Sony Ericsson W806i hybrid

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 01:19

Sony Ericsson W806i hybrid

Post od fifty »

Da li je ovo fake ili se stvarno nesto novo sprema, prosudite sami!!! Ako ovo stvarno postoji, bilo bi extra da sto pre dodje na trziste...... :o :o :o

Slika

Slika

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Jao dokle ce se otvarati teme zbog nekih FAKE telefona,daj ajde da otvorimo temu u kojoj ce svi obozavaoci FAKE telefona stavljati i diviti se radu nekih.Ovaj telefon je w810i(mozda w800i,ili d750i ili k750i) sa prednjom maskom od w810i i zadnjom maskom od w800i.Neko je to sve sam lepo uradio,ali daj kad vidite nesto procitajte komentar ko je radio i sta je radio,a ne ovde odmah da lupite.Ovakvih slika ima na 1000,najvise njih se stavlja se-nse evo link ka temi pa malo vidite sta se sve moze uraditi klikni

edit:evo sad prelista poslednje stranice teme na linku koji sam dao i tamo lepo clan _LawmaN_ koji je lepo napisao sta je radio i kako je radio,ali ti to nisi ni citao nego si odmah ovamo postovao :uhuh:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Mislim da bi trebalo sad poceti brisati postove ovakvog tipa: moguca pojavljivanja nekih novih telefona. :dry:
Zamislite kad bi sad svi postavili po neku slikicu telefona koji nam se ucini da ce biti uskoro pusten u proizvodnju,a znajuci da je mozda sigurno ""Fake" :chytry: Dok se slika telefona ne pojavi na pocetnoj strani ovog sajta i dok se ne procitaju testovi istog,nema potrebe za ovakvim temama.
Mozda i gresim,ali bez veze zauzimamo prostor... :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Green, slazem se sa tobom,vidim da se svaki dan SVE vise i VISE pojavljuju ovakve teme pgotovo u odeljku o sonyericsson telefonima.Evo ispod ove teme nalazi sw tema o w200i koji je isto fake,secam se da je bila jedna tem isto o jednom fake telefonu,pa je onda clan napalm death dosao i lepo krenuo da postuje slike FAKE telefona koje je nasao na internetu.

Dzoni pFc
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 28. Nov 2006. 16:07

Post od Dzoni pFc »

W806 hybrid :wacko: Pa to nije fake telefon...To je D750i sa prednjom maskom od W810i a zadnjom od W800i :D :lol: To je kao modifikovani Jugic :lol: 8) Pozzz ;)

milan91, pa svaki telefon je fake, dok ne izadje u prodaju... tj. dizajnerski zamisao, dok ga zvanicno ne usvoje i naprave 8) ;)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Ovo je toliko bezveze da ne mogu da opisem,sami znate da su w800,d750 i k750 i radjeni na istoj platformi i da je moguce menjati maske a sto se ovde konkretno tice imao je veliku mastu a sami dizajneri iz SE se ne bi igrali da izdaju slican fon pogotovo ne ovoliko...admin?neka ide ovo pod lock pa u kantu...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Mislim da ovo nije fake, vec w810 dok su ga jos razvijali... Takav je bio dok je bio prototip... Tako da nema nista od novog telefona... :wink:
iPhone + CX300

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Alien, :? Da li si pogledao link koji sam dao,i sta sam napisao ja u svom postu,cak i neki drugi sta su napisali.Evo screen shoot linka pa vidi
Slika tu se lepo vidi da clan _LawmaN_ kaze da je update-ovao malo fon,dole u potpisu pise w806i hybrid,a ispod stoje slike i pisw w810i evolution.Ovaj telefon je znaci w810i koji je prefarban i stavljena mu je zadnja maska od w800i i prsten oko kamere od d750i i ona je takodje prefarbana.I molio bih moderatore da zakljucaju i bace na otpada na reciklazu ovu temu jer nema sta vise pricati ovde

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Kod njega u potpisu sam i video, pa sam se zato zeznuo... To je na se-nse forumu... A link nisam primetio...
iPhone + CX300

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Diskusiju o potencijlnim novim modelima možete voditi ovde kada se ispostavi da je neki model realan i da će se pojaviti otvorićemo novu temu... do tada sve u toj temi... Sve teme tog sadržaja koje budu otvarane biće brisane...

Lock.
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Zaključana tema