Nisam našao sličnu temu pa...
Može li mi itko molim vas reći kako da namjestim gprs i mms funkcija za nokiu n90?
inače sam na eronetovoj mreži u BiH koja nema automatske postavke za ovaj mob.
Unaprijed hvala.
gprs podešenja za nokiu n90
- Brainwashed
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 01:07
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
evo sta pishe na eronetovom sajtu i shta treba da uradish ;
"Svi korisnici (pre-paid i post-paid) automatski mogu dobiti postavke na svoj mobitel (ukoliko mobilni uređaj podržava uslugu i automatsko konfiguriranje postavki) slanjem SMS poruke na broj 063 3805.
Za aktivaciju GPRS ili MMS usluge pre-paid korisnici šalju SMS na broj 063 3807. Post-paid korisnici mogu aktivirati GPRS ili MMS uslugu pozivom na korisničku službu na broj 063 3800 i naši djelatnici će im aktivirati tražene usluge, kao i objasniti kako ih koristiti."

"Svi korisnici (pre-paid i post-paid) automatski mogu dobiti postavke na svoj mobitel (ukoliko mobilni uređaj podržava uslugu i automatsko konfiguriranje postavki) slanjem SMS poruke na broj 063 3805.
Za aktivaciju GPRS ili MMS usluge pre-paid korisnici šalju SMS na broj 063 3807. Post-paid korisnici mogu aktivirati GPRS ili MMS uslugu pozivom na korisničku službu na broj 063 3800 i naši djelatnici će im aktivirati tražene usluge, kao i objasniti kako ih koristiti."

- Brainwashed
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 01:07
Re: gprs podešenja za nokiu n90
ne bih da se pravim pametan...ali DEL BOY ochigledno nije prochitao ceo post...Rolandmo napisao:...inače sam na eronetovoj mreži u BiH koja nema automatske postavke za ovaj mob...
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
Re: gprs podešenja za nokiu n90
mislimBrainwashed napisao: ne bih da se pravim pametan...ali DEL BOY ochigledno nije prochitao ceo post...

, kao sto ti kazes neka trazi postavke od 6600, 3650, 7650 , pa neka mu te postavke poshalju.
a ovo gore shto sam naveo je nachin na koji to mozhe da uradi.