K750i restricted calls problem

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Lik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 13:07

K750i restricted calls problem

Post od Lik »

Ok danas sam hteo da mu ukljucim restricted all incoming calls i ono probam sa -activate- trazi mi sifru? ja mu ubacim sifru koju sam stavio za fon nece,ubacim mu sim pin nece,probao sam i sa 0000 i 1234 nece...u cemu je fora sa sifrom :unsure: znam da telefon nije niko nije imao pre mene

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Lik, to za restricted calls ti je povezano sa mrezom,znaci da bu mogao da koristis tu opciju moras znati svoj pin2!
D500&E71

Lik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Lik »

izbacuje mi nesto u stilu -command line error- znachi probao sam i PIN1 i PIN2 i sifru telefona :o ...vise nemam ideja ljudi pomagajte ne mogu ni jednu opciju da ukljucim odatle znaci ni restricted incoming ni restricted outgoing, nista gde trazi tu neku tupavu sifru jasno mi je da ima veze s mrezom ali skroz me istripovao

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Lik, svaka ti cast,pa zasto moras sve da cackas kad se ne razumes,ja sam na bivsoj 6600 imao jedan program da blokiram pozive,a za tvoj fon odi u najblizi servis(mts ili telenor u zavisnosti od mreze koju koristis) i resice ti problem....a druga opcija jeste da pljunes 10 evrica za fleshovanje fona....ali probaj prvo sa servisom ili zovi korisnicki servis mozda ti oni mogu nesto reci...sorry
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Lik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Lik »

pa nisam ja cackao bezveze stvarno mi treba ta opcija za blokiranje dolazecih ja se poradovao ko malo dete, imam gomilu smarachica koje cimaju ali nema veze...steta da imam tako dobru opciju koju ne mogu da koristim :uhuh:

p.s. necu da fleshujem fon zbog toga nema sansi

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Lik,da bi blokirao dolazece pozive moras da ides na:
Settings>>Calls>>Manage calls>>Accept calls!
E sad,mozes da blokiras sve dolazne pozive,onda stavis "none" (Accept calls)!
Ne mozes da blokiras samo neke brojeve al zato mozes da napravis listu kome dozvoljavas da te zove "Only from list",npr. stavis da te zovu svi br. iz imenika a svi nepoznati da ne mogu!
Ne znam dal ti tako odgovara,al ja znam za taj nacin i provereno radi bez pinova ili bilo kakvih sifri! :wink:

Lik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Lik »

Odgovara Kimi vazno mi je bilo da "zaobidjem" tupavu sifru
a efekat je na kraju isti sto je jedino vazno 8)

`Fala :)

Odgovori