ukoliko niste sigurni kako forum funkcioniše, ovo je pravo mesto da probate
Pravila foruma
Ukoliko niste sigurni kako forum funkcioniše, ovo je pravo mesto da probate.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Pa prvo da sam normalan ne bih visio na ovom forumu sa ostalim "normalnim", a drugo skapirao sam da je ovo i otvoreno za probu. A sta na primer da sam hteo da stavim bas ovu sliku? Ne mogu na izvornom sajtu da promenim velicinu slike.
Pa ono onda bi nashao drugu sliku....ili bi je skinuo pa na svom kompu smanjio i onda je okachio....
Ovako si chak i poremetio dimenzije foruma...a i ne kache se tolike slike da ne bi zagushio forum....
Pa na prethodnoj strani iste ove teme je opisano da ne moze da se ubaci slika sa harda. Dobro, onda potraga za manjom slikom, ali sta ako ja bas hocu ovu a nema manja? Znaci ne moze resize slike, onda mora resize foruma...
Nisam ni mislio sa harda nego kad je smanjish da je okachish na neki sajt i odatle load-ujesh...
Mislim ne znam...ajde ovde na test forumu ali kad bi okachio ovoliku sliku na forumu verovatno bi se vecina bunila pa zato ti kazem...
Nema ljutnje...samo ti kazem...
P.S. ajde idi na svoj post pa ga izmeni molim te...stavi neku malo manju sliku...chisto zato da vratish stare dimenzije...poshto mi sad sve otishlo u shirinu...
Da sad se sve vratilo u normalu...sem shto ima jedan mali problem sa slikom...
Ili cesh morati opet da je menjash.. ili ce ti izbrisati post..poshto bash te slike nisu primerene za ovakav sajt...
znam ja da na slici ima i mobilni telefon... ali ipak ima i neshto shto ne bi smelo...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.