1. Koji je najnoviji softwer doticnog telefona i gde se moze preuzeti?
2. Kada sam prebacivao neke slike sa fona na komp preko usb_a posle negde pribl. 10 slika izasla mi je neka greska i nije hteo da prebaci ostalih 90 ,komp. se restartovao, a sad nece da nadje fon preko pc-suita -imam windows XP media
center edition- ? ? ? ?
1.Poslednja je R1DB001
2. ne znam sta je u pitanju ali probaj bilo je nekoliko tema oko toga da je PC suite radio i sad ne radi
I zbog cega ovu temu nisi postavio u neku drugu,imam na jednoj strani 7 tema,nego ti moras da otvoris jos jednu ne razumem,bilo gde da postavis dobices odgovor,ali zar je toliko tesko da procitas 10 tema u vezi za k750i i da okrenes sledecu stranicu i da vidis.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
1. R1DB001 (koliko se sjecam)..
2. probaj obnovit driver mobitela za USB kabal, to sto ti se ugasio imas virus ili tacnije spyver na racunaru, to resetovanje ce ti se dasit i ako otvoris preko tri stranice od jednom na netu gdje se trazi jaca veza na kompu, znaci nema veze sa mob.
taka desavanja da u pola prebacivanja gdje stane jest i kod infra red ili BT gdje pokaze Error Unable Conect (nesto tako..) jedniostavno slaba ili prekinuta veza
.. i ubuduce nemoj postavljati za svako pitanje novu temu, hajd novi si al zamisli kad bi svako za svaki komentar postavio novu temu..? ..na dan bi imao naj manje 300 tema tako..
da znas inace
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.