Samsung E530C GPRS

konfiguracija mobilnih telefona za MMS/GPRS i ostale usluge domaćih operatora
MaryJane
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:11

Samsung E530C GPRS

Post od MaryJane »

:shock:
Kupila sam novi samsung E-530C nedavno (jos uvek je pod garancijom).
Pri pokusaju da aktiviram GPRS, javio se problem! Nece i nece, a sve je podeseno kako valja.... :disgust: Medjutim, decko iz radnje mi je rekao da je mozda problem u ovom C, sto izgleda znaci da je telefon radjen za korejsko trziste i da ne podrzava GPRS na nasoj mrezi!!! Da li je ovako nesto moguce, MOLIM VAS recite mi ako znate!!?! :smutny:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

e530c je za Azijsko trzishte valjda,al imao je on neke zachkoljice pri podeshavanju GPRS secam se,probaj ponovo,na kojoj si mrezi?Mislim da umesto APN da bude grps stavi grpsinternet pa bi trebalo da radi..Inache idi pa nek ti urade flesh u servisu ako ne radi... 8)

MaryJane
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od MaryJane »

Dex boy, nece ni to :cry: Imas li jos koji predlog?? Operisala sam koleno pre par dana :( pa ne mogu do servisa, ajd daj pomagaj, ipak uz GPRS noc je kraca.... PLIZZ?

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

koja mreza je u pitanju, sta ti daje kad hoces da se konektujes, malo vise info pa da probamo :) :wink:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hmm,i dalje mi nisi rekla koja si mreza... :unsure: Probaj u GPRS settings->Port->Ako ti je 9201 da stavish 8080 ili obrnuto... :wink:

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Mislim da je ovde potreban flesh, na nekom stranom forumu cini mi se da sam videla da je jos neko imao slican problem, tako da mu treba ubaciti software od e530 kako bi gprs radio u Evropi.
Pozdrav

MaryJane
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od MaryJane »

Mreza je 063 i jos je u pitanju post pejd. Ovo sa 8080 sam probala i nece.... Bas me nervira... :dry:

valerian
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Maj 2005. 00:56

Post od valerian »

zamena softwera je neizbezna ako zelis da resis problem,JAVI se nekom servisu koji moze to da ti zavrsi!

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

MaryJane, je izgubila svoj fon pre par nedelja tako da ne vredi dalje davati komentare da znate.... :wink: Al mozda uzme opet isti ko zna... :D

Odgovori