Za LGU8360 MMS i GPRS za 064 mrežu

konfiguracija mobilnih telefona za MMS/GPRS i ostale usluge domaćih operatora
katarinadimedici
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 24. Okt 2005. 02:37

Za LGU8360 MMS i GPRS za 064 mrežu

Post od katarinadimedici »

Da li neko može da mi napiše setovanje za U8360 za MMS i GPRS za 064 mrežu? Juče sam kupila telefon i vidim da je bio na mreži tre? Da li to znači i da je korišćen a prodat kao nov, s' obzirom da je registrovao i 6 minuta razgovora? Potpuna sam neznalica što se tiče mobilnih!
p.s. Tek sada vidim da nigde nema ni postavke za email pa ukoliko neko zna...hvala unapred
Poslednja izmena od katarinadimedici u Uto, 07. Mar 2006. 11:23, izmenjeno 1 put ukupno.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nemora da znaci,mada 6 minuta znaci da je neko pricao sa njim toliko,da li kao probu ili... a sto je sa mreze 3 ne treba da te brine jer su svi LG telefoni kod nas sa neke mreze i to najcesce 3 a za podesavanja pogledaj u temama ispod ove,ako nema za isti model ono ima za slicni pa probaj!
Pozdrav 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Da, kod nas su 99% telefona sa nekih mreža...A Lomnica_city je u pravu, tih 6 minuta ne mora da znači ništa... :roll:

katarinadimedici
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 24. Okt 2005. 02:37

Post od katarinadimedici »

Hvala puno na odgovoru. Dan pre kupovine LG U 8360 kupila mi je mlađa ćerka SE T 630 kao nov, u jednoj prodavnici u Beogradu, donela ga kući i kada sam htela da ga uključim, videla sam da je skinut sa Nemačke mreže, pun telefonskih brojeva i 47 sati razgovora!? :x

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

E to je vec prevara!Ako je kupila i platila NOV telefon onda ti to lepo vrati i uzmi svoje pare nazad a dete neka kupi negde drugde!
Pozdrav 8)

Odgovori