k800 video zapis i blic?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 24. Mar 2006. 00:56

k800 video zapis i blic?

Post od sony »

Kupujem sutra sebi ovaj tel, i prelistao sam citav forum koliko skonta ovaj tel pri snimanju video zapisa nema nikakvo osvjetljenje?
Da li je mozda izasao neki program ili noviji softver koji donosi nekakvo osvjetljenej pri snimanju video zapisa? Ili na snimanje nocnog video zapisa mogu zaboraviti kad je u pitanju k800?

Hvala

Mr One
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Dec 2006. 16:44

Post od Mr One »

Na telefonu imaš profi blic koji ne može non-stop da svetli već kao što verovatno znaš služi samo za fotografije. Na telefonu imaš i crveno/narandžasto svetlo koje se pali samo prilikom autofokusiranja. Sad postoji programčić koji omogućava da to svetlo služi kao lampa, ali ne znam da li postoji program koji bi omogućio da ono radi za vreme snimanja video zapisa. A s obzirom da je crveno/narandžasto i nije baš prikladno za video zapis.

P.S.
Napravio si dobar izbor! Tek kada uzmeš ovaj telefon u svoje ruke i kreneš da ga "istražuješ" vidiš da je i bolji nego što si očekivao! 8)
Samsung S8000 Jet 2GB + 8GB microSD
SE K800i + 1 GB Sony M2

babea
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 18. Feb 2007. 15:47

Post od babea »

@ Mr One,

mozes li da mi kazes gde da nabavim/skinem taj program, jer mi stvarno treba neka lampa kod sebe :P

aj molim te pomozi,mnogo bi mi znacilo

hvala unapred

Mr One
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Dec 2006. 16:44

Post od Mr One »

babea napisao:@ Mr One,

mozes li da mi kazes gde da nabavim/skinem taj program, jer mi stvarno treba neka lampa kod sebe :P

aj molim te pomozi,mnogo bi mi znacilo

hvala unapred
Promaklo mi je ovo kada sam prelistavao forum!
Program se zove Torch.
Evo linka: http://torchk800.matlista.se/

P.S. Izvinjavam se vama dvojici što vam ranije nisam odgovorio na ovo, privatne poruke nisam primetio uopšte, bilo mi je isključeno obaveštenje za prstigle privatne poruke, a i ovaj forum mi je bio malo čudan, u početku, vema je neuočljivo obaveštenje o pristiglim privatnim porukama.
Samsung S8000 Jet 2GB + 8GB microSD
SE K800i + 1 GB Sony M2

Odgovori