Zdravo ljudi!
Telefon mi se sviđa i planirao sam ga uzet no koliko sam primjetio, cursor tipku nije moguće personalizirani u svim smjerovima. Da li postoji verzija softwarea za taj uređaj koja rješava taj problem ili je to na svim uređajima, brandiranim, nebrandiranim. Puno hvala!
SE K610i personaliziranje cursor tipki...
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 03. Sep 2004. 01:30
- Kontakt:
SE K610i personaliziranje cursor tipki...
Noli turbare circulos meos!
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
Trebalo bi da moze (cim moze i kod starijih modela), iako mi do sada K610i nije pao saka.
Probaj Settings > General > Shortcuts > (odaberi precicu koji zelis da izmenis) > Edit > (odaberi funkciju koju zelis da vezes za precicu). Tako je na K600i. Malcice prekrstari po meniju, mozda nije bas ovako do u slovo (ili sto bi Vuk rekao "isto to, samo malo drugacije"), ali trebalo bi da moze.

Probaj Settings > General > Shortcuts > (odaberi precicu koji zelis da izmenis) > Edit > (odaberi funkciju koju zelis da vezes za precicu). Tako je na K600i. Malcice prekrstari po meniju, mozda nije bas ovako do u slovo (ili sto bi Vuk rekao "isto to, samo malo drugacije"), ali trebalo bi da moze.
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
Evo, malocas sam sa SE sajta skinula englesku verziju (R1a) prirucnika za K610i. I u njemu pise da se precice mogu menjati (str. 16) i to upravo na nacin koji sam ti opisala u prethodnom postu. Cak su i napomenuli da je moguce koristiti predefinisane precice, a po zelji mogu se prilagoditi sopstvenim potrebama.
Ukoliko je telefon dekodiran, moguce je da je operater blokirao izmenu precica (pitanje je da li je tako nesto uopste i moguce), i u tom slucaju je jedino resenje ubacivanje originalnog SE softvera.
Ukoliko je telefon dekodiran, moguce je da je operater blokirao izmenu precica (pitanje je da li je tako nesto uopste i moguce), i u tom slucaju je jedino resenje ubacivanje originalnog SE softvera.
Telefon je verovatno brandiran (znači sa softverom prilagođenom nekom operateru). Kod takvih tel. obično se na neki od 4 shortcuta ubaci link na operaterov homepage, ili se taj link ubaci na ActivityMenu, a isti se premesti na neki shortcut. Proveri, tel. mora da ima na sebi neku oznaku operatera. Rešenje je: ili kupi čist, nebrandiran tel, ili ubaci čist, generički SE softver.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...