Slabost k800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
speed
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 30. Maj 2006. 09:25

Slabost k800i

Post od speed »

Ne znam da li se kome desilo, ali ewo da se pohwalim meni jeste. Dok sam se kretao po playeru i pustao pesme, odjednom mi se restartowao, zatim o5 2-3 puta restart i kraj. Nece wishe da se upali,samo 5 puta zatreperi kod infrareda. Dao sam fon u serwis jer imam garanciju, a drug koji je odneo umesto mene rekao je da su mu rekli da je najwerowatnije punjenje, i da za to ne wazi garancija

E sad malo sam trazio po netu i wideo da se gomili ljudi desilo isto i to je generalno slabost. neki su to reshli noshenjem u serwis a neki i klasicnim fleshowanjem preko wotan serwera. e ako mi owi naplate ili pocnu da trube kako su menjali neke delowe,bice gadno. najgore ako ne znaju pa stwarno pocnu da menjaju delowe i na kraju o5 nishta,ali nadam se da znaju bar toliko
Speed! Brzina je odlika velikih!
Pametan covek ne govori sve sto misli, ali misli sve sto govori!

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

speed, iskreno sam si sebi dao odgovor. Nemam ni pojma koliko sam puta ponovio da mi nosenje tela u servis izgleda :cry: ma oni se razumiju u telefone k`o Mara u kriv ... da prostis... :)
Ipak, mislim da to nije punjenje, mislim da je to postala klasika kod SE-a i vec sada se javlja i kod svih telefona jer kad izadje novi telefon cesto se desi da je "nepripremljen" za trziste pa ga samo onako "izbace" pa onda gledaju reakcije! Probaj da nadjes originalni OS od SE-a pa onda probaj da fleshujeh :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

speed
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od speed »

Pa znam, prwo sam ga poslao zbog garancije pa se posle raspitiwao. sad cekam weceras drugar ce mi jawiti shta su uradili pa cu wideti. a rekao sam da ako mu kazu da nisu nishta a da treba josh da ga poprawljaju, da kaze da necu i da ga uzme pa cu sam ili u nekom normalnom serwisu srediti stwar. jawicu shta je bilo, ali stwarno je bruka od SE shto owakaw telefon nisu malo bolje sredili stabilnost

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Ko zna u cemu je problem,moze da bude svasta.To da SE salje "nepripremljene" telefone na trziste,sigurno da vazi,ali u tom smislu kod Nokia-e je to duplo izrazenije,o drugima i da ne pricam...Da li ste znali da je 6630 postao koliko-toliko stabilan tek posle otprilike godinu dana?Takodje,uporedite probleme koje imaju vlasnici n73 i k800(na kom god zelite svetskom sajtu),pa cete videti koliko je stabilniji k800.A ovaj slucaj - SHIT HAPPENS!
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Baggle
Banned
Pridružio se: Uto, 14. Mar 2006. 10:03

Post od Baggle »

Ja mislim da je to do fleshovanja , desavao mi se iti problem dok sam imao nokiu 3650 ito na taj nacin kad krenem da ga upalim on mi se restartuje 5 puta i posle toga se ugasi , taj problem sam reshio fleshovanjem i ja mislim da sam dao 1000din ! ! ! Moj savet ti je da probash da ga fleshujes ! ! ! :D :D :D :D :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

flashovanje bi trebalo da bude besplatno :dry: ...probaj prvo to... :unsure:

speed
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od speed »

i stiglo je obaweshtenje. u telefon je upao wirus i oni su ga poslali u serwis koji je poprawio fon i sada oni meni moraju da naplate 30eura koliko je taj serwis naplatio njima. shta da radim,da se swadjam, pretim inspekcijom ili da platim? pomozite hitno mi je

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

speed, zovi inspekciju, virus, :lol: pa zar su toliko jadni a ti koliko si proveo vremena na forumu i nisi naucio da Java telefoni kao tvoj K800 ne pate od Virusa tj. jos uvek ne postoje napisani za Javu kao ni antivirus.
Gradska inspekcija 011 3227-000
Republicka trzisna inspekcija, dezurna sluzba 011 3227-376

Jos ako daju garanciju 6meseci,ne izdaju fiskalne,nemaju poreklo za telefone ... jao jao,isplati im se da ti poklone nov K800 ma dva nova samo da je ne zoves!

30e - nemaju obraza a telefon u garanciji. Odes lepo kod njih i mirnim glasom Device Marije saopstis sta ces da uradis ako ti ne vrate telefon. Ne vrate li,zovi pred njima.
Jos nam reci koja je to radnja tako postena,ljubazna i ima povoljne cene u garantnom roku?

speed
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od speed »

a jel ista situacija ako je telefon polowan? od njih sam kupio polowan fon i fazon kao dali su mi garanciju 15-30 dana

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Kako mislis 15-30 dana, moze da bude 15 ili 30,imas neko papirce od garantnog lista? Ako imas i pri kupovini nisi dobio fiskalni racun a ako u radnji prodaju i nove mobilne telefone ... nije komisiona prodaja , cak i ako je tako tj. prodaju samo polovne telefone opet i za polovnu robu su duzni da izdaju garanciju koju nisu ispostovali zovi zovi

speed
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od speed »

dobio sam papiric 15 dana pishe,ali sam ga poslao sa fonom kada sam ga odneo na serwis na garanciju,da bi znali. ne znam,nisam pametan. najwerowatnije cu sada zwati poshto mi je daleko da pucam da idem,a ako ni to ne uspe idem pa shta bude

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

speed, nisam mogao ranije da se javim, ali mislim da sam oko toga mogao da pomognem. Iskreno kad kupujes telefon, (to sam i prije govorio) kupi ga u prodavnicama koje daju pravu garanciju pa i plati 20-30 Eur, ali onda znas da si kupio... Sad inspekcija... a Virus na Javi :) :D :D
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

speed, koliko ja znam postoji samo jedan Java virus i to za Symbian, a to njihovo objašnjenje zašto im ti dođeš tih 30 evra je čista uvreda!

pozdrav...

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

virus na javi :o :D :lol: sta jos nece izmisliti nasi "serviseri",samo zovi inspekciju,ali obavezno pred njima,nedaj im tih 30e

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Pa cekaj, ako imas garanciju ona vazi i na softver! tako da ako ti "upadne virus u k800 :D " ili bilo koji drugi telefon oni su duzni da ti to "poprave" za DZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OBAVEZNO INSPEKCIJA !!!!!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

cekaj sad da li je moguce da u k800 udje virus,citajuci dariove reci stekao sam utisak da moze
poceo sam da trpam svasta u fon,pa cisto da proverim
nokia c7

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

llulle, ne može! :) ...... nekada serviseri kažu "virus" verovatno da bi otkačili mušteriju u smislu "mrzi me da ti objašnjavam", ali da to naplate, to je stvarno drsko...

pozdrav...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

b_udder, sto kad bi znao koliko njih nasedne na tu foru...ja se smejem mojim drugaricama koje imaju symbian telefone(one svasta natrpaju i ne izbace lepo telefon uspori i serviser im kaze virus KRK 10 evra)...ali zato postoji forum i sajt MS-a 8) :lol:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

speed
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od speed »

e braco moja, kakaw je samo osecaj kada te dwa glupa serwisera sa 5 razreda osnowne shkole za***u. znaci zwao i jednog i drugog i trabunjaju za neke mms i sms poruke sa wirusima, te da sam ja na internetu napasao wirus. a i kazu da to nije njihow problem i to je nestrucno rukowanje i ne spada pod garanciju. i ne wredi pozajmicu kintu i placam
recicete da sam lud shto sam im popustio ali ne mogu wishe bez telefona,a i problem mi da zowem inspekciju jer owaj drugar shto je blizu serwisa i shto sam po njemu slao fon,e pa njegow komshija radi tamo i oni su mi nashli fon i ostawili mi ispod tezge,pa ja zbog njega necu da ga gazda ne bi zezao tek se zaposlio. a gazda je seljak, kao ja sam bio nekorektan shto ja ucim serwisera,waljda on zna?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

speed, a ti onda plati, šta da ti kažem, ali sam si pristao da te izrade pa onda nemoj ni da se žališ...

pozdrav...

Odgovori