Koji je bolji... W810i ili K750i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 04. Nov 2006. 20:43
- Kontakt:
Koji je bolji... W810i ili K750i
Imam kuci k750i koji sam kupio pre nekih mesec dana i koji bi sada zeleo da promenim za w810i. Moje pitanje je koji je od ova 2 telefona bolji??? I takodje bih zeleo ako mozete da mi kazete pri kupovini w810i, sta konkretno se dobija u paketu (telefon, baterija, punjac, memorijska kartica, uputstvo, usb kabal, cd, ???) i nasta da najvise obratim paznju.
Evo moje misljenje:
k750i:
- ima poklopac za kameru (to mi mnogo znaci)
- po svim testovima koje sam video na ovom sajtu on je mnogo brzi pri manipulaciji slikama, rad sa grafikom, tekstovima itd..
- ima vecu internu memoriju
a sa druge strane w810i je totalna suprotnost prednostima k750i, a i plus se dobija veca memorijska kartica za dz.
p.s. ako mozete da mi date neke brojeve telefona prodavnica ili mozda adrese svojih sajtova prodavnica kod kojih mogu kupiti navedeni model u Nisu ili Leskovcu
thx svima...
Evo moje misljenje:
k750i:
- ima poklopac za kameru (to mi mnogo znaci)
- po svim testovima koje sam video na ovom sajtu on je mnogo brzi pri manipulaciji slikama, rad sa grafikom, tekstovima itd..
- ima vecu internu memoriju
a sa druge strane w810i je totalna suprotnost prednostima k750i, a i plus se dobija veca memorijska kartica za dz.
p.s. ako mozete da mi date neke brojeve telefona prodavnica ili mozda adrese svojih sajtova prodavnica kod kojih mogu kupiti navedeni model u Nisu ili Leskovcu
thx svima...
I thought i had friends but in the end niggaz dies lonely...
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Rapid, hvala Bogu da jos neko ima misljenje kao i ja,ja pre kad sam pitao i govorio zasto nicu iste teme,neki su me pljuvali i dobio sam opomene zbog toga.Ali mislim da si upravu sto se ovoga tice takodje vidim da SVAKI dan nice nova tema u vezi k750i,ja sam predlozio da se napravi jedna velika tema u kojoj ce se postavljati pitanja i dobijati odgovori ali izgleda dzaba neko ce opet napraviti.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
djondi, pa ne dobija se kartica bas za dz, to utice na cenu telefona
Rapid, milan91, Jones, ma opustite se... Nije covek znao... Treba uvesti neki kao test u vezi sa pravilima foruma, kad hoces da se registrujes, i oznacis ono da si procitao pravila, izadje ti test sa pet pitanja, tek kad budes znao odgovor na sva pitanja, mozes da se registrujes
Salim se malo... Stvarno nije los taj predlog za novu temu gde ce biti sve o k750, posto njih ima bas mnogo... A sto se tice odgovora na ovu temu, naravno da je w810 daleko bolji...
Pozdrav...

Rapid, milan91, Jones, ma opustite se... Nije covek znao... Treba uvesti neki kao test u vezi sa pravilima foruma, kad hoces da se registrujes, i oznacis ono da si procitao pravila, izadje ti test sa pet pitanja, tek kad budes znao odgovor na sva pitanja, mozes da se registrujes

Pozdrav...
iPhone + CX300
- MilančeBGD
- Expert
Ma ne razumem da je neko u frci i da hoce da kupi telefon,ali iz specifikacija moze da zakljuci koji je bolji.Em sto je u poslednjih 7 dana otvoreno 3-4 ovakve teme,u jednoj se poredi kamera,u drugoj je lepo dario postavio slike izgleda k750i vs w810i,onda ima jos jedna mislim u poredjenju modela.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
fain2daniel, pa ti dobijes karticu za dz u paketu... Ali ako bi se kupovao telefon bez kartice sigurno bi bio jeftiniji nego sa karticom
... A to sto je malo skuplji, a vise vredi ga cini boljom kupovinom... A za cenu si u pravu, ipak je w serija bolja od k serije, bar ako gledas paket koji dolazi uz nju... Mada sam ja jos uvek za w850, ipak 1gb je bas super, a i walkman 2 (koji je na w950 i w850) je daleko bolji od walkmana 1(w300,w550,w700,w710,w800,w810,w900(ako sam neki zaboravio, sorry))...
Pozdrav...

Pozdrav...
iPhone + CX300