MMS podesavanje za Qtek S200

konfiguracija mobilnih telefona za MMS/GPRS i ostale usluge domaćih operatora
Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 07:27
:: HTC U11
Kontakt:

MMS podesavanje za Qtek S200

Post od Zeljkamp »

Imam Qtek s200 i u njemu je WM5. Gprs internet mi radi ali ne mogu da posaljem ni da primim mms. Da li zna neko kako da podesim telefon da bi mi mms radio ili mozda treba da instaliram WM6 da bih resio problem?

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 17. Dec 2006. 16:06

Re: MMS podesavanje za Qtek S200 POMOC!!!

Post od drgrabez »

Ne pomaze ni prelazak na WM6, ja sam doduse uspeo da otvorim mms , ali kad sam imao povezan telefon sa kompom, i koristio sam internet sa kompa, to mi je cudno, jer trebalo bi da je svejedno da li je gprs ili net sa kompa, u svakom slucaju ne mogu da posaljem nikako, a ni da primim kako treba mms. i na ostalim forumima ljudi kukaju da nesto nije u redu sa ovim modelom i nasim provajderima. a na stranim forumima , niko nem problema sa njihovim provajderima i samim tim mms-om.
takodje, da pitam ovde ima li neko problem sa primanjem poziva u trenutku kad telefon izlazi na net preko gprs, u cilju da updejtuje npr. vremensku prognozu ili sl?
meni se desava da sam nedostupan tada.

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
live long and prosper

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

Posto se neznam bas mnogo o WM evo mog odgovora za D900 mozda ce vam pomoci :unsure: :unsure:
viewtopic.php?t=13091

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

Hvala ljudi,nadam se da ce se neko napokon javiti ko je uspeo da resi ovaj problem! drgrabez ja nemam problema sa tim,makar mi se to nije desilo za vise od 2 meseca koliko imam telefon,tako da ti ne mogu pomoci,sorry....

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od drgrabez »

problem sa gprs sam lako resio,pomocu programa pocket toolman
i takodje mi radi MMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
prvo dobijem obavestenje da je poruka stigla i pitanje da li bih da je downloadujem, onda ukljucim svoj data transfer,tj gprs, telefon mi skoci na net i poruka koja svira igra i peva je na fonu ocas posla
podesavanja koja je Coa 12 dao, ne rade, vec ona podesavanja korak po korak, sa brojem adrese bez nula.
slanje je jos elegantnije!!!
live long and prosper

Zeljkamp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Zeljkamp »

@drgrabez, hoces da kazes da ako instaliram na moj fon pocket toolman da cu moci da saljem i primam MMS?! :D :D :D Odmah cu da ga skinem i instaliram!!! 8) Reci mi samo gde si nabavio podesavavanja,tj da li su negde na forumu? Imam jos bolji predlog,pusti mi tvoj broj mobilnog na PP,pa cu te nazvati da mi kazes podesavanja kao i gde i ko ti je instalirao WM6?! :wink: Hvala :)

drgrabez
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od drgrabez »

ne , pocket toolman mi omogucava da svaki tren imam uvid kad je aktiviran gprs, nema veze sa mms-om. MMs sam namestio po onoj semi koja kruzi po forumu, samo bez nula, kao sto rekoh.
live long and prosper

dexy88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Nov 2008. 07:29

Post od dexy88 »

a da li neko od vas zna kako i gde da nadjem podesavanja za GPRS iMMS za QtecS200?Kako ste vi to podesili u vasem fonu?Unapred hvala

Odgovori