Vasi utisci za SE k510i?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Vasi utisci za SE k510i?

Post od Cegevara »

Kupio sam taj telefoncic za drugu karticu,kakva su iskustva u koriscenju,ja sam uglavnom "Nokias",odavno se nisam bacao na SE...

tigara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 13. Jul 2006. 08:56

Post od tigara »

UZAS ovaj telefon je za decu,uopšte mi se ne svidja,totalni promasaj SE jedino kamera,mada mislim da je K700 puno bolji :uhuh:

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

telefon nije nista posebno,sve opcije koje poseduje su "vec vidjene",ima jako malo memorije,brzo se izguli plastika oko sociva kamere i tako.....ali ako imas bolji telefon i ovaj manje koristis onda je ok.
jel sapunjate macora?

kuntalo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 06. Dec 2006. 17:44
Kontakt:

Post od kuntalo »

Ispade najgori telefon ikada, voleo bih samo da vidim tu Nokia- u ili nekog drugog proizvodjaca koji za 105€ nudi TFT ekran 265k boja, 28MB memorije, podrsku za mp3 melodije, IR, BT, 1.3MP kameru i sve to u kucistu tog kvaliteta. Za posao koji ce tebi obavljati, Li-Po baterija ne bi smela da drzi manje od 5 dana, sto je takodje domaci zadatak pojedinim proizvodjacima.
1000 mesta u imeniku, uzasno jednostavan i intuitivan meni koji opet ima pregrst opcija, da li jos treba da nabrajam?

Ne brini se, dobra kupovina.
For the ritch, You sing.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Posto ovaj fon porede stalno sa 6070,mislim da pobedjuje k510i sve odlicno sem sto ima malo memorije ali dobro.Jedina mana je sto nema FM radio
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ae ne pricajte kojestarije ovo je ubedljivo najbolji telefon za ~100evra koji moze da se uzme. Za te pare telefon je vishe nego perfektan! Pored osnovnih funkcija telefona ima 28mb i kameru 1.3mpix (za 100evra je super) i ima SUPER TASTATURU ZA KUCANJE PORUKA. Takodje moram da spomenem da je telefon ULTRA BRZ !!! (najbrzi telefon koji sam do sada drzao u ruke).

Za osnovne funkcije telefona (call, sms & stuff), k510 je VRH i ima solidnu memoriju od 28mb, 1.3mpix....

Ja mislim da je ovo PUN POGODAK OD SE-a po jako maloj ceni! Dok kod nokie za skoro iste pare moze da se kupi 6070 koji ne moze ni da prismrdi k510.

Za sve one koji se dvoume da li da kupe k510 kao drugi telefon (pa i kao prvi nije losh, ja bih ga koristio bez problema), nek ga uzmu slobodno, super je fon!

Poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Eh Dario pa malo ga i ti sad pretera! Pa da je toliko super i sjajan ne bi kostao 100€. Nisu ni ovi iz SE-a bas toliko naivni pa da ti po ovoj ceni prodaju (poklone) svoj vrhunski model. Mislim, okej je veci deo ovoga sto si napisao, ali mu je zato kvalitet maske na nivou najbednijeg kineskog fm-radia sa buvljaka!

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Moja neka zapazanja za ovih 5-6 dana koriscenja su sasvim ok i misljenja sam otprilike kao i @Kuntalo,mislim da je to realno opisano stanje...Meni sluzi kao drugi telefon za manje koriscenu karticu,prva puska je N70..uzeo sam prvobitno bio Nokiu 6070 kao neki paritetan model ovom SE,medjutim sem dobre tastature i fm,razocarenje totalno...i nakon 3-4 dana sam ga zamijenio uz 20e doplate za ovaj SE i zadovoljan sam,jako solidne funkcije,mem...za te pare,pa 6070 ljudi ima nekih 2-3mb memorije,zar nije tuzno praviti jos takve telefone...?
pozz i hvala na komentarima! 8)

p.s.baterija ipak ne moze da izdrzi,kao sto neko rece 5dana,ali cijela 3dana pa i da zakoraci u cetvrti-DA!

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

[quote="Cegevara"][/quote]
Ja takodje povremeno koristim 6070 (zao mi da ga prodam), i iskreno tih 2-3mb memorije mi nista ne znace. Koristim ga samo za razgovor i sms (pozlatila mu se ova tastatura), al zato milina kako mu baterija drzi 3-7 dana.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

neznam stvarno sta nevalja ovom fonu, to da je nekvalitetan, krcka, jeftin.. u neku ruku tako govore i za k750
ovaj fon je meni super, ima 1.3 mp, 28 mb, super ekran.. meni izgleda cvrsto..
mada je malo skuplji ali dosta bolje resenje nego k310
otprilike sve sto je rekao Dario,
pa neocekujete sad da ima sve kao i w810

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Samo me zanima koji jos proizvodjac nudi telefon sa ovakvim funkcijama za 105e!? :wink:

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od neovo »

Dario, ja sam izneo svoje utiske. nisam ih cuo od nekoga po principu rekla-kazala.

a za tih 100e se moze kupiti polovan 6600,k700 i da ne nabrajam dalje u svakom slucaju bolji telefon.
jel sapunjate macora?

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@neovo: moj pocetak recenice se najvishe odnosio na tigara!

Ali kad smo vec tu, bolji je k510 od k700 (jedino sto nema lampicu :( ) a 6600 ja ne bih umeshao tu.

Da me neko pita (nezavisno za cenu) koji hocesh telefon "k700, k510, 6600", ja bih bez razmisljanja izabrao k510. Razlozi: telefon me odusevio, pocev od super tastature, brzine telefona pa sve do jedne od najboljih 1.3mpix kamera i sve to za 100evra, mislim bruka!

P.S. Ja ne kontam zasto ljudi uporedjuju 6070 sa 3mb memorije, bez BT-a, sa STN displayem sa k510 i josh dolaze do zakljucka da je bolje uzeti 6070.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja bih uzeo 6070 samo zbog FM radija,eto samo zbog toga inace ostale karakteristike 6070 su 0.Ali k510i nema FM zato ga ne bih uzeo.A uporedjuje se jer su k510i i 6070 u istom cenovnom rangu,a i nasi operateri njih prodaju pa se zato stalno uporedjuju
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od neovo »

@dario: ok razumeo.
ali moras priznati da su k700 i 6600 bolji od k510. (da me ne bi pogresno shvatili govorim o polovnim k700 i 6600 koji mogu da se nadju za manje od 100e)
jel sapunjate macora?

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

Koristim k510 već otprilike 2 meseca i tvrdim da ne postoji bolji telefon za te pare! Jedino što mi ne odgovara je tastatura i zadnji poklopac koji se klima.'Meni' je savršen, karakteristike sasvim pristojne, a dizajn po meni odličan! Preporučujem ga svakom ko nema novaca za skup telefon...

neobicni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 25. Jan 2007. 16:42

Post od neobicni »

Sve je tacno od reci do reci.Za te pare ubedljivo na prvom mestu...
Ako neko misli da za tu svotu postoji fon sa istim performansama,laze!

Izmenio:gameforce:ne citiraj post iznad!

Odgovori