Ako neko moze na pp da mi posalje adresu gde bih mogao da nabavim neke kvalitetne sluske za K750i(bolje od onih standardnih koje sam dobio)
i da mi kaze cenu koliko kosta to zadovoljstvo
Uh!Pa bolje od onih standardnih koji stizu uz k750 jesu one koje stizu uz w800....Oznaka tih slushki je hpm 70(doduse ja koristim one crne od w810i(dobio sam ih ispod ruke od jednog lika) te sluske se u inostranstvu krecu oku 25 evra a kod nas su ti oko 3000 dinzdi...to ti je to sto se radnji tice pogledaj na sajtu imas brojeve pa proveri u renomiranim radnjama da ne reklamiram ovde.,..
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Kupih ja te sluske HPM-70 za 1600 din. u ns-u. Nego, nisam se nesto odusevio zvukom, pa pomislih dal nisu neke falsare. Evo slike:
Jel zna neko, jesu orginal?
Ko zna mozda i jesu,sad ne znam da li ima neka provera na netu za te sluske.Ali ove nove sluske HBH-DS970 ima ih vise laznih i sad su neki provalili kako prepoznati "lazne" od "pravih" pogledaj: http://213.19.178.16/se/
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
I ja imam iste sluške sa slike.. Približno ista cena (Zrenjanin).. Ako je kopija, onda je jako verna kopija - ne znam šta da kažem. U svakom slučaju su bolje od onih koje idu uz K750i. Što se tiče pojačala, ne bi trebalo da bude opasnosti po telefon, jedino što je nivo signala iz telefona dosta niži nego sa standardnih audio-komponenti (bar moje iskustvo je takvo).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.