K750 igrice

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Novi Sad
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Jan 2007. 16:08

K750 igrice

Post od Novi Sad »

Imam isto k750(vodafone) i nije mi najjasnije kako da prebacim igricu koju sa skinuo sa neta na komp.Igrica se otvara preko winrar-a. Jel neko moze da mi objasni,inace imam i bluetoth za komp....

hvala unapred....

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

raspakuj igricu iz .rar pomocu winrar,ako ti ispakuje neke slicice i puno foldera,onda samo tu datoteku sto ima .rar preimenujes u .jar i prebacis u folder other u telefon.I mogao bi da fleshujes fon obicnim softverom
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

dobro dosao
pa kako ti nije jasno, jesil prebacivao ista sa racunara, neznam malo pojasni jel nemozes uspostavit kontakt sa mob, jel prebacis igru a nemozes igrat il sta vec...
igricu mozes otvorit u vin raru ali ekstentija igre mora bit recimo tenis.jar da bi mogao igrat na k750 znaci taj fajl prebacis kao sto ti je oznacen ikonom win rara a ne da je eksportujes

milan91 kod mene igrice na racunaru imaju ikonu win rar-a ali im je ekstenzija .jar tako ja mislim da je slucaj ko i kod njega, dakle treba prebacit samo igru, i sto da je prebacuje u folder "drugo" ..nek samo prebaci i nek smesti ili u folder "igre" ili "aplikacije"

poz

Novi Sad
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Novi Sad »

Niste me bas razumeli....:) Dakle,znam sve kako se prebacuje preko bluetotha,prebacivao sam slike,klipove sa kompa na racunar! E sad, znaci skinuo sam igricu za k750 sa neta na komp(supermario2 :) ) i ne znam kako da je prebacim na mob. Igrica je u zapakovana u winrar,ja sam je prebacio tako zapakovanu na mobilni i nije radila(tacnije pisalo je samo send kad je vidim na fonu).

valjda ste me razumeli:D

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Pazi, Novi Sad.... Pokusaj da preko winrar-a raspakujes tu datoteku! Ako se u njoj nalazi .jar fajl onda njega prebaci na mobilni, a ako se nalaze neke slike onda preko Total Commandera promeni ekstenziju u .jar

Ako ti nije jasno to ovako radi: otvori total commander, ako ga nemas skini sa interneta. Nadji tamo tvoju igricu i pisace npr. ovako: Supermario2 RAR A ti klikni jednom na supermario2 i pisace ti ovako: supermario2.rar
onda umesto rar upisi jar i prebaci je na mobilni!
Nadam se da si me razumeo, ako nisi pitaj slobodno! :D
5800 XM

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

kada otvoris taj rar fajl i nalazi se u njemu recimo fajl supermario.jar ,samo ga uzmu misem i baci ga recimo na desktop ili u neki folder i inda taj .jat fajl (supermario.jar prebaci na fon..
javi radil.. . .

Novi Sad
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Novi Sad »

uspeo sam,znaci preimenovao sam taj folder u .jar i sad radi ! Hvala svima :)

pozdrav svima iz NS-a!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

napalm death, samo ako ti stavis da ti winrar cita JAR fajlove :wink:
Novi Sad, razumeo sam ja sta hoces to sam gore i napisao :wink:
n3mke@, tacno tako,tako sam i ja rekao
Novi Sad, ovako idi u My computer,opcija tools,pa folder options,pa view pa tu cekiraj(stikliraj) show hidden files and folders i odcekiraj(odstikliraj) hide extensions for known file types.I time si dobio da ne moras da otvaras u Total commander ili nekom programu da bi promenio ekstenziju,znaci odmah izbrises rar i stavis jar.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

da ne otvaram novu temu, mozel mi neko izlistat zadnje 3-4 verzije softvera od K750.. cisto da znam koliko je "nov" telefon po tom pitanju, da ne stoji u prodavnici prvi model k750.. znam da i pise datum proizvodnje ispod baterije ali da vidim i softver

sa izbora n70, n73, i k800.. padoh na k750, nebi govorio svoja razocarenja ova tri telefona tako da sam jako :( :cry: a i malo :angry: :x ž

no nebitno, prica za sebe, eto samo ako neko zna da mi navede kad budem uzimao, ili ako nista koji verziju softvera da BAS NE UZIMAM ..et

bio bih jako zahvalan..
poz

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

napalm death, eto ipak si spao na k750i,meni je drago i verujem da se neces kajati
krenucu od najnovijeg sw:

R1DB001
R1CA021
R1BD001
R1BC002
R1BA013
R1AA008

Mislim da ces imati neki preko R1BC002 ili bas taj,inace R1BC002 je odlican i mislim da je najbolji sw,ima zoom pri najvecoj rezoluciji.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

milan91, ma necu se kajat, ako nista, telefon ima bas sve sto mi treba i sto treba svakom korisniku tako da nije tolika zalost.. valjda

hvala ti velika, puno si mi pomogao.. ko bi reko da ces mi ti nekad zatrebat :D :wink: sala mala

poz

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

milan91 napisao:napalm death, eto ipak si spao na k750i,meni je drago i verujem da se neces kajati
krenucu od najnovijeg sw:

R1DB001
R1CA021
R1BD001
R1BC002
R1BA013
R1AA008

Mislim da ces imati neki preko R1BC002 ili bas taj,inace R1BC002 je odlican i mislim da je najbolji sw,ima zoom pri najvecoj rezoluciji.
moj ima zoom i na R1CA...

Cid49 nemaju zoom na najvecoj rezoluciji,cid 36 imaju

toliko ... poz

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

sasa-SE, pa sale ti si uzeo k750i cim je izasao jbg,ali ti si sigurno ga malo i nabudzio.Nema te mobilnomsvetu :wink: Je jos imas k750i

@napalm death sto da ti ne pomognem,pa tu smo da se pomazemo ;) 8)

tigara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 13. Jul 2006. 08:56

Post od tigara »

milan91, koja je glavna karakteristika za R1DB001 ? Sta je to sto ovu verziju sw-a izdvaja od drugih?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

tigara, nista opsirnije ne pise sta ona donosi novo:

R1DB001
- Released on SEUS for the K750 on 14/09/06.
- Software versions:
LCD 0
Camera 5.3

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

R1CA je najbolji! na r1db je smanjen kvalitet mp3-a....a ostalo je sve isto kao i kod r1ca...znaci losiji je

naravno da imam jos K750 :)...K800 ne zasluzuje da ga kupim, baram po meni

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

sasa-SE napisao: na r1db je smanjen kvalitet mp3-a....a ostalo je sve isto kao i kod r1ca...znaci losiji je
znaci da malo izbegnem tu verziju ? :unsure: ..stoli mu je slabiju mp3, koja svrha :dry:

P.S. ..dobro mi dodje tvoj komentar u vezi k800, barem mi je malo lakse sto ga nisam uzem i da neko ima slicno razmisljanje u vezi njega

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Napalm, najverovatnije da ćeš kupiti upravo telefon sa R1CA021 i to CID49. Počev od R1AA008 pa na dalje sve su verzije stabilne i dobre.

Najuočljivije promene:

R1CA021 - ukinut zoom pri maksimalnoj rezoluciji (s toga se ne bih složio da je bolji od R1BC002, kao ni od mog R1AA008). Camera SW promenjen sa 4.5 na 5.3

R1DB001 - pogoršan kvalitet MP3.

Obrati pažnju kako je skidan sa mreže (ako je skidan). Uđi u servisni meni i pogledaj (pored verzije softvera) i CDA kod. CDA 102337/xxx i CDA 102338/xxx su važeći CDA kodovi za K750i. Ako vidiš CDA 000000/xx ili CDA 100000/xx ili bilo šta drugo znači da je budžen (što ne mora da bude uvek loše, ali ipak...). Takođe ako u nastavku vidiš 1EOW to je signal da je nešto prčkano po telefonu (najčešće ubacivani jezici koji ne pripadaju regionu za koji je telefon namenjen).
No, šta god uzeo, na kraju uvek možeš da ga flešneš na softver koji tebi odgovara, čak iako je CID49. 8)

Uzgred, šta bi sa tvojim W550?
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

rixxon, gledao sam mnogo slika sa R1CA021 i mogu reci da su losije od R1BC002,ja sam na svom bivsem k750i imao R1BC002 i bio sam zadovoljan kvalitetom slika,ali na R1CA021 su nekako losije slike,a i ukinut je zoom,ne znam koliko je to nekom korisno ili ne.
napalm death, kad ides po fon

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Milane, pa ako si pažljivo pročitao moj post, ja sam i rekao da se ne bih složio da je R1CA021 bolji od R1BC002, kao ni od mog R1AA008 . (inače pošto mi je CID36 promenio sam nekoliko SW i opet se vratio na stari dobri AA008, naravno, modifikovan i pečovan po mom ukusu :roll: )

Uzgred, gde iskopa onaj R1BA013? Nikad čuo za njega! :?
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Odgovori