalizer,Club ako vam to ne funkcionise(npr. promeni vam sve i wallpaper, boju texta... a ne promeni se izgled menija) onda nesto nijeuredu sa vasim aparatom(tako se meni desavalo na proslom w810i i sve sam isprobao ali nije islo ono sto sam malocas naveo,sto je zanimljivo u toj prodavnici nijedan nije podrzavao to, verovatno neki bug u softveru koji su posedovali,i tako je bilo dok nisam uzeo drugi w810i u drugoj prodavnici sa drugom verzijom softvera i ovde da kucnem u drvo funkcionise,ali ne bas sve vec samo one koje njemu odgovaraju a naveo sam ih malo pre Orbit,Club...).Istina je da su to flash teme i razlikuju se u tome sto one menjaju i izgled menija.
pozz
pozz
Evo danas sam nabavio w300...telefon je fenomenalan...Da podrzava i flash teme ima ih nekoliko vec na sebi...svidja mi se disco time ili tako nesto...znaci totalno promeni ikone u neke metalik plave sve u crnom...i kad se kreces kroz meni telefon po malo vibrira...
E da rade i ove ostale...jos samo da nadjem one sto menjanju s leva na desno...to ima za w710...sadd cu skinuti sa fun i downloads..poz

E da rade i ove ostale...jos samo da nadjem one sto menjanju s leva na desno...to ima za w710...sadd cu skinuti sa fun i downloads..poz

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Bila sam na tom saitu koji je napalm death preporucio, meni ClubPulse radi kao regularna tema ali sam usput skinula i Blueshiwew koja je super. Ne menja redosled ikonica ali kretanje kroz meni prati linija koja kruzi i puls, plus sto svaki put kad udjes u meni linija promeni boju.
Molba: Hoce li neko da kaze kako se ovo pravi?
P.S. w810i
Molba: Hoce li neko da kaze kako se ovo pravi?
P.S. w810i
BlackBerry 8820