Sony Ericsson u 2007. i glasine o novim telefonima.

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Sony Ericsson u 2007. i glasine o novim telefonima.

Post od llulle »

w150 je konzola i o tome se vec pricalo.
Sonyericsson ce razdvojiti walkman,cybershot,handy-cam,playstation fonove.
Mnogi cekaju da nokija izbaci novi n-gage ali se to nece desiti,zato ce ih sonyericsson razbiti na trzistu sa playstation telefonima,a handycam ce da protera n93 iz prodaje.Mozda ce nokia juriti sonyericsson sledece godine.

Sonyericsson treba da izbaci fon bez kamere sa ekranom 128*160 koji prima memorijske i ima bluetooth,a da je monoblok(jako mali),kome treba mp3 player i obican fon to bi bilo savrsenstvo(w200).

Sumnjam da ako izadje ovaj w150 da ce se tako zvati(izace nesto slicno ali ne taj fake).
Se ce uvesti nove oznake kada se budu pojavili video telefoni i konzole.
Ima po netu mnogo toga o tih 40 modela koje ce se izbaciti sledece godine,a vremenom ce biti sve vise.
Sony se mnogo zdao,tako da cemo videti najnovije tehnologije sledece godine.
  • _______________
    Naslov izmenio akki, ne piše se SE tako i iz naslova teme se mora nedvosmisleno zaključiti o čemu se tačno govori u temi.
Poslednja izmena od llulle u Sre, 29. Nov 2006. 20:15, izmenjeno 2 puta ukupno.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Auuu, ala si se nalupao... ne veruj svemu što pročitaš na netu... a i tvoje prognoze su blago rečeno smešno... nokia da juri se sledeče godine... :roll:

Da ne bude zabune, ovo je tema u kojoj će se diskutovati isključivo o budućim planovima, akcijama i telefonima SE... I to samo u ovoj temi, nema potrebe otvarati 100 tema sa istim ili sličnim sadržajem a takve teme, ako ih bude, će biti brisane ili zaključane... Ovde će se pričati o glasinama o budućim SE telefonima... Kada neki telefon bude najavljen ili se iz pouzdanih izvora otkrije da je stvaran onda će se otvoriti nova tema samo za taj model...
Trudite se da ne flejmujete i da se držite teme... ;) Ako tema zaživi biće sticky... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

sonyericsson za sada priprema wokmen naslednik k800 modela, u fazonu w810 samo bolji i veci ekran drugacije boje kucista i manje estetske izmene,ista interna memorija samo fabricka m2 kartica od 1gb i wokmen meni. a da imace i onaj famozni tockic umesto joystika. tako sam ja bar video na stranim forumima. nemojte me kriviti ako ovo tacno nije. pozz
A N D R O I D

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

dje vi izronite te informacije, pa pisalismo o tome hiljadu put
ccccccc :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pa bilo bi lepo kada bi sve to bilo istinito ali veoma teško će biti. ali što da ne. svidja mi se podela na handy game i photo telefone..bez obzira što možda i nije tačna
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Salu na stranu,SE je dosta prosirio svoju proizvodnju ove godine i stvarno su imali nekoliko bestseler-a (npr.K750i,W810,K800...),mislim da ce sledece godine definitivno jos vise uloziti u razvoj tehnologija i izbaciti jos super fonova al malo je nerealno govoriti o tome da ce u 2007 stici Nokiu iako bih iskreno bio bas srecan al nema nista od toga,misim da bi bili zadovoljni i kad bi stigli Samsung! :wink:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

se pocinje da pravi veliku razliku izmedju svojih telefona,vec smo svedoci da noviji telefoni w-serije nemaju kameru sa AF,da k800 nema megabass opciju itd. U planu im je izdavanje tel sa mnogo jacim video od barem 640*480 sa 30fps itd,to bi trebala biti V serija .Smatram da je ovo super potez jer ce korisnici kupovati telefone koji najvise odgovaraju njihovim potrebama!
D500&E71

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

ako ja dobro vidim na kutiji je oznaka modela w850? zar ne,a to je model koji vec postoji u ponude SE,neverujem da ce se ponavljti!
D500&E71

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

walkman cyber shot telefon nece biti napravljen,zato sto se u poslednja 3 walkman telefona nije stavio autofocus(w700,w850,w830,w300 nema ni potrebu za af),tako da je kamere na w900 i w810 verovatno najbole na walkman telefonima,odnosno bolje nece stavljati(mozda povecaju broj piksela ali to nema veze sa kvalitetom-primer:n80)
nokia c7

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Konačno...
AI
Slika
LI & Na
Slika

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

ovaj gore bi trebao biti neki iz w-serije i to je ok! ali ovi doli,koji su oni serja nesto izmedju k750 i k800(790)? nista mi nije jasno
D500&E71

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Onaj crni fon bi trebao da je novi SE CyberShot sa kameron od 2Mp (nije greska :D ),ako gresim nek me neko ispravi! :wink:
Inace dizajn mi se ne svidja,mislim da K800 ima dosta elegantniji i lepsi dizajn (stvar ukusa),a jel zna neko za onaj narandzasti,jel to neki novi Walkman fon,kad izlazi,specifikacije...? :unsure:
Akki,jel to neki fake ili...? :blinky:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Akki, nesto mi nije jasno u vezi tih slika...
Prema exif-u obije su radjene u photoshopu dok je ona druga (kako pise) slikana sa SE W880i :ohmy:
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

McLaren, znaci taj novi cyber shot bi imao iste specifikacije kao i k750,ali u cemu je razlika? Mozda debljina kucista(taj bi mi se garant svideo),dzojstik ili ili ili.....
D500&E71

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Ma to sa tim cybershotom od 2mp je bila kao neka vest ali nista od toga....ipak ce imati 3,2 mp kameru i bice to kao walkman serija....tako barem kazu na drugim stranim forumima....
P.S. svaka cast akki...ne ostavljas tragove... :lol:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

McLaren, ove dve slike koje sam postovao nisu fake-ovi... :)

Sensei, dobro je da neko gleda exif... :) PS je samo za resize a slike su slikane telefonom... mislim da je dovoljan hint... :) ( uz exif ) :)

kljaja, pisao sam poruku i u taman kada sam je pregledao zabaguje mi se komp... Ok, nema veze, uzmem lap top kada i on se zabagovao... uzmem telefon (w850) na njemu ne otvara stranicu... :roll: ne znam zasto... i na kraju pokusam sa k800 ali i na njemu nije htela stranica da se otvori... Pregledao sam sve moguće na kompu ali bezuspešno... otišao sam da jedem, vratio se i sve je radilo normalno... i na kompu i na lap topu i na telefonima... :D Da mi se nije desilo lično ne bih verovao... :)
Tako da dugujem izvinjenje svim članovima što nisam obavestio da sam obrisao off ali viša sila... :D

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

pozz Akki, ako nisu fake,ovi gornji koja su serija i neke karakteristike po tebi?Ja mislim da je to varijacija n temu k800,verovatno neki fashion model :lol:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

loki13,ne znam koje su mu specifikacije (probacu negde da nadjem),znam samo da je to novi 2Mp Cybershot fon koji je namenjen ljudima sa malo plicim dzepom i najverovatnije bi trebalo da krene u prodaju u 1Q 2007,ako gresim ispravite me,al mislim da je tacno! :wink:
E da negde sam procitao da se biti poprilicno tanak u odnosu na druge SE fonove,videcemo na kraju sta ce biti od svega toga! :roll: :wink:
Inace ovaj novi Walkman uopste ne izgleda lose,Akki jos kad bi negde iskopao specifikacije! :roll: :oops: :wink:

Edit: Sad sam malo trazio po netu i nasao sam nesto ovom Walkman-u:
Under the preliminary info, the W880i (Ai) is a slim (9.4 mm) 3G phone equipped with a 1.9 QVGA display and a 2-megapixel camera. I’d note one more time this isn’t an official info, just rumors roaming in the Internet.
Na zalost ovo su samo glasine,mada moguce je da ce stvarno biti ovakav! ;)

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

uuuuuuuuuuuuuu,McLaren, jos kada bi uz taj novi walkman isla kartica od 1gb, i sa debljinom kucista od 10mm,pa taj bi bio vrh vrhova i moja sigurna(100%) sledeca kupovina :D
D500&E71

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Evo da ozivim temu,da bude pri vrhu da svi zeljni fake telefona kace ovde slike i razgovaraju o fake telefonima :) :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori