Interesuje me da li je meni kod Soni Eriksona W810i uvek narandzast ili moze da se menja.Pozz i hvala na odgovorima.P.S. ja imam jos jednu slicnu temu pa vas molim da me ne vredjate posto to neki rade.Pozz
Pomerila Ninolina:: Tema nema nikakve veze sa poređenjem modela, već je usko vezana za SE
SE W810i Meni
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- nikolasrbin
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 11. Dec 2006. 00:11
www.zedge.no
Imaš na hiljade tema, i naravno menja se boja.
A flash tema ima samo 4 i one su ti instalirane na fonu. (to su one koje kompletno menjaju izgled menija)
Imaš na hiljade tema, i naravno menja se boja.

A flash tema ima samo 4 i one su ti instalirane na fonu. (to su one koje kompletno menjaju izgled menija)
5530XM
na se w810i mozes menjati i izgled ikonica u meniju ako imas noviju verziju softvera a ne samo boju .kazem noviju verziju softvera zato sto ja na mom nisam mogao jer kada sam ga kupio kad je izasao imao je stariju verziju.ali uvek mozes da uploadujes svoju verziju softvera ako neznas sam mozes u radnji u kojos si telefon kupio dok imas garanciju.npr. u temi ekvalajzer imas ikonice sastavljene iz kockica koje potsecaju na one sa displeja mini linije.POZ!!!
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47