- _________________________________________________________________________________
izmenio b_udder:: - to što stavljaš brdo uzvičnika nikako neće doprineti tome da brže dobiješ odgovor
uporedjenje izmedju k700 i nokia 6230
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
uporedjenje izmedju k700 i nokia 6230
Treba da kupim mob pa imam dilemu da li da uzmem nokiu 6230 ili sony ericsson k700i! ako neko moze neka mi kaze koj telefon je bolji

- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- Gallee..
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
napalm death, leek ima 7 postova polako da udje u stos..
k700 prirodniji zvucnik ali kratkovecniji, manju memotiju (nema prosirivu) maska mu je loseg kvaliteta (bar po mom uqsu) kameru vece rezolucije, zoom, los dzojstik
6230 prosirivu memoriju kvalitetnije izrade, tastaturu laksu za qcanje, jaci ali "metalniji" zvucnik..
ako te jos nesto zanima sto sam zaboravio pitaj
k700 prirodniji zvucnik ali kratkovecniji, manju memotiju (nema prosirivu) maska mu je loseg kvaliteta (bar po mom uqsu) kameru vece rezolucije, zoom, los dzojstik
6230 prosirivu memoriju kvalitetnije izrade, tastaturu laksu za qcanje, jaci ali "metalniji" zvucnik..
ako te jos nesto zanima sto sam zaboravio pitaj
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
-
EnricoAdams
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04