Potrebna mi je pomoc.Nabavio sam SEUS posto planiram da updejtujem softver.Telefon je original kupljen u CT-u,softver je R1A044,a planiram da ubacim neki noviji.Interesuje me da li kada updejtujem softver u noviji,da li se gube sve slike kontakti sms poruke muzika podesavanja i sl?
ps izvinjavam se ako je vec bilo slicnih tema!!!
mislim da bi trebalo da se prvo svi podaci prebace na racunar pa tek onda da se "flashuje" telefon...tako je barem bilo na nokiji 6600 kada sam ubacivao novi softver...za karticu ne znam da li treba da se izvadi ali mislim da treba...pozz
Lexus napisao:A-a, i ja sam to mislio ali su ubacili rutinu u upgrade program koji prije fleshovanja napravi bekap pa ga vrati na kraju. Trust me on this one
A u kojem servisu to rade?posto ja jos nisam cuo za to a zivo me interesuje jer moram fklesovati svoj telefon
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.