Kako da povezem ove dve stvari preko bletooth-a? Bez problema prebacujem svasta sa mobilnog na komp i obrnuto preko MSI softvera ali ne uspevam da napravim konekciju izmedju Suite-a i mobilnog. Pregledao sam forum i nista nisam nasao sto bi mi pomoglo.
Hvala!
K700i i Pc Suite
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Pa ne treba da povezujes pc suite sa mobilnim preko bluetooth uredjaja to je nemoguce...pc suite sluzi za povezivanje sa usb kablom?!Imas cd koji je stigao uz bluetotth,instaliras softver i pokrenes taj program ubacis BT u komp ukljucis BT na fonu i povezes pc sa mobom i to ti je to...probaj pa javi...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
ne treba ti nikakav suite jer ako imas SP2 na kompu on ce ti prepoznati BT i probaj desni klik na sliku,video,fajl sa racunara i send to BT i on ce ti pronaci fon za par sekundi ako je na fonu ukljucena BT konekcija i poslati zeljeni fajl
isto je i sa fona na komp

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Hvala na odgovorima ali to nije to sto me interesuje. Ja fajlove prebacujem najnormalnije bez koriscenja suite-a, kao sto sam napisao uz pomoc MSI softvera koji sam dobio uz bt. Nego zeleo sam da spojim mob i suite da bih npr. mogao da iskopiram imenik sa moba na komp kao i to da vidim sta suite jos nudi od takvih stvari.
Suite nije najbolji za to. Po meni najbolji za to je My phone explore, plus radi i preko bluetootha i ima srpski i moze da se razgowara i salju poruke preko kompa. Googlaj ako te zanima, ne znam odakle sam skinuo
Speed! Brzina je odlika velikih!
Pametan covek ne govori sve sto misli, ali misli sve sto govori!
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
lizard, moze i to preko bt i msi softvera imas opciju u fonu da posaljes imenik preko bt...probaj a mozes izvrsiti i sinhronizaciju izmedju kompa i fona preko bt veze ali je komplikovanije...a mozes i kao sto je speed, rekao...pokusaj prvu najprostija je....
Mnogi su pitali to pitanje, i potrazi malo forum. swodi se na to da ne moze da se zakljucaju pojedinacni fajlowi, tipa swaka slika posebno ili mp3. Ne znam kako se zowe program u jawi je, a i ima i
h wishe. googlaj ili potrazi po forumu.
h wishe. googlaj ili potrazi po forumu.
Speed! Brzina je odlika velikih!
ljudi nisam hteo da otvaram novu temu ali problem je sledeci.....
SE k700i nece da se upali, tj kad pritisnem dugme na vrhu ono samo trepti crveno (nekoliko puta) i tel ne reaguje???? Kad ga stavim na punjac nece da se puni, tj ne reaguje???
Koristio sam Samsung i nokiu...ali sa SE nemam ama bas nikavog iskustva pa vas molim da mi pomognete!!!!!
Unapred hvala!!!! PozZ
SE k700i nece da se upali, tj kad pritisnem dugme na vrhu ono samo trepti crveno (nekoliko puta) i tel ne reaguje???? Kad ga stavim na punjac nece da se puni, tj ne reaguje???
Koristio sam Samsung i nokiu...ali sa SE nemam ama bas nikavog iskustva pa vas molim da mi pomognete!!!!!
Unapred hvala!!!! PozZ
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
moze da se desi da je nesto crklo u fonu tj da je do nekog kontakta meni se to odavno desilo pre tri godine na t630 i slucaj je bila prazna baterija odnosno crko je onaj deo gde se puni fon onaj kontakt...nosi ga u servis da za svaki slucaj vidis u cemu je kvar,....do softvera sigurno nije(mala je verovatnoca)...javi sta si uradio...