Zumiranje na najvecoj velicini slika na k750i?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- mobilare_CarE
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 29. Sep 2006. 11:45
Zumiranje na najvecoj velicini slika na k750i?
malopre sam uzeo nov k750i i kada stavim na picture size LARGE kaze mi da to nije moguce na najvecoj velicini slike samo na manjim ??? imao sam isti ovakam fon do pre par meseci i gotovo sam siguran da je na njemu to moglo ??? moze li mi neko reci da li to moze ili ne ???
/tel mi je vodafone//valjda// |dole gde bi trebala da bude nalepnica quickShare meni je nalepnica vodafone//i ikonice mi nisu kao na normalnom tel// pa je mozda zbog toga nemam pojma ???
drajver za kameru mi je :
R1CA021
prgCXC125..35_EU_2_CL R1CA021 ...
...Camera Sw versions
Camera
Current: 5.3
ako neko moze da mi kaze sta je u pitanju da znam mogu li to da sredim ili da idem i da reklamiram tel. hvala...
/tel mi je vodafone//valjda// |dole gde bi trebala da bude nalepnica quickShare meni je nalepnica vodafone//i ikonice mi nisu kao na normalnom tel// pa je mozda zbog toga nemam pojma ???
drajver za kameru mi je :
R1CA021
prgCXC125..35_EU_2_CL R1CA021 ...
...Camera Sw versions
Camera
Current: 5.3
ako neko moze da mi kaze sta je u pitanju da znam mogu li to da sredim ili da idem i da reklamiram tel. hvala...
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- mobilare_CarE
- Novajlija
- napalm death
- Mobil manijak
mobilare_CarE, ma sigurno sa drugim softverima se moze zumirat a sad dali bas sa naj novijimi tacno dali svi mogu na naj vecoj da zumiraju, nemam k750 pa nisam u toku
sacekaj od ovih koji imaju k750 da ti reknu s kojim softverom mozes zumirat pa da nebude ubacis softver djaba a ono ne ide
P.S. savetujem ti svakako da promenis softver zato sto ti je mob skidan s mreze al ako budes menjo razmisli da stavis od W800 jer bi dobio Walkman softver koji je malo .... malo ljepsi, bolji i dobio bi walkman player
poz
sacekaj od ovih koji imaju k750 da ti reknu s kojim softverom mozes zumirat pa da nebude ubacis softver djaba a ono ne ide
P.S. savetujem ti svakako da promenis softver zato sto ti je mob skidan s mreze al ako budes menjo razmisli da stavis od W800 jer bi dobio Walkman softver koji je malo .... malo ljepsi, bolji i dobio bi walkman player
poz
- mobilare_CarE
- Novajlija
- mobilare_CarE
- Novajlija
e LJUdi samo jos jedno pitanje trazio sam po forUmu ko lud al nemogU da nadjem :
KAKO DA VIDIM KOJI MI JE **CID** /kakao sam procitao valjda sa davinvijem njega sam isto trazio po net-u ali nisam uspeo da nadjem ... ???
jeR kako sam skapirao ako mi je cid49 necu moci da menjam ikonice ... a da li cu moci da promenim drajver za kamerU ???
tel mi je napravljen 36 ned 2006 ... racunam da mi je cid49 ali kako da budem siguran ... ???
***i DA ZAB SAM DA KAzem: zvao sam danas servis i pitao ih MOZE LI SE ZUMIRATI NA NAJVECOJ rezoluciji i oni kazu NE !!! dakle moze li mi neko to sa sigurnoscu potvrditi ili reci suprotno ... ? ? ?
KAKO DA VIDIM KOJI MI JE **CID** /kakao sam procitao valjda sa davinvijem njega sam isto trazio po net-u ali nisam uspeo da nadjem ... ???
jeR kako sam skapirao ako mi je cid49 necu moci da menjam ikonice ... a da li cu moci da promenim drajver za kamerU ???
tel mi je napravljen 36 ned 2006 ... racunam da mi je cid49 ali kako da budem siguran ... ???
***i DA ZAB SAM DA KAzem: zvao sam danas servis i pitao ih MOZE LI SE ZUMIRATI NA NAJVECOJ rezoluciji i oni kazu NE !!! dakle moze li mi neko to sa sigurnoscu potvrditi ili reci suprotno ... ? ? ?
- napalm death
- Mobil manijak
- mobilare_CarE
- Novajlija
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04
Ево ја има К750, онај стари CID, софтвер ми је R1CA021, а драјвер за камеру ми је онај модовани 7.8. Са овим софтвером а и са свим ранијим сам могао док сликам да зумирам 4 пута, а док прегледам слике у File Manager-у 32 пута. Дакле или те нове верзије имају неку фрку са зумом (што је мало вероватно) или те ови где си купио телефон мало зајебавају (што је вероватније) 

- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
mobilare_CarE, U cemu je problem,jos nisi resio to sa softverom,kod mene na w800(a i na bivsem k750i) moglo je da se zumira u navecoj rezoluciji do 32 puta....prebacis sliku u horizontal i pritisnes plus dugme,..
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- mobilare_CarE
- Novajlija
- mobilare_CarE
- Novajlija
mobile_CarE: Zoom u rezoluciji 1632x1224 je ukinit počev od verzije R1CA021 (dakle, baš te koju ti imaš). Novija verzija R1DB.. takođe ne podržava zoom. Podržavaju prethodne (starije): R1AA008 i R1BC001. Ali, kao što Lik reče, nema baš velike koristi od digitalnog zooma.
CID ćeš najlakše utvrditi pomoću DaVinci Client-a. PAZI, nemoj da flešuješ telefon, to mora prvo da se PLATI, samo iskoristi komandu Read CID/Test Cable.
Ako je CID49 drajver ćeš malo teže promeniti. Ako je CID36 drajver se lako menja pomoću FAR+SEFP, ali zoom u maksimalnoj rezoluciji nećeš enable-ovati promenom drajvera!!! (mora se patch-ovati MAIN sekcija...).
CID ćeš najlakše utvrditi pomoću DaVinci Client-a. PAZI, nemoj da flešuješ telefon, to mora prvo da se PLATI, samo iskoristi komandu Read CID/Test Cable.
Ako je CID49 drajver ćeš malo teže promeniti. Ako je CID36 drajver se lako menja pomoću FAR+SEFP, ali zoom u maksimalnoj rezoluciji nećeš enable-ovati promenom drajvera!!! (mora se patch-ovati MAIN sekcija...).
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- mobilare_CarE
- Novajlija
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04