KAko odem bilo gde na sajtu, iskace mi glupava Vip reklama. Znam da od necega mora da se zivi, ali ne mora da me prati po ekranu bas. Inace koristim FF2.0x i do sada sam uspevao da se izborim sa ovakvim stvarima. Nemoj da mi omiljeni sajt postane susta suprotnost.
Ako vec mora da iskache nek iskache u nekom coshku...
Sada iskache gde stigne, evo bash sam sad krenuo da chitam miodrage-ov post, kad reklama iskochi bash po sredini da ne mogu da ga prochitam pa sam morao da je sklonim itd...smara...
Takodje koristim Firefox2.0 i ova VIP reklama me jutros iskida,cim otvorim sajt i neku temu eto ti nje,evo sad i dok ovo kucam iskace.Bem ti marketing.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
to je ona mala kockasta srvena reklama.. jeli to? ..meni je pre izbacivalo, tacnije jednom u dva meseca, sada je nema.. ne znam kako kod vas.. jedino kod mene je iskljucen pop up mada i pre je bio iskljucen kad se pojavljival
Ja koristim pop up blocker od pre dve nedelje jer je bilo nezamislivo gledati je po par puta na pola sata a koristim i operu 9.24 sa blokiranim pop ups i ne iskace vise....a markeing ovakvog ipa samo me vise tera da mrzim vip i to bez razloga i to strasssnoooo puno
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Sad sam video da mi u firefoxu stoji ukljuceno Block Pop-Up windows, mozda zbog toga se kod mene ne pojavjljuje. Morate da shvatite da od necega mora da se zivi i da ako je MS potpisao ugovor sa VIP-om moz da se zalite koliko hocete nece biti uklonjena, mozda samo ne potpisu novi ugovor ali dok im ovaj ne istekne snadjite se nekako
LittlePrince, pa snasli smo se ulozili smo protest,koji ce nadam se kako tako uroditi plodom,jer kao sto sam rekao agresivna reklama nije presudna (niti je od ikakvog znacaja) za nas forumase!!!
probajte ocistiti komp.. mozda je u pitanju neki spywer ili adwer.. jel, nemoguce da se nekima pojavljuje a nekima ne.. ilkoristimo FF il operu nema 100 browser-a
Pojavi se ali posle nema, ali posle nekog vremena se opet pojavi, nemam nikakav spy ili virus jer sam na linux-u
Imam i operu i FF i epiphany i na svakom se pojavi, naravno pop up block mi nije ukljucen jer ima korisnih pop up-ova koji obavestavaju na primeljenu pp i ostalo tako da to nije resenje
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.