Zumiranje na najvecoj velicini slika na k750i?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
mobilare_CarE
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Sep 2006. 11:45

Zumiranje na najvecoj velicini slika na k750i?

Post od mobilare_CarE »

malopre sam uzeo nov k750i i kada stavim na picture size LARGE kaze mi da to nije moguce na najvecoj velicini slike samo na manjim ??? imao sam isti ovakam fon do pre par meseci i gotovo sam siguran da je na njemu to moglo ??? moze li mi neko reci da li to moze ili ne ???

/tel mi je vodafone//valjda// |dole gde bi trebala da bude nalepnica quickShare meni je nalepnica vodafone//i ikonice mi nisu kao na normalnom tel// pa je mozda zbog toga nemam pojma ???

drajver za kameru mi je :
R1CA021
prgCXC125..35_EU_2_CL R1CA021 ...

...Camera Sw versions
Camera
Current: 5.3

ako neko moze da mi kaze sta je u pitanju da znam mogu li to da sredim ili da idem i da reklamiram tel. hvala...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

za zumiranje nabavi noviji softver, onda mozes zumirat na naj vecoj rezoluciji, neka ti kazu oni koji maju k750 koji je novi soft.

inace izbjegavaj telefone skidane sa mreze, to sto je kod tebe slucaj, inace se javljaju slicni problemi kod tih softvera

poz

mobilare_CarE
Novajlija
Novajlija

Post od mobilare_CarE »

ok hvala ti .... znaci samo da ubacim naj_noviji softver i mocicu da zumiram .... :blinky: nadam se da ce to moci da mi odrade u servisu
... poZ

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

mobilare_CarE, ma sigurno sa drugim softverima se moze zumirat a sad dali bas sa naj novijimi tacno dali svi mogu na naj vecoj da zumiraju, nemam k750 pa nisam u toku
sacekaj od ovih koji imaju k750 da ti reknu s kojim softverom mozes zumirat pa da nebude ubacis softver djaba a ono ne ide

P.S. savetujem ti svakako da promenis softver zato sto ti je mob skidan s mreze al ako budes menjo razmisli da stavis od W800 jer bi dobio Walkman softver koji je malo .... malo ljepsi, bolji i dobio bi walkman player

poz

mobilare_CarE
Novajlija
Novajlija

Post od mobilare_CarE »

OK ... moze li mi ondaq neko sa sigrnoscu reci moze li da se zumira na najvecoj rez. i koliko puta ide zum meni ide 2x??? na srednjoj velicini ... i naravno koji je taj softver koji ima zum na najvecoj rez. ili da uzmem taj od w serije koji mi je napalim preporucio... tnX!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

mobilare_CarE, nećeš puno dobiti tim digitalnim zumom..... isto možeš da uradiš sa slikom posle na kompu, a ne moraš da se cimaš oko flešovanja ...

pozdrav...

mobilare_CarE
Novajlija
Novajlija

Post od mobilare_CarE »

e LJUdi samo jos jedno pitanje trazio sam po forUmu ko lud al nemogU da nadjem :

KAKO DA VIDIM KOJI MI JE **CID** /kakao sam procitao valjda sa davinvijem njega sam isto trazio po net-u ali nisam uspeo da nadjem ... ???

jeR kako sam skapirao ako mi je cid49 necu moci da menjam ikonice ... a da li cu moci da promenim drajver za kamerU ???

tel mi je napravljen 36 ned 2006 ... racunam da mi je cid49 ali kako da budem siguran ... ???

***i DA ZAB SAM DA KAzem: zvao sam danas servis i pitao ih MOZE LI SE ZUMIRATI NA NAJVECOJ rezoluciji i oni kazu NE !!! dakle moze li mi neko to sa sigurnoscu potvrditi ili reci suprotno ... ? ? ?

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

to za ikonice kao stoo sam rekao, ubaci od w800 softver i imaces Walkman softver, ako tako mogu da kazem, pa tako dobit ces i flash theme koje mogu menjat ikonice a sa obicnim k750 softverom ikonice ne ne menjaju.. opcenito samo za W seriju SE telefona imaju flash theme..

poz..

Lik
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Jan 2006. 13:07

Post od Lik »

Nemoj se nervirati zbog digitalnog zooma,potpuno je beskoristan zato su ga izbacili.
Nista neces dobiti time, jedini zoom koji ima neki efekat je opticki

Pozz

mobilare_CarE
Novajlija
Novajlija

Post od mobilare_CarE »

ali ljudi ja samo hocu da mi neko kaze BRATE JA IMA K750 I EVO SADA ZUMIRAM U OVJAJ TEXT SA NAJVECOM REZOLUCIJOJ JER TO TAKO MOZE DA SE RADI !!!! :wacko: ...

EnricoAdams
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04

Post od EnricoAdams »

Ево ја има К750, онај стари CID, софтвер ми је R1CA021, а драјвер за камеру ми је онај модовани 7.8. Са овим софтвером а и са свим ранијим сам могао док сликам да зумирам 4 пута, а док прегледам слике у File Manager-у 32 пута. Дакле или те нове верзије имају неку фрку са зумом (што је мало вероватно) или те ови где си купио телефон мало зајебавају (што је вероватније) :)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

mobilare_CarE, U cemu je problem,jos nisi resio to sa softverom,kod mene na w800(a i na bivsem k750i) moglo je da se zumira u navecoj rezoluciji do 32 puta....prebacis sliku u horizontal i pritisnes plus dugme,..
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

mobilare_CarE
Novajlija
Novajlija

Post od mobilare_CarE »

udjem u kameru i hocu nesto da uslikam >>> idem na onaj gore zum + - /na strani gde je dugme za slikanje/ i kaze mi "zoom is not available when large picture size is selected" radi kada stavim na medium... :o

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

mobilare_CarE, to ti je do softvera...to se meni ne desava jer na large imam 4 puta zum....menjaj softver drugacije nikako ne moze... 8)
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

mobilare_CarE
Novajlija
Novajlija

Post od mobilare_CarE »

ok moze li neko onda da mi ovde ili na pp posaljde kako da vidim koji mi je cid i da li moze drajver da se promeni na cid49 i naravno kako ???

i da ... koji drajver da trazim po netu ...

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

mobile_CarE: Zoom u rezoluciji 1632x1224 je ukinit počev od verzije R1CA021 (dakle, baš te koju ti imaš). Novija verzija R1DB.. takođe ne podržava zoom. Podržavaju prethodne (starije): R1AA008 i R1BC001. Ali, kao što Lik reče, nema baš velike koristi od digitalnog zooma.

CID ćeš najlakše utvrditi pomoću DaVinci Client-a. PAZI, nemoj da flešuješ telefon, to mora prvo da se PLATI, samo iskoristi komandu Read CID/Test Cable.
Ako je CID49 drajver ćeš malo teže promeniti. Ako je CID36 drajver se lako menja pomoću FAR+SEFP, ali zoom u maksimalnoj rezoluciji nećeš enable-ovati promenom drajvera!!! (mora se patch-ovati MAIN sekcija...).
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

mobilare_CarE
Novajlija
Novajlija

Post od mobilare_CarE »

ok HVALA TI RIXXON :D
  • ________________________
    izmenio b_udder:: - tačkice...

EnricoAdams
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04

Post od EnricoAdams »

Чекај мало, како онда мени ради зум а имам исто R1CA021? Да ли је то због модованог драјвера? Некако ми глупо делује да избаце дигитални зум, не видим никакву поенту у томе.

Odgovori