Koji je bolji... W810i ili K750i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
djondi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 04. Nov 2006. 20:43
Kontakt:

Koji je bolji... W810i ili K750i

Post od djondi »

Imam kuci k750i koji sam kupio pre nekih mesec dana i koji bi sada zeleo da promenim za w810i. Moje pitanje je koji je od ova 2 telefona bolji??? I takodje bih zeleo ako mozete da mi kazete pri kupovini w810i, sta konkretno se dobija u paketu (telefon, baterija, punjac, memorijska kartica, uputstvo, usb kabal, cd, ???) i nasta da najvise obratim paznju.
Evo moje misljenje:

k750i:
- ima poklopac za kameru (to mi mnogo znaci)
- po svim testovima koje sam video na ovom sajtu on je mnogo brzi pri manipulaciji slikama, rad sa grafikom, tekstovima itd..
- ima vecu internu memoriju

a sa druge strane w810i je totalna suprotnost prednostima k750i, a i plus se dobija veca memorijska kartica za dz.

p.s. ako mozete da mi date neke brojeve telefona prodavnica ili mozda adrese svojih sajtova prodavnica kod kojih mogu kupiti navedeni model u Nisu ili Leskovcu

thx svima...
I thought i had friends but in the end niggaz dies lonely...

Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 17:33

Post od Rapid »

ZAR JE MOGUĆE DA JE NIKLA JOŠ JEDNA TEMA O POREĐENJU OVA DVA TELEFONA, I OPET U POGREŠNOM DELU FORUMA!?
Ljudi bre, da l' ste normalni, il' to namrno radite?
5530XM

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Rapid, hvala Bogu da jos neko ima misljenje kao i ja,ja pre kad sam pitao i govorio zasto nicu iste teme,neki su me pljuvali i dobio sam opomene zbog toga.Ali mislim da si upravu sto se ovoga tice takodje vidim da SVAKI dan nice nova tema u vezi k750i,ja sam predlozio da se napravi jedna velika tema u kojoj ce se postavljati pitanja i dobijati odgovori ali izgleda dzaba neko ce opet napraviti.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

milan91, nemam reci za ovo :uhuh: ...Yet another k750vsw810 thread...dokle vise...meni ne smeta ali ja mislim da smeta funkcionisanju foruma...znam ja kakv je moj komp kad se prenatrpa :D

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Jones, sta si hteo da kazes tim: ''nemam reci za ovo'' da nisam upravu ili si mislio na ovu temu :?

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

djondi, pa ne dobija se kartica bas za dz, to utice na cenu telefona :wink:

Rapid, milan91, Jones, ma opustite se... Nije covek znao... Treba uvesti neki kao test u vezi sa pravilima foruma, kad hoces da se registrujes, i oznacis ono da si procitao pravila, izadje ti test sa pet pitanja, tek kad budes znao odgovor na sva pitanja, mozes da se registrujes :lol: Salim se malo... Stvarno nije los taj predlog za novu temu gde ce biti sve o k750, posto njih ima bas mnogo... A sto se tice odgovora na ovu temu, naravno da je w810 daleko bolji... 8)

Pozdrav...
iPhone + CX300

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Ne znam da li se pikaju kritike, ali k`o da na siteu nema poredjenja modela... Poredi pa razmisli! :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ma ne razumem da je neko u frci i da hoce da kupi telefon,ali iz specifikacija moze da zakljuci koji je bolji.Em sto je u poslednjih 7 dana otvoreno 3-4 ovakve teme,u jednoj se poredi kamera,u drugoj je lepo dario postavio slike izgleda k750i vs w810i,onda ima jos jedna mislim u poredjenju modela.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Alien, na w810 512mb dolazi za dz a cena je veca uglavnom zbog W serije i onih vrh sluskica koje dolaze u paketu a zasebno kostaju oko30 jura :wink:
glas ide za W810
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

milan91, " nemam reci za ovo" u smislu slazem se sa tobom... :D :D al dobro nije znao ne moze mu se zameriti :wink: ja sam onaj tip koji pregleda sve pa tek onda pita... 8)
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

fain2daniel, pa ti dobijes karticu za dz u paketu... Ali ako bi se kupovao telefon bez kartice sigurno bi bio jeftiniji nego sa karticom :wink: ... A to sto je malo skuplji, a vise vredi ga cini boljom kupovinom... A za cenu si u pravu, ipak je w serija bolja od k serije, bar ako gledas paket koji dolazi uz nju... Mada sam ja jos uvek za w850, ipak 1gb je bas super, a i walkman 2 (koji je na w950 i w850) je daleko bolji od walkmana 1(w300,w550,w700,w710,w800,w810,w900(ako sam neki zaboravio, sorry))...

Pozdrav...
iPhone + CX300

Dzoni pFc
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 28. Nov 2006. 16:07

Post od Dzoni pFc »

Alooo ljudi ste Vi coravi il sta??? :shock: :shock: :shock:
Pa tacno ispod ove teme ima jos 10 ovakvih istih tema :shock: :uhuh:
Mis`im sta reci?

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

Post od dmihalj »

Predlazem moderatoru da zakljuca ovu temu,kako ne bi svaki clan ponovio da se isti sadrzaj moze naci na jos 10 tema i zato sto to i jeste istina.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

za sada lock, a posle može i da se obriše...

pozdrav...

Zaključana tema