ukoliko niste sigurni kako forum funkcioniše, ovo je pravo mesto da probate
Pravila foruma
Ukoliko niste sigurni kako forum funkcioniše, ovo je pravo mesto da probate.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Nemožeš sam da izmeniš nick, to naravno može samo admin. I ja sam još decembra 2013 zamolio miškonija da mi izbriše "com" i obećano mi je za posle božića 2014 ali još uvek čekam.
Ja sam jos tad pokusao da se registrujem sa deksi ali nisam uspevao jer deksi nick vec postoji na ovom forumu i taj deksi je napisao samo jednu poruku i eto ja nisam mogao da se registrujem pod tim imenom. I onda sam dodao ovo com sto mi bode oci godinama i eto trpim. toda81, ma znacete jer avatar nemenjam godinama i nemam nameru da ga promenim.
bas proveravam..sad sam se registrovao..napisao poruku..bista..drugi put, ucinilo mi se da sam video neku poruku, obavestenje u trajanju od 1 sekunde.. pretpostavljam da ide na proveru, ali ne mogu to tako brzo da procitam.. pa da proverim...mozda cu morati jos neki put
stoo, novim korisnicima se poruke ne pojavljuju na forumu dok im administratori i/ili moderatori ne odobre prvu poruku (sve je to pisalo na poruci koju si dobio posle slanja prve poruke). To je zastita od SPAM botova.
kutijagreha, posalji jednu meni, da vidim da li mi nesto stize. Pretpostavljam da u "Poslate poruke" i u "Za slanje" nemas po 50 poruka, posto bi to verovatno vec sam resio.
Stigla poruka. Znam za to ogranicenje,ali jednostavno ne mogu da saljem. Za sada resenje pronalazim tako sto odgovorim u odredjenoj temi. Nadam se da ce Miskoni resiti taj problem. Tebi hvala ipak
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.