ukoliko niste sigurni kako forum funkcioniše, ovo je pravo mesto da probate
Pravila foruma
Ukoliko niste sigurni kako forum funkcioniše, ovo je pravo mesto da probate.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Kako se brisu sopstvene poruke??
Pise samo opcija "izmeni"..
A kada npr. obrisem celu poruku u "izmeni" naravno ne mogu da je sacuvam jer je prazna poruka..
Ne postoji opcija za brisanje poruka. Jedina opcija ti je da ako se vec zeznes i napises nesto sto bi da obrises, ti to izmenis u psovke i prozivke, ili nesto sto totalno nema veze sa temom, i onda ce moderatori sami da ti obrisu tu poruku! Naravno ovo ti ne preporucujem, jer bi vremenom mogao da ih naljutis...
Postoji opcija "izbrishi" u nekim delovima foruma ali ona se nekad pojavi a nekad ne,i dalje nismo dobili odgovor na to pitanje tako da...chekamo admina da preduzme neshto po tom pitanju...
Brisanje poruka je dozvoljeno samo uređivačkom timu, članovi mogu da vrše samo izmene. Ako neko želi da određena poruka bude izbrisana može da napiše to u dotičnoj poruci. Problem sa ocijom "izbriši" je odavno rešen, više ne bi trebalo da se pojavljuje ni u jednom delu foruma.
mislis podforumu mobilni kafic?
pa onda se moraju izmeniti pravila u temi kupujem prodajem, jer po pravilu nema postavljanja posta dva puta vec mora da se menja postojeci post...
a dobro nije me bilo bas dosta vremena, zagoreo sam kume to mora da se mesa...
e al recimo moj oglas u temi je bio iz dva dela, jedan gde prodajem Note, i drugi gde kupujem Htc One, i sad hocu dsamo da obrisem ovaj deo za note, jer je prodat, a htc jos trazim
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.