interesantan bag na w810i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
mudronjc
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 19. Nov 2006. 01:44

interesantan bag na w810i

Post od mudronjc »

pre neki dan sam kupio doticni telefon...moram da priznam da sam i dalje zagrizeni nokiash :) ali ovaj walkman model je extra ...
cim sam ga done kuci stavio sam ga na muke...radi testa naravno !
sve je odradio za cistu peticu,od povezivanja na komp,sinhronizovanja ...
verzija softvera koju imam je CXC 12500316 R4EAO31 .
moram reci da sam do sada imao dosta SE modela i na svakom sam nasao slicnu malu piz***iju u softveru :)
znaci na ovoj ver. soft. greska se javlja ako promenite shortcut na gornjem navigacionom tasteru sa walkman-a koji je po defoltu na neku drugu aplikaciju !
svaki put kada fon povezem sa kompom radi prebacivanja podataka on vrati precicu na walkman ! greskica sitna i slatka zar ne ? nije da smeta ali je tu...
cela ova smarajuca prica koju sam ja vama sada ovde prosuo u vezi baga uopste mi ne menja misljenje o ovom izuzetnom modelu ...

aj uzdravlje !

j.b.t. kakav mi je prvi post ovde a ? :)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

nesto slicno se desi sa moim w550, dakle kad mu lupim "reset podesavanja" i nakon toga kad postavim svoje postavke i precice, nakon tri gasenja, znaci ugasim-upalim on mi stavi fabricke precice il cak nekad promjeni temu i stavi "default-walkman" a nakon cetvrtog gasenja-paljenja sve radi normalno
to sam primjetio kod par walkman serija SE telefona ..meni je preporuceno da stavim noviu verziju softvera al ja sam zadovoljan i sa ovom

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@mudronjc: stavi ponovo shortcut koji hocesh, ugasi pa upali telefon i nece ti se vishe vracati nazad.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

mali bagic,nista bitno jel :wink: ja podatke sherujem sa pc'jem preko card readera 8)
:wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

mudronjc
Novajlija
Novajlija

Post od mudronjc »

Dario napisao:@mudronjc: stavi ponovo shortcut koji hocesh, ugasi pa upali telefon i nece ti se vishe vracati nazad.
provalio sam da je ovo resenje...ali hvala svakako !
cemu sve ovo kada ni ne radi ?!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

To sto se desilo nemoj da te chudi jer po defaultu kod walkman telefona mora da postoji precica za slushanje muzike i telefon sve promene ispravlja na telefonu ako se poveze na komp preko usb kabla(pocevsi od tacnog vremena,datuma,vremenske zone....) a tu opciju mozes da iskljucis na kompu....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

mudronjc
Novajlija
Novajlija

Post od mudronjc »

ok,samo je malo cudno da ti fon diktira gde i sta i kako da bude ! ko je kome gazda ? ne ? ;)

pc suite za nokiu je u nekim delovima mnogo bolje razradjen od ovoga za se !
ali sta je tu je...
cemu sve ovo kada ni ne radi ?!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Pa sad sto se pc suite tice to je vec stvar onih koji su ga razvijali jer su oni smatrali da je to tako potrebno ali opet ti kazem da postoji opcija da se to iskljuci tj da te komp upita da li zelis a ti pritisnes NO i nema problema....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Ljudi da li jes neko primetio kod w810 (nije skinut sa mreze,ne dekodiran itd) da postoji razlika izmedju lifetimera (u tajnom meniju) i call timera (standardni meni). Meni onaj tajmer u skrivenom meniju obracunava vreme i kada zovem nkog,tj dok zvoni i ako mi se taj neko ne javi life timer je nabacio jos nekih 20-30 sekundi!
Do cega bi to moglo biti?
SW mi je R4EA031
D500&E71

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Opisani 'bug' je prisutan i na drugim modelima (k610, k750..)
A PC suite je definitivno najslabija tačka SE telefona.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Odgovori