sta je sve potrebno za flesovanje i gde moze da se nadje?
i da li postoji neka kombinacija tastera za full format?
SE k600i / v600i flesovanje
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt:
Ja imam Sony Ericsson V600i bio je na vodafonu, odneo sam ga u servis i stavili su mi software od k600 i radi cool.
U sustini da bi sam to sve uradio, potreban ti je prvo data kabel, znaci ne onaj USB sto se steka s strane vec od dole sto ide, onda drajveri za isti, zatim program i fimware za k600.
Ja to nisam sam radio kao sto sam vec reko al sam radio isto to s motorolom L7 i lepo mi je sve uspelo.
Sada imam nameru da uradim isto to i sa SE Z600 samo jos uvek tragam za programima i firmware-ovima, ali slabo mi ide...
pozdrav
losmi200
U sustini da bi sam to sve uradio, potreban ti je prvo data kabel, znaci ne onaj USB sto se steka s strane vec od dole sto ide, onda drajveri za isti, zatim program i fimware za k600.
Ja to nisam sam radio kao sto sam vec reko al sam radio isto to s motorolom L7 i lepo mi je sve uspelo.
Sada imam nameru da uradim isto to i sa SE Z600 samo jos uvek tragam za programima i firmware-ovima, ali slabo mi ide...
pozdrav
losmi200
Na problemima se uce ljudi