K800 originalni softver - gde?? (bilo: gde uzeti K800?)

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
satelit
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 18:38

K800 originalni softver - gde?? (bilo: gde uzeti K800?)

Post od satelit »

Za vlasnike K800: gde ste vi kupili vaseg i kako ste zadovoljni? Planiram da ga uzmem uskoro pa ne bih da se opecem sa lose dekodiranim ili lose fleshovanim telefonom.

Odgovori na pp naravno.

edit:
Za sada najbolje sto sam nasao po pitanju softvera je K800 koji umesto one Play ikonice ima ikonicu za Internet ka E-Plus. E sad, E-Plus je mobilni operater, ali taj softver ne deluje toliko izmenjen kao O2 ili Vodafone. Mozda ta ikonica moze cak i da se zameni, nisam siguran (vlasnici neka se jave). Da li je pametno uzimati K800 sa softverom kao sto sam opisao?

Nigde ga nisam nasao sa originalnim sw-om. :(
  • ______________
    spojio b_udder::
Poslednja izmena od satelit u Pet, 15. Dec 2006. 15:40, izmenjeno 2 puta ukupno.

tibby.jr
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 03. Dec 2006. 17:24
Kontakt:

Post od tibby.jr »

ja sam svoj uzeo u Telenoru
inace orginal jedino kod ovlascenog uvoznika za Sony-Ericsson
taj sigurno nije sa mreze
ili da ga je neko dobro flesovao,pa da mu je odradio i ikonice kao kod org.softa,pa da nemozes da prepoznas.
i ja jako patim od toga da mi tel nije skinut sa neke mreze,pogotovo ne sa vodafona.ima ubedljivo najgori odradjen meni/jako je ruzan.
pozzzzzz
i srecno sa kupovinom
ponosni vlasnik k8ooi
experience

satelit
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od satelit »

Posto je izgleda nemoguce naci K800 sa originalnim softverom a da ne kosta 500eur interesuje me da li iko ima iskustva sa ovim telefonom koji umesto Play Now ikonice ima link ka E-Plus sajtovima? Da li je ovo originalni softver sa Internet podesavanjima za E-Plus ili je menjan na nacin kao npr. O2 ili Vodafone?

Ako neko ima K800 sa originalnim softverom a da ga nije uzeo preko Telenora ili zvanicnog uvoznika molio bih ga za savete.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

moje licno misljenje je da se ne uzima k800 skidan s mreze, ne puno al bude nedostataka..
..poz

satelit
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od satelit »

napalm death napisao:moje licno misljenje je da se ne uzima k800 skidan s mreze, ne puno al bude nedostataka..
..poz
Cak i kad se fleshuje sa originalnim softverom?

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

satelit, gdje ces da nadjes originalni software, ali pazi se, flesh sa sobom nosi uvijek neku dozu rizika pa i taj ORIGINALNI software ne znam koliko je siguran!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

satelit, pogledaj ovo! Pomocu ovog programa sam mozes flashovati telefon... samo pazi citaj lepo sta pise, i moze da traje dugo cak preko 5 sati ;) http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6118
5800 XM

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Takodje imam jedno pitanje za vlasnike k800,naime recite mi kakv je zvuk u slusalici prilikom razgovora (npr u odnosu na k750)?posto sam i imao i samsung e 720 koji je katastrofa
Unapred hvala
D500&E71

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

loki13,zvuk je malo slabiji nego na K750,mnogi su se zalili na K800 da se bas slabo cuje i da jedva cuju sagovornika,al kod mene nije bilo tako drasticno,istina,ponekad u malo vecoj buci sam tesko cuo al inace je ok,tako da ne treba da brines oko toga,jedino ako imas slabiji sluh! :lol:
Sala mala! :wink:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

McLaren, u svakom slucaju hvala,verovatno cu ga preskociti,mislim k750 ima ok zvuk u slusalici,ali npr d500 ima toliko dobar zvuk da je k750 amater za njega(ali baterija jedva dan-meni)
:disgust:
D500&E71

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Mislim da gresis,K800 je najmanje 5x bolji od D500 u svemu,i ne znam dal si me dobro razumeo,cuje se najnormalnije,jedino mozda malo teze u bas velikoj buci,veruj mi telefon je vrh,jedino ako si vec odlucio da uzmes neki drugi,onda... :roll: :wink:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

McLaren, pazi ja sam u svojih 23 god promenio barem 50-60 telefona,a posto mi posao zahteva cesto koristim telefon(oko 1-1.5h dnevno za razgovore),tako da mi je to pored baterije najbitnija karakterisitika telefona. d500 sam naveo kao primer,pa ni u crnom ludilu ne bi uzeo npr d900(mada sam imao e900),SE je po meni super telefon zato i pitam za k800!
Pozz
D500&E71

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

loki13, sto se kvaliteta zvuka u slusalici tice veoma je dobar i bez i malo suma i pucketanja prirazgovoru,mada ko se dobro razume u telefone i imao priliku da tokom 90tih koristi alcatel(koji je u tom segmentu-prijem signala i razgovor,bio najbolji)eh kad se setim.... :cry:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Dorry
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 27. Maj 2006. 16:59

Post od Dorry »

Ja sam kupio K800i koji nije bio skinut sa mreze, platio ga 355e pre 2 meseca. Softver je bio neki krdzav, neki za kinesko trziste, ali unbranded(!), tako da sam odneo fon u servis, dao 10e i dobio fon nazad koji ima najnoviji firmware (R1ED001) ali softver od neke slovenske mreze - ima srpski i ostale jezike "sa balkana" :) Inache fon radi odlicno, ne baguje se i ne pati od decijih bolesti (mozda poneka tu i tamo :))

Sto se tice jacine earphone-a, ista je kao i kod K750i, samo neko od vas se mozda nije setio da pojjaca zvuk do kraja dok razgovara :roll:

Odgovori