Nokia 6233

konfiguracija mobilnih telefona za MMS/GPRS i ostale usluge domaćih operatora
Sassa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 01:10

Nokia 6233

Post od Sassa »

dakle ...

kako podesit parametre za e-mail na navedenom telefonu !?
zvao sam mobtel, pardon Telenor, poslali su mi dve konfiguracione poruke za gprs ... i to sve fino radi. Medjutim, kada sam uneo parametre mog ISP itd itd ... cannot connect to network. check connectivity settings

da ne duzim, da li neko ima iskustvo tj dal' zna kako se podesava e-mail, tj connectivity ???

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Post od Ilija »

Isto to mi se desilo na 6230i. Na zalost , jos uvek nisam resio problem, pa i mene zanima moze li neko pametniji to da objasni. :roll:

Sassa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 01:10

Post od Sassa »

Tako je!
imam i taj fon, ni na njemu nisam uspeo da namestim cekiranje e-maila !?
mada, nisam se bas nesto ubio od pokusavanja ... :wink:

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Post od Ilija »

Ma nisam ni ja , nije mi bas nesto preterano hitno , ali voleo bih da mogu da imam i tu mogucnost. Na prethodnom fonu 7610 sam to lako podesio , primao i slao mejlove na Sezampro i beotel nalozima bez problema, sa attachmentima...
Izgleda da je to mnogo bolje odradjeno na tim symbianima. :disgust:

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

e ovako otede na www.nokia.com izaberete europe pa europe regional site.......nokia customer service.....set up....get settings....get advanced settings.....i tu pretite korake...birate e mail...model telefona...zemlju...operatera...dobijete poruku sa podeshavanjima...unesete kod...i podeshavanja sachuvana!mislim da bi trebalo da radi!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pa to za Telenor treba prvo aktivirati, barem bilo,
a ovo mixxx & nokia.com radi 100%, užasno jednostavno, čudo :D
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Ja sam podesavao milion puta... slali su mi iz Telenora konf. poruke, ali ne vredi. Inetrnet radi, ali aplikacije kojim je potrebna konekcija nece. Napravio sam Moj Access Point sa username-om: mobtel i passwordom: gprs i onda radi, ali MMS nikako nemogu da posaljem... i sa njihovim automatskim podesavanjima ni sam mojim rucnim....

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

Znači :x :x :x :x :x :x odlepiću!

Probao sam sva podešavanja, al mi UVEK kaže "cannot connest....Check connectivity Settings"

Molim Vas da mi neko pomogne...

Ne radi ni LycsMail,ni gmail, ni pop email.... ni telekomov xy@gm.telekom.yu

:ohmy: :ohmy:

Koristim 064 broj

Skinuo sam danas FreeWare program za email FLURRYEMAIL sa njihovog sajta.

MTS mi je poslao podešavanja za internet i za MMS, i to sve radi kada pokušam da odem na Mondo i sl.... ali nijedna (čak ni originalne Nokijine koje sam dobio sa telefonom) NEĆE da se konektuju na internet - jednostavno se ono malo "E" ne pojavljuje na ekranu, iako me je telefon pitao "Allow Network Access" i ja mu reko YES :smutny: :smutny: :smutny: :(

Poludeću! Molim Vas da mi neko pomogne..., Čitao sam sva moguća podešavanja za Email i sad vas još jednom pitam - Zna li neko kako da na Nokiji 6233 namestim email ili kako da podesim pramatre za flurryemail

Hvala!

Odgovori