sonyericsson MSN
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
sonyericsson MSN
Mnogi traze msn messenger za svoj telefon.
Microsoftov msn za SE telefone. Isprobao sam ga, fenomenalan je. Ima mnogo opcija, moze se 'minizirati', kad dodje kontakt online ili kad netko pise mobitel daje zvuk i vibrira... Vrlo je slican msnu za windows...
Da nebi puno pisao evo link
http://www.clubsonyericsson.com/forum/i ... 035.0.html
Upozorenje! Jezik telefona mora biti postavljen na engleski, ako je postavljen na srpski ili hrvatski program nece ispravno raditi!!!
Microsoftov msn za SE telefone. Isprobao sam ga, fenomenalan je. Ima mnogo opcija, moze se 'minizirati', kad dodje kontakt online ili kad netko pise mobitel daje zvuk i vibrira... Vrlo je slican msnu za windows...
Da nebi puno pisao evo link
http://www.clubsonyericsson.com/forum/i ... 035.0.html
Upozorenje! Jezik telefona mora biti postavljen na engleski, ako je postavljen na srpski ili hrvatski program nece ispravno raditi!!!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
bez proxyja mora da se konektuje samo budi uporan i kad se jednom konektuje posle ne gubi vise tj ne izbacuje sa neta...mozes ceo dan na ostanes online a ne uzme ti skoro ni 5din. ako ne przis chat puno samo po nekoliko postova 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
[kick], dok si u programu bilo kojem ili igrici samo stisnes dugme sa strelicom za nazad i drzis je par sekundi i izbacice ti prozor sa pitanjem dali da zatvoris aplikaciju ili da je smanjis kako bi se kasnije vratio gde si ostao a tu aplikaciju da povratis odes u my events 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
naravno da mi je pravi profil za konekciju odabran...ostale aplikacije tipa icq opera,eqo rade bez problema...juke napisao:nemoj obiljeziti proxy
isto tako vjerovatno imas problem u pogresno odabranom gprs izlazu
pogledaj u podesenjima 'java internet' koji ti je provider odabran... uglavnom tu ti je greska, moras odabrati pravi gprs provider ili u podesenjima telefona ili u podesenjima kad pokrenes program...
cemu sve ovo kada ni ne radi ?!
- Mi$a Samovar
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 13. Mar 2007. 14:35
Skinuo sam msn mess sa linka koji ste gore postavili... sve je bilo ok prvih 5 dana radio je savrseno...bio sam
poceo sam da se dopisujem sa ortakom (u toku je bio samo jedan chat) a onda u jednom trenutku brat se konektuje na kompu i posalje mi poruku i moj mes na mobilnom se istripuje i zabaguje(2chata).... niti mogu da odgovorim ni da zapocnem novu konverzaciju..nisam mogaoo da verujem
nekako sam se diskonektovao i pokusao ponovo da se zakacim ali poceo je da mi prijavljuje da je ta usluga omogucena samo u Kini, Hong Kongu i Tajwanu... Bio sam zabezeknut
Unistaliram ja njega pa ponovo insaliram ali od pomaka nista...
Ljudi pomagajte

poceo sam da se dopisujem sa ortakom (u toku je bio samo jedan chat) a onda u jednom trenutku brat se konektuje na kompu i posalje mi poruku i moj mes na mobilnom se istripuje i zabaguje(2chata).... niti mogu da odgovorim ni da zapocnem novu konverzaciju..nisam mogaoo da verujem

Unistaliram ja njega pa ponovo insaliram ali od pomaka nista...
Ljudi pomagajte

K800i , AK47 & ruska mafija