Vasi utisci za SE k510i?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Cegevara
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
- Kontakt:
Vasi utisci za SE k510i?
Kupio sam taj telefoncic za drugu karticu,kakva su iskustva u koriscenju,ja sam uglavnom "Nokias",odavno se nisam bacao na SE...
- kuntalo
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 17:44
- Kontakt:
Ispade najgori telefon ikada, voleo bih samo da vidim tu Nokia- u ili nekog drugog proizvodjaca koji za 105€ nudi TFT ekran 265k boja, 28MB memorije, podrsku za mp3 melodije, IR, BT, 1.3MP kameru i sve to u kucistu tog kvaliteta. Za posao koji ce tebi obavljati, Li-Po baterija ne bi smela da drzi manje od 5 dana, sto je takodje domaci zadatak pojedinim proizvodjacima.
1000 mesta u imeniku, uzasno jednostavan i intuitivan meni koji opet ima pregrst opcija, da li jos treba da nabrajam?
Ne brini se, dobra kupovina.
1000 mesta u imeniku, uzasno jednostavan i intuitivan meni koji opet ima pregrst opcija, da li jos treba da nabrajam?
Ne brini se, dobra kupovina.
For the ritch, You sing.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ae ne pricajte kojestarije ovo je ubedljivo najbolji telefon za ~100evra koji moze da se uzme. Za te pare telefon je vishe nego perfektan! Pored osnovnih funkcija telefona ima 28mb i kameru 1.3mpix (za 100evra je super) i ima SUPER TASTATURU ZA KUCANJE PORUKA. Takodje moram da spomenem da je telefon ULTRA BRZ !!! (najbrzi telefon koji sam do sada drzao u ruke).
Za osnovne funkcije telefona (call, sms & stuff), k510 je VRH i ima solidnu memoriju od 28mb, 1.3mpix....
Ja mislim da je ovo PUN POGODAK OD SE-a po jako maloj ceni! Dok kod nokie za skoro iste pare moze da se kupi 6070 koji ne moze ni da prismrdi k510.
Za sve one koji se dvoume da li da kupe k510 kao drugi telefon (pa i kao prvi nije losh, ja bih ga koristio bez problema), nek ga uzmu slobodno, super je fon!
Poz
Za osnovne funkcije telefona (call, sms & stuff), k510 je VRH i ima solidnu memoriju od 28mb, 1.3mpix....
Ja mislim da je ovo PUN POGODAK OD SE-a po jako maloj ceni! Dok kod nokie za skoro iste pare moze da se kupi 6070 koji ne moze ni da prismrdi k510.
Za sve one koji se dvoume da li da kupe k510 kao drugi telefon (pa i kao prvi nije losh, ja bih ga koristio bez problema), nek ga uzmu slobodno, super je fon!
Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- ixtis
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
- :: Galaxy J5
Eh Dario pa malo ga i ti sad pretera! Pa da je toliko super i sjajan ne bi kostao 100€. Nisu ni ovi iz SE-a bas toliko naivni pa da ti po ovoj ceni prodaju (poklone) svoj vrhunski model. Mislim, okej je veci deo ovoga sto si napisao, ali mu je zato kvalitet maske na nivou najbednijeg kineskog fm-radia sa buvljaka!
- Cegevara
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
- Kontakt:
Moja neka zapazanja za ovih 5-6 dana koriscenja su sasvim ok i misljenja sam otprilike kao i @Kuntalo,mislim da je to realno opisano stanje...Meni sluzi kao drugi telefon za manje koriscenu karticu,prva puska je N70..uzeo sam prvobitno bio Nokiu 6070 kao neki paritetan model ovom SE,medjutim sem dobre tastature i fm,razocarenje totalno...i nakon 3-4 dana sam ga zamijenio uz 20e doplate za ovaj SE i zadovoljan sam,jako solidne funkcije,mem...za te pare,pa 6070 ljudi ima nekih 2-3mb memorije,zar nije tuzno praviti jos takve telefone...?
pozz i hvala na komentarima!
p.s.baterija ipak ne moze da izdrzi,kao sto neko rece 5dana,ali cijela 3dana pa i da zakoraci u cetvrti-DA!
pozz i hvala na komentarima!

p.s.baterija ipak ne moze da izdrzi,kao sto neko rece 5dana,ali cijela 3dana pa i da zakoraci u cetvrti-DA!
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
neznam stvarno sta nevalja ovom fonu, to da je nekvalitetan, krcka, jeftin.. u neku ruku tako govore i za k750
ovaj fon je meni super, ima 1.3 mp, 28 mb, super ekran.. meni izgleda cvrsto..
mada je malo skuplji ali dosta bolje resenje nego k310
otprilike sve sto je rekao Dario,
pa neocekujete sad da ima sve kao i w810
ovaj fon je meni super, ima 1.3 mp, 28 mb, super ekran.. meni izgleda cvrsto..
mada je malo skuplji ali dosta bolje resenje nego k310
otprilike sve sto je rekao Dario,
pa neocekujete sad da ima sve kao i w810
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
@neovo: moj pocetak recenice se najvishe odnosio na tigara!
Ali kad smo vec tu, bolji je k510 od k700 (jedino sto nema lampicu
) a 6600 ja ne bih umeshao tu.
Da me neko pita (nezavisno za cenu) koji hocesh telefon "k700, k510, 6600", ja bih bez razmisljanja izabrao k510. Razlozi: telefon me odusevio, pocev od super tastature, brzine telefona pa sve do jedne od najboljih 1.3mpix kamera i sve to za 100evra, mislim bruka!
P.S. Ja ne kontam zasto ljudi uporedjuju 6070 sa 3mb memorije, bez BT-a, sa STN displayem sa k510 i josh dolaze do zakljucka da je bolje uzeti 6070.
Ali kad smo vec tu, bolji je k510 od k700 (jedino sto nema lampicu

Da me neko pita (nezavisno za cenu) koji hocesh telefon "k700, k510, 6600", ja bih bez razmisljanja izabrao k510. Razlozi: telefon me odusevio, pocev od super tastature, brzine telefona pa sve do jedne od najboljih 1.3mpix kamera i sve to za 100evra, mislim bruka!
P.S. Ja ne kontam zasto ljudi uporedjuju 6070 sa 3mb memorije, bez BT-a, sa STN displayem sa k510 i josh dolaze do zakljucka da je bolje uzeti 6070.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ja bih uzeo 6070 samo zbog FM radija,eto samo zbog toga inace ostale karakteristike 6070 su 0.Ali k510i nema FM zato ga ne bih uzeo.A uporedjuje se jer su k510i i 6070 u istom cenovnom rangu,a i nasi operateri njih prodaju pa se zato stalno uporedjuju
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...