Sve teme koje se budu otvarale u vezi k750 ( izuzev nekih tema koje su preobimne da bi se pričalo u uopštenoj diskusiji kao što će biti ova) će biti brisane...
Hvala na razumevanju...

***Oficijalni Sony Ericsson sajt na srpskom jeziku ovdeSony Ericsson Secret Menu: -> * <- <- * <- *
(-> znaci pomera se dzojstik u desno, <- znaci pomera se dzojstik u levo,* je zvezdica ispod broja 7.)
IMEI Number: *#06#
Lockstatus: <- * * <-
Shortcut to last dialed numbers: 0#
Shortcut to sim numbers: On main menu type a number and press #
If you change the language from default to any other language, then it may be difficult to switch to default language. The shortcut is very simple. Just press < 0000 > . < stands for left arrow button or joystick and > stands for right arrow button or joystick.
-evo interesantan link za k750.. veliki izbor tema, onda igre, programi i ostalo - http://www.myk750.lasyk.net/Obrati pažnju kako je skidan sa mreže (ako je skidan). Uđi u servisni meni i pogledaj (pored verzije softvera) i CDA kod. CDA 102337/xxx i CDA 102338/xxx su važeći CDA kodovi za K750i. Ako vidiš CDA 000000/xx ili CDA 100000/xx ili bilo šta drugo znači da je budžen (što ne mora da bude uvek loše, ali ipak...). Takođe ako u nastavku vidiš 1EOW to je signal da je nešto prčkano po telefonu (najčešće ubacivani jezici koji ne pripadaju regionu za koji je telefon namenjen).
No, šta god uzeo, na kraju uvek možeš da ga flešneš na softver koji tebi odgovara, čak iako je CID49.
znaci, kad udjes u service menu / software info imas prvo verziju main firmware-a, pa verziju sw displeja i kamere.. onda imas deo koji pocinje sa CUSTOMIZATION. E tu normalno pise CDA pa u sledecem redu region (npr EUROPE_1 ili EMEA_2). E odmah ispod toga stoji (u novom redu) 1EOW
ako se jezici na telefonu ne poklapaju sa regionom i sa CDA.
..gledao sam mnogo slika sa R1CA021 i mogu reci da su losije od R1BC002,ja sam na svom bivsem k750i imao R1BC002 i bio sam zadovoljan kvalitetom slika,ali na R1CA021 su nekako losije slike,a i ukinut je zoom,ne znam koliko je to nekom korisno ili ne.
R1CA je najbolji! na r1db je smanjen kvalitet mp3-a....a ostalo je sve isto kao i kod r1ca...znaci losiji je
-Da objasnim,za ubuduce,k750 se podesava ovako za koriscenje 3g portala:settings/data comm;tu imate internet settings i streaming settings.Aktivan profil treba da bude mts 3g na oba mesta.Takodje,u streaming settings stavite da se ne koristi proxy i to je to,mozete gledati ponudjeni sadrzaj.
(ako je ovo dezinformacija i netacna, recite da brisem)