Nokia 3220 i Mini Opera

konfiguracija mobilnih telefona za MMS/GPRS i ostale usluge domaćih operatora
goran_
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 21:43

Nokia 3220 i Mini Opera

Post od goran_ »

Kada pokušam da se konektujem preko Opere Mini nikako mi ne uspeva, uvek dobijam poruku "Subscribe to packet data first", isto mi se dešava i sa fabričkim E-mail klijentom na telefonu iako sam uneo sve parametre, Pomozite :smutny: Inace GPRS mi radi normlano i bez problema.
Poslednja izmena od goran_ u Sub, 04. Mar 2006. 00:16, izmenjeno 1 put ukupno.

oli sk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 08. Feb 2005. 02:28

Post od oli sk »

ja imam slican problem sa mojom 6230i.otvorim operu mini upisem neki sajt i onda stalno "PROCESSING".u cemu je problem???

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

goran_, oli sk, trebaju vam i podesavanja za Internet..verujem da to niste podesili...

Idite na nokia sajt i tamo imate opciju da vam oni direktno posalju podesavanja...Unesite vas epodatke kje traze i poslace vam...To bi trebalo da resi problem...

Brainwashed
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 01:07

Post od Brainwashed »

...ali, ako su vam telefoni podesheni pa i dalje necce da se pokrene, obratite pazznju da vam internet profil matichne mrezze bude postavljen kao glavni...opera pokushava da se konektuje preko glavnog...

...mozzemo i dublje da udjemo u problem ako ne pomognu ovi saveti...

javite se...poz...

yupsillon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Mar 2006. 22:27

Post od yupsillon »

ne znam zashto, ali taj problem je kod Nokijinih telefona novije generacije moguce reshiti jednostavno ponovnim ukucavanjem parametara i chuvanjem podeshavanja pod novim imenom. :lol:

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

A da li ste pokusali sa downloadovanjem druge verzije opere Opere?
Postoji nekoliko verzija koje mozete pronaci na netu,obratite paznju i na velicinu fajla!
Na nekim sajtovima su oko 40kb,a negde je 80 ili 126kb!
Ja imam full verziju(126kb) 1.1 i radi super!
Mislim da moze biti i do podesavanja,morate podesiti profil za internet,a ne samo za wap!

dusko_m
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 12. Feb 2006. 09:49

Post od dusko_m »

imao sam iste simptome i problem sam resio na sledeci nacin (6021). u Configuraton settings (u meniju Settions) postoji stavka preferred access points koja je bila prazna (podesavanja sam dobio od operatera - 064). ono sto sam uradio je bilo kreiranje access point u Personal configuration settings i proglasavanje iste za default. tada se u meniju access points pojavi kreirana pristupna tacka i od tog momenta sve je radilo kako treba.

inace Opera mini je najbolje parce softvera koje sam video godinama. odavno me nista nije ovako odusevilo. takodje moze da se koristi za pregled wap sadrzaja i tada radi 10 puta brze od fabrickog browsera.

Odgovori